.
Отговор в тема
Страница 7 от 38 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 929
    Аз ходих за 1 час само и после се прибрах. То бяхме 6 човека на кръст . И без сме оформени няма кой да се занимава
    Йей да се похваля ан последният тест по бг имам само 3 грешки . Горда съм със себе си .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Балът е след 2 седмици, а аз още не съм открила подходящи обувки, чантичка също липсва, за бижута да не говорим.
    You are broken, I can fix you...

Как сте? Аз съм супер заета и объркана, и притеснена!! Матурите наближават, а мен толкова ме е страх... Балове, рокли, супер много рожденици-ужас!Роклята ми за бала все още не е готова, защото ми я поправят.Не съм си купила обувки, чанта, бижута.. Също така имам изпит по английски.Яко съм се спекла!
    Kъсмет на всички! :*

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Кой мисли да кандидатства журналистика в СУ?
    Мен малко ме притеснява устния изпит, 'щото принципно умея да развивам теми, да разсъждавам и говоря, но когато знам, че е пред хора, които определят бъдещето ми, май малко ще ми е спечено.
    И отделно да ви питам, вярно ли е, че за самото записване се дават 30 лева, а след това за писмения и евентуално устния по още 30, което прави 90 лева общо.Не, че е някакъв проблем, но чисто информативно искам да знам.
    Аз и още 2 момичета от темата кандидатстваме журналистика.
    До 23 май е записването за редовния и трябва да дадеш 60 лв.(30 писмен+30 устен и 2 или 6 лева за превод).Това е.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    pifiella ти май пишеш и във форума на СУ, нали? Снощи изчетох абсолютно цялата тема от-до, а беше над 75 страници и страшно много се ентусиазирах, но и в същото време се поспекох малко.
    Едно момиче ми каза, че миналата година нейна позната я записала за изпита, а тази година тя казва, че ще запише мен, не е задължително да ходя лично, нали?
    А и къде мога да проверя колко е бала за момчета?
    Последно редактирано от UNITED2 : 05-07-2013 на 16:13

Град
    Шоколадовия град
    pifiella ти май пишеш и във форума на СУ, нали? Снощи изчетох абсолютно цялата тема от-до, а беше над 75 страници и страшно много се ентусиазирах, но и в същото време се поспекох малко.
    Едно момиче ми каза, че миналата година нейна позната я записала за изпита, а тази година тя казва, че ще запише мен, не е задължително да ходя лично, нали?
    А и къде мога да проверя колко е бала за момчета?
    ВЪХ...Разкрита съм!

Не знам дали може друг да те запише.Аз се записвах в СУ,искат лична карта.Не знам.
    От къде си?Може в трвоя град да има бюро за прием на документи и там да си ги подадеш.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз имам лек проблем....

Личната ми карта изтича на 26.5. Тя е с адрес Х.
    Аз ще си вадя нова с адрес Y.
    Обаче за матурите се записах със старата, а за изпита за СУ какво да направя..?
    Трябва да се запиша до 23, а новата няма как да я изкарам преди матурите , защото ако отида с новата на матурата може да ми я анулират изобщо..

Оф, много ми е объркано -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Памплона
    Честно казано искам всичко вече да свърши, писна ми! Балове, матури, кандидатстване, разправии... Обещал съм, че ако всичко се нареди както аз искам ще купя 10 кутии бонбони от най-скъпите и вкусните и ще раздавам на народа по улиците.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Честно казано искам всичко вече да свърши, писна ми! Балове, матури, кандидатстване, разправии... Обещал съм, че ако всичко се нареди както аз искам ще купя 10 кутии бонбони от най-скъпите и вкусните и ще раздавам на народа по улиците.
    Един ден ще се чудиш защо си хвърлил толкова нерви за нещо, което не е чак толкова трудно ..

Утре ме чака 3 часов урок по датски . Ще е бруталия
    Днеска удобобно пропускам доста ме помръзва
    Ще си реша няколко теста по български и немски 1-2 и после ще видим

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Иве, как ще ти изтича картата на 26ти Май бе?!

Пък, дори и да ти изтича тогава, матурите са преди това. Ти можеш със старата да си отидеш на тях, дори и новата да ти е готова. Просто не си я взимай преди да мине втората матура. Имаш това право. След като имаш валиден документ за самоличност в себе си, никой не може да ти направи проблем.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Аз имам лек проблем....

