- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Хайде пък като се установите в София се обаждайте да ви даваме акъл дъртите![]()
Нещо относително международно
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
деца смяташ ли да имаш,а колко и как ще се казват?а те какво ще работят и деца ще имат ли?
Аз кво казах,бе? Никой ли не ме слуша в тоя форум?? Ще стана президент на света...или в най-лошия вицепрезидент и ще кроя тайни връзки и конспирации! Deal with it!
Да бъде!
maDamn
Няма нищо общо с макроикономиката и като цяла с каквато и да е икономика.Учи се икономика 1 семестър и това е то.
Политическа е специалността. Първото,което може да ти дойде на акъл е - външно министерство. Въпреки ,че има и много други опции.
maDamn
И ще те направят посланик , дипломат, депутат? Та на тях не им искат изобщо да имат определо висше.
То,че има и други опции .. има . Не съм запознат добре, но бях останал с друго впечатление. Да си политик трябва да ти е в кръвта. Успех.А и имаш силна зодия . нали си лъв
![]()
прав си, да,като цяло няма много политици завършили нещо подобно,което не трябва да те спира да станеш такъв ако имаш желание,иначе нещата,които се учат в тая специалност, със сигурност са полезни и ще ти помогнат в много насоки,таргет-а на специалността (понеже уча нещо подобно,само че доста по цялостно;д) е по-скоро да развиеш някви аналитични умения и способността да си създаваш мнения....тя да си завърши,пък след тва няма да й е толкова трудно да се насочи в няква насока,с две думи дори да не работи по специалността си тея знания ще са й много полезни imo
Бях се навила за право преди 2-3 години, но реших,че това което ще уча ще ми е по-интересно и полезно. Не е нужно да съм политик , дипломат, консул , посланик и тн. След 2рата година мога и паралелно право да издрънкам,но не желая засега.
Последно редактирано от granger : 08-24-2013 на 09:25
maDamn
Защо никой не движи темата вече? Или сте се присъединили вече към студентската![]()
Аз и тук джиджиткам,ама по-рядко.
maDamn
Подготвяте ли се за заминаване :Д
Аз на 10-ти се нанасям (sun)
Аз на 27ми
Поне ще съм си с дружката!
maDamn