- Кога ви липсва? откакто го няма наоколо, постоянно ми липсва, особено много, когато ходя на някои често посещавани от двама ни места
- Кога е в повече? Кога ви задушава? Не мога да се сетя да съм се чувствала задушена, колкото повече, толкова повече
- Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате? със сигурност няма да съм много доволна и бих имала разговор с него
- Какво внимание ви е нужно? разговори най-вече, хубавото е, че и двамата много обичаме да говорим
- Какво не бихте искали да получавате?
- А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..' За Гошо, Пешо и Марийка, може би бих го повдигнала на въпрос, но телевизор, компютър и спорт, нямам нищо против, тък като това са все неща, които и двамата можем да ги правим. Нямам нищо против да ми се обажда и да ми казва в коя игра да се включа, за да играем двамата.
- В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви? говорим си, споделям му, прекарваме време заедно, готвя му, понякога му помагам да оправи къщата, цветя заедно сме садили в предния двор, гледаме филми строим си градове в Minecraft, бием се в Quake, градим импрерии в Civilization и такива работи
- Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно? Сладко не, но за нас това е нещо напълно нормално, докато си беше тук ако минеха 2 часа без да получа съобщение или обаждане от него и почвах да си мисля, че нещо му се е случило
- По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори? Не, понеже всеки се нуждае от различна "доза" внимание
- При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова? За глупости не се сърдя, но ако знае , че съм болна или нещо от сорта, а той замине да се вижда с "Гошо или Марийка" няма да ми е много приятно
Ако някой се сети нещо друго, може да си каже.
Скучно ми е. И на мен