.
Отговор в тема
Страница 5 от 38 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 929
    @Иве
    Охх тая матура ще ми изпие кръвта
    Матурата по немски кеф там почти не се готвя само решавам тестове
    За тая по БГ се надявам поне на 5

@Polinna

Знам кой не искам да ми се пада - Ботев, Талев или, Димов

Въй добре върви засега домашното 2 дни няма да имам урок и ще си го напиша на спокойствие . Че в Сряда играят сънародниците ми та да съм си спокойна

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Алеко, Елин Пелин, Йовков...

изобщо някой от миналата година.. (без Вазов и Ботев)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Искам Йовков,Талев или Димов.И на Пелин няма да се сърдя.Искам разказ,а не нек'ва тъпа миниатюра на Славейков,в която трябва да анализирам как листата се клатят над огледалната вода и това,разбираш ли,е кръговратът на живота...Хъъъъъ
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Умирам си за всичко, освен разкази. Там всичко си е казано. Колкото и да харесвам Йовков, повече ми е кеф да го чета, а не да разсъждавам върху него. Пелин не мога да го търпя. От Вазов бих понесла само "Дядо Йоцо гледа". Даже май най-много ми се иска това. О, или Вапцаров!!! <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много претенции ,бе,сладки
    Искам всичко друго ,но не и Славейков! На "Септември" ще им разкажа играта.
    А днес изключително начетената ми г-жа по БЕЛ ми заяви,че Яворов не е символист, при което паднах. Той бил психологически поет и само очертавал рамките на символизма. Аз навсякъде,където чета - Яворов е описан като символист...
    Много я уважавам и като казвам "начетена" наистина е, но това ме обърква.
    maDamn

Септември и на мен ми е любимо
    Най-много харесвам Йовков

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    И аз да се изкажа - Ботев, Вапцаров, Багряна, Йовков и Елин Пелин са ми екстра.
    В никакъв случай не искам Вазов, Славейков, Гео Милев... най-вече Славейков, начело със Cis moll и гореспоменатите миниатюри

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    И аз да се изкажа - Ботев, Вапцаров, Багряна, Йовков и Елин Пелин са ми екстра.
    В никакъв случай не искам Вазов, Славейков, Гео Милев... най-вече Славейков, начело със Cis moll и гореспоменатите миниатюри
    Молете се да е нещо друго, само не миниатюрите на Славейков, шот не ми е ясно как ще разсъждавате върху 4 реда ..
    Някой разказ да ви се падне и сте екстра .

Супер фен Аватара на gabi_94
    Така, от целия випуск аз съм късметлийката, която ще държи реч пред всички на изпращането. Трябва да измисля оригинално обръщение към учителите и съучениците, така че, ако някой е в моето положение, или случайно има идеи, може да ги сподели
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Така, от целия випуск аз съм късметлийката, която ще държи реч пред всички на изпращането. Трябва да измисля оригинално обръщение към учителите и съучениците, така че, ако някой е в моето положение, или случайно има идеи, може да ги сподели
    Говори за твоето училище и за твоите съученици, а не за училището и учениците като цяло. Това, което ви отличава, е това, за което ще искате да слушате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Вече официално съм оформена по всичко. Не връзвам 5.50, но пък дипломата ми ще е достатъчна, за да уча където искам. От тук нататък само късмет и търпение ми трябва

^^ И аз ще държа реч на изпращането, но няма да я пиша аз

Мега фен Аватара на Chacho
    Хахаха, за баладжиите:
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хахаххаха, Чачо, изби рибата с тоя солариум!

Хора, роклята ми става сума ти прекрасна! Много се опасявах дали ще се харесвам, но след днешната проба, когато вече съвсем започва да заприличва на нещо, съм мноооого доволна! И щастлива, да, да!

Тва пък солариумът ми е толкова противно нещо по-добре да съм бяла като вампир вместо да отида .

Изпита ми по датски мина много добре дано резултати идеални .

Град
    Beyond reality
    И аз ще държа реч,споко. Пак я ще си я мисля, ама мисля да заобиколя малко рамките, няма как и без тривиалностите,но моята АБУРИГЕНТСКА реч ще се помни!
    maDamn

Аз реч няма да държа имах желание ,но акцентът ми е много силен и затова ми казаха, че няма как да съм аз
    А толкова исках дасе изявя

А някой знае ли дали и на двете матури ще ни разхвърлят по училищата? Защото чух, че на първата матура (тази по български) изпитът си се провеждал в училище, и то половиният клас си оставал заедно.

Цитирай Първоначално написано от princo90 Виж мнението
    А някой знае ли дали и на двете матури ще ни разхвърлят по училищата? Защото чух, че на първата матура (тази по български) изпитът си се провеждал в училище, и то половиният клас си оставал заедно.
    Ако отново съвпадат матурите на 12 и 7-ми клас, и твоето училище е СОУ, демек има и 7-ми и 12-ти клас, ще ви разхвърлят и на двете матури. Иначе, ако няма - на първата матура сте си във вашето, после ще ви разхвърлят.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ако отново съвпадат матурите на 12 и 7-ми клас, и твоето училище е СОУ, демек има и 7-ми и 12-ти клас, ще ви разхвърлят и на двете матури. Иначе, ако няма - на първата матура сте си във вашето, после ще ви разхвърлят.
    Ами не сме СОУ - математическа гимназия сме, но имаме седми класове, да. Изпитите на 12-ти и 7-ми клас съвпадат, тъй че явно ще сме разбъркани.

Цитирай Първоначално написано от princo90 Виж мнението
    Ами не сме СОУ - математическа гимназия сме, но имаме седми класове, да. Изпитите на 12-ти и 7-ми клас съвпадат, тъй че явно ще сме разбъркани.
    Ами на нас така ни го обясниха миналата година, шот все пак СОУ е средно, демек има всички класове, в такъв смисъл го казах.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз се надявам да не държа реч. За бала ми се размина,сега остава да си изберат някой и за дипломирането и дано не съм аз.Не,че има нещо лошо,ама никои не те слуша,а моите словa трябва да бъдат оценени,пък!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Аз реч няма да държа имах желание ,но акцентът ми е много силен и затова ми казаха, че няма как да съм аз
    А толкова исках дасе изявя
    Българка ли си изцяло,или? И в Дания или Германия беше живяла,та казваш,че имаш акцент?
    maDamn

Грейнджър
    Живяла съм в Германия 16 години от живота си и е нормално да се появило нещо като акцент още повече , че не съм контактувала с българи . И да майка ми е наполвина германка . По скоро влияние е окозало факта , че почти цял живот съм говорела на немски . Приятелят ми е от Дания иначе друго общо нямам с нея

Град
    Beyond reality
    Ахаам,интересно.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ахаам,интересно.
    Не толкова интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове