- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лизане на ануса?
Въпроса ми е към женитеДавате ли да ви лижат там? А това харесва ли ви?
Dude, you're nasty! В миналата тема ги караше да съблазняват братята си с прашки и после да споделят във форума, сега това.. Интересни фетиши имаш.
Ха-ха ..
Ами незнам всяко момиче е различно разкрепостено в секса според мен .. на някоя би и харесало , на друга не ..
На мен лично не би ми харесало и не бих го позволила .. звучи ми отвратително.. но все пак , както казах всеки има различни предпочитания..
Най-странното нещо което бях чувала , е че на една прииятелка , приятелят и обужавал да го "близват по дупето" както се изрази тя.. това го възбуждало повече , отколкото да му правят свирки.. Аз останах направо потресена.. !
Much monEy love sTorY - No moNey I'm SorRy
Интересно ми е как някои хора са убедени, че няма да им хареса, без даже да са пробвали...
По темата, мен хич не ме блазни идеята, трудно си го представям, ама пък ако съм във фаза възбудена и пича иска да го направи, сигурно ще се съглася, колкото да видя кво е и дали ще ми хареса. Не бих го предложила аз обаче.
Първоначално написано от antifashionshit
даже обичам да си вкарвам езика в тесната и дупчица, много е яко
Звучи ми гнусно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
приятно е когато има хигиена
представи си намазват ти го с мед и после близкат, не е гнусно, а сладкоО
Нещо не ме кефи идеята, не съм пробвала, ама нямам и мерак. Нито на мен да ми го правят, нито аз да го правя.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Федеросите нещо не са ми приоритет. Чувал съм, че любителите на аналния ги тачат доста.
Welcome to the Jungle...
Наречете ме задръстена, но не изпитвам особено желание за неща от тази серия.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сега се сетих, че преди години някъде из нета бях мернал потребителка (в тийн възраст) с ник Rozovo Anus4e. Явно се е надявала някой да й предложи услугите си.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
А може би тва е поредното доказателство, че жените не серат.![]()
Някви 16 или 17 години ми се въртят в главата.
Пък и нали имаше няква козметична услуга "избелване на ануса".![]()
Welcome to the Jungle...
Не съм пробвала и не бих позволила.
Всичко в секса (и не само) трябва да си има някакви граници, и не бих правила неща, които не смятам за нормални.
Точно това ми звучи адски гнусно, не бих искала езика си по нечии анус, както и не ми се нрави идеята чуждия език по моя - е аз ще го целувам после, басиАнален секс да, но анален секс по френски - НЕ .. :X
Страхотно е, аз съм мъж и съм го правил на свои сексуални партньорки, както и на мен са ми го правили жени. Не намирам нищо гнусно, стига да е свързано с лична хигиена. Дори съм бъркал с език, момичето откачи от кеф, а и по принцип им е хубаво. Заслужава си да се пробва - там има много нервни окончания, които са пряко свързани с центъра за възбуда. Важно е да нямаш предразсъдъци обаче, иначе няма как да ти хареса.
Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!
Боже, к'ва е тая мания някой да ти бърка в гъза с език или да ти го лижат забога.. Най-много да изровят злато..
По темата: Не съм го пробвала, но аз на никой няма да го направя.. :X
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()