- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Айде на журналистиката - топла,топла...
С 3 и половина над минималния!Еми кеф си ми е,много
Честито на всички ни и успешно следване!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честито,Пифи! Не мога да се нарадвам направо!
maDamn
Мен пък ми е безразличноСмисъл очаквах го и не го приемам много навътре хаха.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аз МО-то го бях отписала. Затова се радвам толкова. Иначе и аз бях вътре с европеистика![]()
maDamn
МО-то е към Юридическия нали ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Честито на всички Ви!!Много се радвам за вас. Поздравления и Ви пожелавам много успехи!!
)
same hereee , даже и европеистиката бях отписала (нямах си сигурно място от състезание като теб ;d)
извинете ме че пиша неграмотно
не ми пука
ПРОСТО
не
ми
пука
щастлива съм.
даже като отварях сайта да си проверя се молех поне социология да съм хванала (5 желание,дами и господа ;d), че се притесних, че сме много умни и няма да успея...
е
няма
такъв
кеф!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Мхм,мхм,мхнм! Документите разбрах ,че ще си ги взема от книжарничката на ректоратаи съм чук! Ама кви са тия идиотски снимки 4/6 санта, те са огромни бе!
maDamn
В сайта им пише 4/6 санта, тия за диплома са по-малки.
maDamn
Е не,аз имам само такива за дипломата.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честито на всички, които са приети и най-вече, които са доволни от това, с което са приети! ))))
Мерси,ама питах ,Чачо,който учи в СУ и каза,че снимките са май 3/5, било грешка в сайта им и трябвало да ги режем там,ама аз вече ги направих 4/6. Каза,че няма проблем и да отрежем някое ухо,ама...квото е.
maDamn
И аз имам спомени,че си рязах снимките едно време, ама квито и да ги изкарате не е фатално. Честито на всички приети и от мен![]()
Много ви се радвам, ша знайти!
И кой каза- студенти,студенти,бедни![]()
Ххх, утре отивам да се записвам...само не знам къв клинч ще е .
![]()
maDamn
Честито на всички ! )
Снимките са малки- нормалния формат, не грамадански, както е писано в упътването![]()
Damn...поне ще си нося ножичка да си ги режа!![]()
maDamn
Утре ще си купя документите, други ден ще се записвам, че утре ще е луд-ни-цааа
Ох,отдъхнах си приета съм 1-во желание Журналистика в УНСС))) Много се радвам!!!!Това си исках-това влязох
)) вече септември месец ще се пържа в НАТФИЗ )))))))))