Личната ми карта изтича на 26.5. Тя е с адрес Х.
    Аз ще си вадя нова с адрес Y.
    Обаче за матурите се записах със старата, а за изпита за СУ какво да направя..?
    Трябва да се запиша до 23, а новата няма как да я изкарам преди матурите , защото ако отида с новата на матурата може да ми я анулират изобщо..

Оф, много ми е объркано -.-
    Е извади си нова след матурата. А старата има важеше 3 месеца след срока написан на нея. Или повече, ма мисля, че бяха 3.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Най-сетне и аз да пиша пак.
    IELTS мина - изкараш 6.5! Което значи, че най-вероятно ще се учи във Великобритания. Днес класа бяхме да се снимаме за албума и отделно с 3657894564 фотоапарата всеки се снимаше със всеки. И класната ми каза, че искат аз да чета прощалното слово на изпращането ни. Сега проблема е, че не знам какво да напиша в него. Трябва да го напиша и да й го пратя тя да го редактира. Някаква идея какво да включа?

Edit: Прочетох и "Железният светилник". Направо се влюбих в тая книга. Много ми хареса. <3
    Последно редактирано от DukeSolinus : 05-08-2013 на 10:53

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    И кой каза 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (party)... Днес имах с три от общо трите ми любими учителки .., затова отидох като за последно

Град
    Памплона
    И аз днес си влезнах в някои часове! На госпожите казах, че ще кандидатствам неща свързани с техните предмети и ги помолих да ми завишат оценката, та по География си изпросих 6, а по История и Биология 5 (Историята наистина ще ми трябва де).
    Усещам адската носталгия вече, все едно има нещо в корема ми, което всеки път щом се сетя, че се разделям с класа си започва да мърда Във вторник ще се реве яко.
    Ах, мамка му, тия емоции повторение нямат!!!

Град
    Шоколадовия град
    Това ми хареса много.Откраднете си по някоя и друга идея
    Слово на американския писател Кърт Вонегът пред випуск '97 на Масачузетския университет*.
    Дами и господа от випуск 97,

Мажете се с плажно масло!

Ако трябва да ви дам само един съвет за бъдещето, той ще бъде този за плажното масло.

Ползата от плажното масло в дългосрочна переспектива е доказана от науката, докато останалите ми съвети са на основата на собствения ми криволичещ житейски опит.

Ето ги и тези съвети:

Радвайте се на силата и красотата на младостта си. Всъщност вие ще разберете силата и красотата на младостта си, едва след като те избледнеят, но не обръщате внимание сега. Повярвайте ми, след 20 години, като разглеждате старите си снимки, ще си припомните по начин, който сега не можете да проумеете, колко много възможности е имало пред вас и колко невероятно сте изглеждали. И въщност изобщо не сте били дебели.

Не се притеснявайте за бъдещето. Или пък се притеснявайте, но знайте, че притеснението ви ще бъде от полза не повече от дъвченето на дъвка при решаване на уравнение по алгебра. Истинските ви проблеми в живота ще бъдат неща, които никога на са ви идвали наум.

Всеки ден правете нещо, което ви плаши.

Пейте.

Не бъдете безотговорни към сърцата на другите хора. Не се свързвайте с хора, които са безотговорни към вашето сърце.

Чистете си зъбите с конец.

Не си губете времето в ревност. Понякога ще бъдете в предна позиция, понякога ще изоставате. Надбягването е дълго и в крайна сметка е със самите вас.

Помнете комплиментите, които получавате. Забравяйте обидите. Ако успеете, кажете ми как сте го постигнали.

Пазете старите си любовни писма. Изхвърляйте старите си банкови извлечения.

Протягайте се.

Не се чувствайте виновни, ако не знаете какво искате от живота.

Най-интересните хора, които познавам, са знаели на 22 години какво искат от живота. Някои от най-интересните на 40 години все още не знаят.

Приемайте по много калций. Бъдете внимателни с коленете си. Ще ви липсват, когато си отидат.

Може би ще се ожените, може би няма. Може да имате деца, може и да нямате.

Може би ще се разведете на 40 години, може би ще празнувате 75 години сватба.

Каквото и да стане, не сe поздравявайте или самообвинявайте твърде много.

Вашият избор е на половина късмет. Както и изборът на всеки друг.

Радвайте се на тялото си. Използвайте го по всякакъв начин. Не се страхувайте от него или от това, което другите мислят за него. То е най-великият инструмент, който някога сте притежавали.

Танцувайте, даже и да няма къде другаде, освен в стаята, в която живеете.

