.
Отговор в тема
Страница 8 от 38 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 929
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Усещането да съм там ще ми липсва, самата атмосфера. Моето изпращане е на 18, на 14 и утре също ще идем,но ... знам,че ще ми липсва, но се настройвам за нещо по-добро.
    maDamn

Моето е на 14
    Само дано никой не реве

Град
    Beyond reality
    Ох,имам много задачи, Няма да ви разправям ква идиотка съм днес. Припаднах си леко в училище, добре че една от най-добрите ми дружки беше с мен, та само на нея казах. Бях в тоалетните,нямам спомен как се довлякох дотам,нямам спомен и как паднах, само се свестих от болка в главата , гърба и лакътя. Излязох и я питам как изглеждам и само като чух - жълта и още по-зле ми стана. Имам чувството ,че стълбите до горния етаж ги взех на магия, само си съблякох сакото , отворих прозореца и проснах на чина , след 3 минути ми нямаше нищо...просто се освестих. Пратих я да ми купи нешо за ядене и го ометох за нула време. Явно събрах границите и ...туп. Иначе след това си изкарах следващите 2 часа като директорка и си отидох,щото нямаше повече какво да се прави...
    На такива като мен им се казва тъпи и упорити.
    maDamn

Грейнджърке как така си припаднала според мен при теб е покрай приятелят ти . Успокой се малко мацка иначе ще се съсипеш .

Град
    Beyond reality
    Ами дап, просто не бях яла много, нерви,преумора...и изведнъж само усетих,че ми причернява , а като събера границите така става и се пльоснах.Нямам спомен,но не е било фино и акробатично,както по филмите, ами като едни други филми - анимационни - права като талпа назад.
    maDamn

Аз преди съм припадала но при мен ставаше до дума за психологичен проблем и трябаваше терапаия
    Просто го раздавай малко по спокойно и се пази и унито и гаджето не са по -важни от тебе самата .

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ох,имам много задачи, Няма да ви разправям ква идиотка съм днес. Припаднах си леко в училище, добре че една от най-добрите ми дружки беше с мен, та само на нея казах. Бях в тоалетните,нямам спомен как се довлякох дотам,нямам спомен и как паднах, само се свестих от болка в главата , гърба и лакътя. Излязох и я питам как изглеждам и само като чух - жълта и още по-зле ми стана. Имам чувството ,че стълбите до горния етаж ги взех на магия, само си съблякох сакото , отворих прозореца и проснах на чина , след 3 минути ми нямаше нищо...просто се освестих. Пратих я да ми купи нешо за ядене и го ометох за нула време. Явно събрах границите и ...туп. Иначе след това си изкарах следващите 2 часа като директорка и си отидох,щото нямаше повече какво да се прави...
    На такива като мен им се казва тъпи и упорити.
    Ужассс, спи и яж, бе Пламе! По-малко нерви... пази си здравето!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Beyond reality
    Опитвам се, споко , ще се оправя.
    maDamn

Не съм 12 клас , но искам просто да ви пожелая късмет на всички.Ще се справите.Успех на 21 май /някой да ме поправи ако 1-вата матура не беше тогава/! (:

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^тогава е : ) мерси
    Ох, това беше то.. На 14 ни е изпращането и после матурите и после бала иии после държавните и КРАЙ : ) дано всичко мине добре, леко и приятно, за да се насладим пълноценно на лятото
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много се радвам, че завършвам. Не такова радвам се като "писнало ми е вече", ами по-скоро от това, че при мен много естествено и точно на време си идва този момент. Напълно съм готова за новото. Готова съм за университет, за работа. Готова съм да живея с Него. Готова съм да направя всичко възможно да освободя нашите от грижите за финансирането ми. И не само че съм готова, ами и искам всяко едно от тези неща! Радвам се. Защото ми се случиха прекрасни неща в гимназията, но бяха и напълно достатъчно. 5 години. Стига толкова. Наистина са ми стигнали.

Оформиха ни вече, всичко е на мястото си. Изпращането ни е след седмица. Бала - след матурите. И за това се радвам. Разбрах, че тук има хора, на които балът им е преди ДЗИтата. Радвам се, че при нас е след ВСИЧКО. Иначе аз лично нямаше да си го изкарам спокойно.

