- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
^Трол/гном/урод? За Fisherman ли говориш? Ако не е за него, нямам идея за кого е. ;д
Така и така пишете глупости, та и аз да се намеся.
Само на мен ли ми прави впечатление че младите пишлигари карат само BMW при това над 10 годишни?
И в двата варианта има плюсове![]()
Чичка, да не страдаш от дислексия? Или вариращи хромозоми?
моето е мазохизъм
щото само мазохист
би се опитвал да ти вкара
акъл в тиквата
тук още ли се водят спорове
Кое да дефинирам? Курвалъкът е да спиш с много мъже или жени и да ги менкаш когато си поискаш. Освен това , не знам от къде си, но ми хвърли и някакви ... Как се казваха, тройки, полигамия и тнт, нещо съвсем различно от това да спиш с момиче, към което не изпитваш потомствени чувства. И после пантерата кат пидбул ти се нахвъли.
ти си нещастник. аналните си фантазии ги запази за по-късно с любовника. бъркаш проституцията с курвалъка. къде се буташ, бе, мухъл?
та, първо не знам как да си представям необвързващия секс. има два варианта: с един партньор и с повече. при първия вариант става въпрос за приятели си привилегии, при втория... грубо казано безразборен секс. как разбирам курвалъка ли? ъглимен поне уцели една дума и тя е облага. облага за егото, облага за нагона.
Ххаха. Казах го иронично. Разбирах - любов. Да искаш да останеш с човека до края на живота ти!
Аман с тея бмвта и мерцедеси, ще кажеш за тях живеете. То бива, бива, ама да си мечташ да караш някаква кола - не е добре. Нито пък да се хвалиш, че караш. Смешно е. Приравнявам го с футбола. Пълна загуба на време.
курви, бело, яко спрело бате![]()
BMW се кара щот се намират лесно и навсякъде има части за тях, и ти дават бонус точки бадка, дори да си плужек. А и изглеждат по-яко от старите мерцедеси :Д (не че мерцедесите изглеждат зле, ама просто не отива на някъв на 20 години да кара такъв кораб, дет трябва да му навиваш руля 360 градуса за завой от 15 :Д :Д)
Все си мисля че правилния избор е каква максимално запазена кола мога да си купя за парите които имам и класа който искам да е. Това на всяка цена да е BMW не е най-уното решение. Нито са евтини, нито частите са евтини. Както и да е. Най смешни са тези с Алфа Ромео, особено дребните въшки. Наточени, ръмжат, черен пушек до небето и познайте кой ги кара - Кашчей Безсмъртни.
'Ми аз стопанисвам не особено нов голф и тря'а да ти кажа, че не е толко' евтина, колкото разправят.
За сравнение, бутаха ми един Меган, който нямаше да си чака обслужването от две заплати, а щях да го обслужвам по два пъти на заплата без да го усетя като перо в бюджета. Ай без тия градски легенди.![]()
пиДбул захапе ли веднъъъъъжжжжжжжжжжжж!![]()
![]()
![]()