Четете указанията, дори и да не ги спазвате. Не четете модни списания. Те само ще ви накарат да се почувствате грозни.

Опознайте родителите си. Някой ден те ще си отидат завинаги. Бъдете мили с братята и сестрите си. Те са най-добрата връзка с миналото ви и са хората, които с най-голяма вероятност ще ви останат верни и в бъдеще.

Разберете, че приятелите идват и си отиват, но се дръжте за най-ценните от тях. Работете упорито да запълните разликите помежду си в географското разположение и начина на живот, защото колкото повече остарявате, толкова повече ще се нуждаете от хора, които са ви познавали на младини.

Живейте в Ню Йорк, но го напуснете, преди да ви е направил суров човек.

Живейте в Северна Каролина, но я напуснете, преди да ви изнежи.

Пътувайте.

Приемете някои вечни истини. Цените ще се повишават. Политиците ще флиртуват с вас. Вие също ще остареете. И когато това стане, ще си въобразявате, чи когато сте били млади, цените са били поносими, политиците благородни, а децата са уважавали възрастните.

Уважавайте възрастните.

Не очаквайте някой да ви помага. Може би ще имате доверителен фонд. Може би ще се ожените за богат човек. Но никога не знаете кога кранчето ще спре.

Не си играйте твърде много с косата си, защото когато станете на 40, тя ще изглежда като на 85.

Внимавайте чии съвети ще приемете, но бъдете търпеливи с тези, които ви ги дават. Съветите са форма на носталгия. Даването на съвети е изваждане на миналото от мястото му, забърсване, боядисване на грозните части и преработване, за да се представи на по-висока стойност.

Но имайте ми вяра за плажното масло.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Имайте вяра и на мен за плажното масло - миналата година се пекох без фактор, за да почернея и макар че наистина бях черна си докарах слънчева алергия, която се появява когато и скимне.

Иначе утре ми е изпращането - голяма еуфория, голямо чудо... Написах си обръщението към учителите, госпожата, която ми го възложи като задача много го хареса, сега остава да не се притесня и да го рецитирам пред всички на сцената... Същевременно умирам от притеснение и нерви, защото чакам всеки момент да излязат резултатите от предварителният ми изпит по история в СУ..Не се изтрайва вече това чакане, 3 седмици минаха...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Да се похваля взела съм си с отличен изпита по датски от 100 имам 96 точки . Не очаквах чак такъв резулатат

Днес като за последон бяхме всички явно носталгията е у всеки

За мен не е нещо кой знае какво но просто има хора и моменти който ще ми липсват . Да не съм привързана към никой от тук нито пък ще ми липсва нещо от тук . Но ще ми липсват хубавите моменти .

Днес ние бяхме като за последно в класната стая (преди изпращането) и това си говорихме, че вече го чувстваме като чуждо. Минаха си 5 години. Сега все още се опитваме да осъзнаем, че в сряда ни е изпращането. Изглеждаше ни толкова далече, а ето че си дойде.

Както казва господина ми по актьорско: Завършвате училище и вече влизате в живота.

Град
    Памплона
    Тъжно ми еееееееееееееее! Ще ми липсва всичко и всички ;(

Град
    Шоколадовия град
    О,я се стегнете!
    Да не ви вадят бъбрек,че ви е тъжно
    Завършваме,не умираме!

Град
    Памплона
    Е чак пък и толкова лесно не бих могъл да го преживея. Малко или много с тези хора сте изживели какви ли не моменти заедно, с учителите също, а сега се разделяте. Не казвам, че ще си прережа вените, радвам се много, че завършваме, но в същото време ми е тежко. Ибаси..

Супер фен Аватара на gabi_94
    На мен не ми е тъжно особено... Ще ми липсват няколко съученици и учители...ма чак пък всички.. И не, няма изобщо да рева, а повечето момичета се изживяват като многострадални геновеви..
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Офффф, днес пристигнаха едни документи от Франция. Седя си, взирам се в тях, подпирам се и се отчайвам. Само французите могат така да напишат нещо, че да разбирам всяка една дума в изречението обаче пак да не му схващам смисъла.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    За мен не е нещо кой знае какво но просто има хора и моменти които ще ми липсват . Да не съм привързана към никой от тук нито пък ще ми липсва нещо от тук . Но ще ми липсват хубавите моменти .
    Точно! И на мен за тва ми е тъжно... за всички случки през тея 5 год... и за някои хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си