Стискайте всичките палци на света да не спека утре на изпита! Точно след 24 часа ще треперя пред вратата. Ама ми е много интересен този изпит! Нямам търпение да видя как ще протече. (: Притеснявам се, разбира се, защото бъдещето ми зависи от това, но пък наистина ми е любопитно.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф, хора , дайте съвет , моля ви !!!!!!
    Тея от моя клас искат всички да отидем да вземем класната от тях и след това да ходим към даскало,но аз не мога да отида.
    Първо , защото тя живее на другия край на София и ще ми трябва един час докато стигна до там.
    Второ, искат 16:30 да сме там, което значи ,че трябва да тръгна в 15:00-15:30 ,за да стигна.
    Трето, ще съм с лимузина и определено няма да има къде да се паркира, в това съм сигурна,все пак класната живее в Надежда(нищо лично към живущите там) и да се изсипят 28 коли ... не,не,не...
    Четвърто, ще имам гости от други градове , които не съм виждала от супер много време , освен тях искам просто да си уважа всички гости !
    Пето , прическата и гримът общо взето са ми около 14:00 -15:00 часа, няма да бързам заради някакви прищявки.

Класната е казала 16:30 да дойдат да я вземат,но според мен въобще не е споменала да е целият клас,а една смотла си го е измислила....

Като цяло нямам абсолютно нищо против да отида до тях ,обаче просто не мога! И съм сигурна,че поне още 5 човека няма да могат. Стана някакъв скандал как никога не сме били единен клас и поне веднъж да сме направили нещо заедно. Ако съм имала респект към класната, да съм отишла бля бля... Класната много добре знае какво ми е отношението и много пъти съм и благодарила лично за неща,които е правила за мен. Не мисля,че това двуличие е нормално ... Пет години спаха , псуваха я , бяха против нея ,а сега изведнъж 'Имай малко респект' wtf?!

Мисля,че най - добре ще бъде да отидат тези,на които им е най - близо и най - удобно . Друг вариант е да отидат само момчетата...
    То беше правилно и на 15-ти септември да се съберем целия клас, да си помагаме през годината, че и заедно на 26-ти да отидем на дискотека,ама някои хора(повечето) се правят на .... айде да не казвам !

Според вас права ли съм да мисля така?? Трябва ли наистина да отида? Какво ви е мнението за тази ситуация ?

Ами за мен лично е глупаво да целият клас да ходите . Аз лично не бих отишла ако ситуацията е такава каквото я описваш виж с гостите и си направи грима и прическата . Убедена съм че и останалиет от класа мислят като тебе но някой за да се направят на интересни накрая лицемерят . Уважението към класната се показва през всичките тези години докато сте заедно а не от днес за утре . Тя жената е на ясно кой колко я уважава и едвали би ти се обидила

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    ...
    Мацка, има време до бала. Що не направите серенада преди това? И без това така повелява традицията. Просто се съберете някой ден преди това и отидете целият клас. А пък на деня на бала да отиде да я вземе който трябва.

Мене класната даже ми беше дама и не съм ходил да я взимам. Ма за сметка на тва се напих няколко дни преди бала у тях, като се събирахме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ъъъхх ние тук всеки си прави отделно собствен бал и после един общ на 24ти май и общо взето всеки ден почти съм на балл и се правиме на мотовилки...малките часове не ни бягат ;D даже няколко пъти съм на 2 бала един след друг оО не питайте как оцелявам покрай тия купони.... иначе матурите сме ги отебали, кво сме учили до тука тва. нне се вкарвайте у филми, все пак са направени за ученици, не за професориии

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Честно да ви кажа, идеята за серенада преди това е много хубава,НО ... въобще не ми се занимава с този клас вече. Днес на два пъти ми се заядоха при положение,че им казах,че ще отида... Никой не знае къде живее тя и сме щели да се събираме пред някакъв супермаркет и от там да тръгнем да я взимаме. Пълна простотия.... С тези хора не можеш да излезеш на глава,а ако дадеш идея и после нещо се обърка ставаш ти виновен. За това не искам да си създавам главоболия последните дни. Много ме ядосват,а искам да си почина и да си уча за изпитите...

Абсолютно съм сигурна,че времето няма да ми стигне , че да ходя и аз да я взимам .За това в крайна сметка,ако не станат нещата се обаждам на класната и се извинявам ,че няма да мога да дойда да я ВЗЕМА ... Като че ли ще се качи на всичките 28 коли едновременно , хах...

Мега фен Аватара на Chacho
    Що си не изберете един да организира нещата и да "филтрира идеите"? Така ще избегнете голяма част от какафонията.

При нас всичко мина толкова лесно и приятно, че се учудвам как може да стане инак.

За изпращането трябваше да правим представление в един театър. Всички се подготвяха със седмици, дразнеха се един на друг, ревеха. В нашия клас се събрахме последния ден, без сценарий, без нищо. Хрумна ни основната идея, покрай нея ни хрумнаха малко подробности, направо седнахме, разиграхме го на импровизация, хареса ни от първия път, разиграхме го още веднъж, за да се посмеем на измисленото и накрая имахме най-якото изпращане. С едночасова "организация". До последно не записахме и един ред сюжет, просто всеки си запомни репликите, които беше импровизирал първият път. Без скандали, без нищо, просто изшлайфахме нещата скоропостижно.

