- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Хахаааа
Тя затова ли някъде по-назад ти отговори толкова внимателно, а не в типичния й овчи стил?
Ива, нека прекратим тази тема, нека имаме уважение към други хора, които също имаха отношение по този въпрос. Не искам да се коментира това повече. Плюс това не съм потвърдил нищо, не съм казал подобно нищо, просто се шегувам, нали съм си такъв шегаджия.
тя пантерата само с педали е ходила
няма смисъл да потвърждаваш
дали си педал
то се вижда
О, много зависи със сексуалния партньор (дали гадже или някой познат-непознат) доколко ще си допаднете в леглото. За необвързващ секс - два пъти ми се е случвало и честно казано не беше такова голямо удоволствие и тръпка, каквото очаквах. С единия и аз не знам защо въпреки, че не беше кой знае колко впечатляващо и понякога дори неприятно чувство го направих 4-5 пъти в продължение на няколко седмици. С другия- еднократни 2 минути :Д много голям му беше, а капчица удоволствие не изпитах. Явно не съм попаднала на добри партньори.Сериозни партньори също 2-ма съм имала. Единият ми беше първия- В началото беше супер, после си беше мъчение, защото както му бях първата още от началото му отнемаше минимум 20-30 минути да свърши, а искаше секс всеки ден и от това често и по много и страстта вече изчезна за мен. Вторият е сегашния ми приятел. Честно ви казвам преоткрих секса с него, направо накрая се гледаме и си казваме "какво беше товаа :О" :Д. Кратичко е дори бих казала, но никога не съм се оплаквала от това защото той и за 1-2 минути може да ме накара да свърша (а аз преди него не бях и изпитвала оргазъм). От 8 месеца сме заедно и капчица страст не се е изгубила, ни най- малко не сме си омръзнали сексуално. А това м/у нас от моя страна(така планирах) започна като необвързващ секс, а още от първия път, когато едвам се познавахме и нямаше никакви чувства, си казах "ебаси секса :О"...Така че това си зависи изцяло от това доколко ще си паснат сексуално и колко силно е привличането, доколко има страст...
Така се развличам, за мен не е занимавка а чисто разпускане. Аз съм екстровертен характер и обичам да излея на помията на този който го заслужава. Кармата после върши останалото.
MalePan7her и Rabalka, абе вие да нямате някаква история, че пада такава храна.А иначе Rabalka не я познавам, но изглежда много добре на профилната си снимка не знам защо така я обиждате....
Дайтона говориш тъпотии, не е момче, жена е. 100% потвърдено.
Нямаме никаква история и не искам да имаме, това като си го представих за момент се почувствах ужасен. Рабалка я знам отпреди 2 години и половина като влизах! Проста като гъз, все още активна, но ОЩЕ ПО НАГЛА!!! Захапа с мен въпреки че знаеше КОЙ СЪМ, и естествено длъжен бях да я нахраня и да и запуша мустакатата джука !