.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 369 от общо 369
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Хахаааа
    Тя затова ли някъде по-назад ти отговори толкова внимателно, а не в типичния й овчи стил?

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Ива, нека прекратим тази тема, нека имаме уважение към други хора, които също имаха отношение по този въпрос. Не искам да се коментира това повече. Плюс това не съм потвърдил нищо, не съм казал подобно нищо, просто се шегувам, нали съм си такъв шегаджия.

Мега фен
    тя пантерата само с педали е ходила
    няма смисъл да потвърждаваш
    дали си педал
    то се вижда

О, много зависи със сексуалния партньор (дали гадже или някой познат-непознат) доколко ще си допаднете в леглото. За необвързващ секс - два пъти ми се е случвало и честно казано не беше такова голямо удоволствие и тръпка, каквото очаквах. С единия и аз не знам защо въпреки, че не беше кой знае колко впечатляващо и понякога дори неприятно чувство го направих 4-5 пъти в продължение на няколко седмици. С другия- еднократни 2 минути :Д много голям му беше, а капчица удоволствие не изпитах. Явно не съм попаднала на добри партньори.Сериозни партньори също 2-ма съм имала. Единият ми беше първия- В началото беше супер, после си беше мъчение, защото както му бях първата още от началото му отнемаше минимум 20-30 минути да свърши, а искаше секс всеки ден и от това често и по много и страстта вече изчезна за мен. Вторият е сегашния ми приятел. Честно ви казвам преоткрих секса с него, направо накрая се гледаме и си казваме "какво беше товаа :О" :Д. Кратичко е дори бих казала, но никога не съм се оплаквала от това защото той и за 1-2 минути може да ме накара да свърша (а аз преди него не бях и изпитвала оргазъм). От 8 месеца сме заедно и капчица страст не се е изгубила, ни най- малко не сме си омръзнали сексуално. А това м/у нас от моя страна(така планирах) започна като необвързващ секс, а още от първия път, когато едвам се познавахме и нямаше никакви чувства, си казах "ебаси секса :О"...Така че това си зависи изцяло от това доколко ще си паснат сексуално и колко силно е привличането, доколко има страст...

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    тя пантерата само с педали е ходила
    няма смисъл да потвърждаваш
    дали си педал
    то се вижда

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Ива, нека прекратим тази тема, нека имаме уважение към други хора, които също имаха отношение по този въпрос. Не искам да се коментира това повече. Плюс това не съм потвърдил нищо, не съм казал подобно нищо, просто се шегувам, нали съм си такъв шегаджия.
    Ти сериозно ли се занимваш толкоз време със Рабалка/о?!? Чиста загуба на време си е

Така се развличам, за мен не е занимавка а чисто разпускане. Аз съм екстровертен характер и обичам да излея на помията на този който го заслужава. Кармата после върши останалото.

MalePan7her и Rabalka, абе вие да нямате някаква история, че пада такава храна. А иначе Rabalka не я познавам, но изглежда много добре на профилната си снимка не знам защо така я обиждате....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    . А иначе Rabalka не я познавам, но изглежда много добре на профилната си снимка не знам защо така я обиждате....
    Защото не е "тя ",а "той "

Град
    София
    Така се развличам, за мен не е занимавка а чисто разпускане. Аз съм екстровертен характер и обичам да излея на помията на този който го заслужава. Кармата после върши останалото.
    Случайно да имаш някаква история с нея/него както попита L.Morningstar ?

Дайтона говориш тъпотии, не е момче, жена е. 100% потвърдено.

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    MalePan7her и Rabalka, абе вие да нямате някаква история, че пада такава храна. А иначе Rabalka не я познавам, но изглежда много добре на профилната си снимка не знам защо така я обиждате....
    Нямаме никаква история и не искам да имаме, това като си го представих за момент се почувствах ужасен. Рабалка я знам отпреди 2 години и половина като влизах! Проста като гъз, все още активна, но ОЩЕ ПО НАГЛА!!! Захапа с мен въпреки че знаеше КОЙ СЪМ, и естествено длъжен бях да я нахраня и да и запуша мустакатата джука !

Град
    София
    Дайтона говориш тъпотии, не е момче, жена е. 100% потвърдено.
    Ем щом знаеш че е момиче на 100% ,добре,ама аз не съм убеден .Иначе името тук ми е "дЕйтона",не "дАйтона".

Ти си от старите, би трябвало да знаеш.

дабъл пост

Град
    София
    Ти си от старите, би трябвало да знаеш.
    Стар съм ,ако се съди по датата на регистрация Но преди много много рядко влизах тук.Сега отскоро пак,ама не смогвам на всичките теми които се развиват тука и следя само интересните ха

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Защото не е "тя ",а "той "
    Прав си ама все пак ти заведе зет на ваште

История с тоя malepanter нямам и едва ли ште имам не е мои тип

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Прав си ама все пак ти заведе зет на ваште

История с тоя malepanter нямам и едва ли ште имам не е мои тип
    Абе рабалке,защо все пишеш така неграмотно ? Ти имаш тип ?!? Не минаваш ли всеки който има кур ?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Абе рабалке,защо все пишеш така неграмотно ?
    Тайна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Тайна.
    Ти нейн адвокат ли си или ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си