- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Чакаме включване от granger да ни разкаже как е било на изпита.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
При мен беше добре,малко не ми стигна времето и трябваше да сбия писането и информацията,ама доволно. За 4 дано имаИначе имаше преписвачи,бяхме в малка зала,подсказваха си, преписваха някои от пищаци и квесторите се направиха на треснати. Едно момиче ги повика в коридора вън и им каза,те само разместиха някои ,ама не им анулираха работите,защото не ги били видели...БРАТ...то се чуваше из цялата стая:"кога е подписана унията,кога е подписана унията"?
Както и да е. Ще си пиша Европеистика най-накрая майама пак добре.
maDamn
Възстановяване на Второто българско царско 1185 -1207 или нещо от сорта.
maDamn
Важното е ти да си доволна от това, което си писала. Ако си завършила темата изцяло и си направила хубави логически връзки няма как да не изкараш задоволителна оценка. Дано резултатите сега излязат по-бързо, че за предварителния чакахме почти месец...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Еми от 24 почват записванията,така че може би - 20 дни![]()
maDamn
Айде и аз на 8-и съм на журналистика.Късмет!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
някой ще се записва ли в Свищовския университет?
половината ми клас
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Айде малко ЪП на темата, че скоро ще се коментират изпити най-вероятно![]()
5i13 лелеееееее, ще ми е яко за 5 дни напред![]()
maDamn
Резултатите ми излизат утре на обяд. Ще се побъркам вече! xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Къде са започнали записванията? То в някои университети не са минали изпитите още.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
как ви се струват тези балове
24,80 от 30 за свищовския уни
19,50 от 24 за винс
?
Сравнени с какво са тези балове и колко е максимума.
maDamn
А за Винс-а нали има книжка с въпроси, които са правили те. Някъде бях чула, че се падат и главно от тях на изпита..наистина ли е така?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
максимумът съм го написал - 24 за Варна и 30 за Свищов. Иначе не искам СК, която уж е най-търсена. Всъщност най-търсени предните години са Финанси и СК, както и Маркетинг, поне във ВИНС е така.
Не е баш като да питам какви са очите на някого или даи е красив. За книжките е така, по БЕЛ тестът е 80% от книжката. Ако си научиш ще имаш над 5.00, но грешен отговор ти взима точка, това е особеното.
Видяхте ли си дипломите, шматароци? Доволни ли сте?
Нашите ще ни ги връчат на 20 мисля,че...
maDamn