За серенадата се разбрахме еди къде си, в еди колко си часа и повече не сме го обсъждали. Направо отидохме и се разбихме.

На бала бяхме адски задружни. Повечето искахме на море. Реши се на планина. Никой не се е цупил. Не сме имали разправии за дами, кавалери и простотии, всеки беше доволен. На първа бална вечер всеки беше в добри отношения със всеки. Размазахме се и никой от нас не го е забравил и досега. На курорта като отидохме, първата вечер искахме да се съберем в някво заведение випуска. Нашият клас закъсняхме и нямаше място. Без караници, просто си отидохме на друго място, разцепихме се, върнахме се в хотела с другите и се разцепихме и с тях. На втора бална вечер най-накрая имаше сълзи, щото един авер от Канада, който беше в класа ни, се върна за бала и каза, че сме били най-истинските хора за него.

И това беше ключовият момент. Всеки беше искрен, всеки забрави за дребните разпри, всеки просто искаше да си изкара добре и приемахме абсолютно всичко с доза хумор. А нещата пред нас се нареждаха.

Не знам как можете да се карате и да не се разбирате. Тва ви е бала все пак. Всеки трябва да прави малки компромиси, да позабрави малко за себе си и да бъдете задружни. Иначе еби го у бала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Душици, искам да запитам. В бюро или център за подаване на документи за кандидатстване колко е таксата за обслужване. За да си направя сметка дали да ходя по София или в Пловдив да се метна направо.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що си не изберете един да организира нещата и да "филтрира идеите"? Така ще избегнете голяма част от какафонията.
    Никакъв шанс. Тоя човек ще бъде разпнат на кръст. Всеки си има мнение и не допуска друго.
    Точно щото позволихме на една мадама да организира ходенето на дискотека, изтървахме времето за преговаряне с дискотеката, която е на минута и половина от хотела и можеше да хванем адски намаления и отиваме на дискотека, до която трябва с такси да ходим.

Изобщо не сме задружни. Мноого малко хора ще ми липсват от тоя клас.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Моето изпращане беше вчера. Програмата в училище не ми допадна особено. После пък ходихме на снимки за албум в Борисовата и си представете ужаса на момичетата с токове, които държаха да се снимат точно на изпращането, за да са красиви. Е аз бях с ниски и проблем нямах, но все пак ми беше изморено. Прибрах се вкъщи за малко и айде на "Каручката". Имаше страааааааааааааашно много хора - само абитуриенти почти. От нашето училище бяхме 4 класа, а имаше от още сума ти училища. Музиката беше прекааааааааааааалено силна, ама направо непоносима, в момента не чувам добре даже и в ушите ми кънтят. Иначе се забавляваха съучениците ми доста. Не беше много зле, но не беше и супер готино. Най-много ме издразни факта като разрешиха пушенето, стана много кофти вътре. Просто накрая не издържах и се прибрах, другите ходиха на дискотека. И това е от моето изпращане. Мина адски бързо.

Впрочем имам 5.13 на изпита по история в СУ - не е много задоволителен резултат и ще се явявам на редовен за жалост.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Beyond reality
    Аз днес си платих таксите към СУ, за 2 изпита. В понеделник отивам в Пловдив в бюро да си пусна документите!
    maDamn

Супер фен Аватара на kosder
    Да се похваля. Изпит по История в СУ - 5.63.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Много се радвам, че завършвам. Не такова радвам се като "писнало ми е вече", ами по-скоро от това, че при мен много естествено и точно на време си идва този момент. Напълно съм готова за новото.
    И аз се чувствам готова. Бликам от щастие направо. Ще уча това, което желая и ще се науча да се издържам. Какво по-прекрасно (:
    always late but worth the wait!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Напълно съм готова за новото. Готова съм за университет, за работа. Готова съм да живея с Него. Готова съм да направя всичко възможно да освободя нашите от грижите за финансирането ми. И не само че съм готова, ами и искам всяко едно от тези неща! Радвам се. Защото ми се случиха прекрасни неща в гимназията, но бяха и напълно достатъчно. 5 години. Стига толкова. Наистина са ми стигнали.
    Ако знаеш колко завиждам за това... иска ми се и при мен нещата да бяха толкова ясни и толкова розови.

На мен в буквалния смисъл ми е писнало обаче от гимназията.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И на мен си ми стигнаха 5 години,ама идеално.
    Във вторник ще се снимаме.
    В другата неделя ми е бала с роднините,после матури,после на 25 ор'гиналния бал,после 3 дни на Банско (27-31),после държавни,после още два изпита в СУ и много "послета" се насъбраха.
    А и ние изпращане нямаме.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си