- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
В Англия пишат на английски, а не на латиница.
ахахахаха, ни моа.
Не , с 4 няма да те вземат. И пиши на кирилица,ако не искаш да те баннат.
maDamn
Първокурсници. Как сте? Очаквате ли вече с нетърпение студентския живот?)
Аз не...Всички са развълнувани и нямат търпение да почнат,а аз сякаш имам повече страх от непознатото вместо вълнение.Прекалено много глупости имам още да правя,за да се успокоя.Тези общежития ще ми вземат акъла....Вие иначе запознахте ли се с колеги,било то и по интернет.Аз си се надуших с едно мнооого симпатично момиче,с което чакахме пред залата и сега се опитваме да се нагодим и да сме съквартирантки.
ПП много кифли,бреее.много има :Д това е то да влезеш в профила на бъдеща колежка и да я гледаш по бельо,снимана в огледалото и да има на лицето duckface![]()
Аз утре ще ходя да се записвам в УНСС![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Реших,че няма смисъл да и обяснявам колко е зле
Както и да е - записах се, само тва общежитие ме тревожи още, пък и не знам. Притеснявам се от новото , имам чувството ,че няма да се справя, някак...напрегнатичко ми е.
maDamn
Началото до средата на август.
Ооо...пожелавам ти търпение. То за резултатите е ясно,че са положителни![]()
maDamn
Аз нямам търпение,най-накрая ще се занимавам с това ,което искам.Още се чудя кое ще е по-удачно,дали на квартира или в мизерните ни общежития.Запознах се с много от колегите ми,но и средата е различна.Няма кифли и някви комплексирани олигофрени,това най-много ме успокоява.Но с течение на времето ще се разберат тези неща.
Много съм щастлива.
Успех на всички :3
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Пенка от "Мис България" ли ти е идол? И снимка в тоя тон, и коментар в тоя тон..
Тя не е комплексарка, ти попита дали ще те вземат, тя ти каза, че няма. И всеки ще се съгласи. Трябва ти 6. Матура - 6, диплома за средно образование - 6, изпит по английски с над 6,5![]()
Честито ви, първокурсници!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
т'ва са откровени глупости, аз с диплома 4.88 и матури 5,71 англ. и 4.50 БЕЛ наесен заминавам, вярно, че за Ирландия, не за Англия, но все пакдори познавам хора,учещи в Шотландия, с още по-слаби дипломи и матури
оценките далеч не са най-важния критерии,но за жалост повечето университети няма и да ти погледнат апликейшъна ако нямаш пълни 6-ци..
Нали знаеш ,че критериите за жени и за мъже са мааалко по-различни. А само като и погледнеш писането и ти става ясно...
Иначе успех за Шотландия,какво ще го учиш там?
maDamn
Тея дни ли се записвате в УНСС. Ясно що е гъч като по време на изпити
Аз очаквам договор до края на месеца за общежитие. Разпитах едно момиче, която ще е 2 курс в Есекс за това какви документи ще ми трябват като замина и тя ми казва едни неща, а консултантката ми ми каза, че няма да ми трябват някои от изброените, за това реших да слушам само консултантката.Пуснах си днес заявление за Европейска здравноосигурителна карта като си направих една разходка докато разбера къде. От НАП ме изпратиха в пощата. От пощата ме изпратиха в здравната каса и от здравната каса в една книжарница.
Направих си обиколка на центъра в 2 часа на жегата, но поне свърших работа и след 15 дни ще е готова.
В края на месеца трябва да си извадя задграничен паспорт. Това е общо взето при мен.
![]()
Майчице,плачевно е ... дано колегите влезли с минималния бал не се окажат пълни минуси...
maDamn