- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
да, пълно е.. и работодателите вече далеч не им пука кой каква икономика е завършил.. търсят други качества.. и най-вече всичко става с връзки. Ето например ти имаш фирма. 1000 човека кандидатстват за поста, който ще дадеш. Кой ще избереш. Някой твой близък приятел, който го познаваш и му имаш повече доверие, или някой си, който е завършил майна газина си? Ти дори няма да прочетеш автобиографията му..
То е пълно с всичко честно казано. От всичко вече има по много. Но са малко тези,които наистина си разбират от работата.
maDamn
^^Окей, да кажем ,че е нужно преди това да имаш някакви знания в главицата, а не само да се води ,че имаш диплома.
maDamn
Пич, иранистика и арабистика също има. Вярно,не са като английска и немска филология ,примерно,но и от тях вече има доста.
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ловец, подкарай/изкарай си няква диплома, прати 30-40 CVта извън провинцията и да видим дали няма да те вземат и дали въобще ще се замислиш за баджанаци и шуреи.
Истината е, че много повече са хората, които нямат грам квалификация, от случаите, в които са несправедливо прецакани.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
@iziskanmladej88
"Откровени" глупости не са. Зависи от специалността, която си избереш. Аз мога да ти кажа, че точно в Шотландия и Англия ми искаха 6,00 диплома и => 6ци на матурата (;
Хем ми се ходи, хем си мисля,че ще съм грамаданска издънка,амаа...любопитно ми е![]()
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Абе тва ми беше най-айляшката година.
maDamn
що пък издънка ;д
а аз се опитвам да си намеря някаква работа сега за 1 месец (сетих се кога да си търся ;д) или ще се хвана промоутър през годината.. не знам, трябва да измисля нещо, че се опитвам да навия нашите да ме пратят в Лондон декември ;дд баща ми е окей, ама майка ми много държи да поработя, та малко да се подмажа никога не е в излишък ;д