Искам да попитам,мога ли да се сдобия с Левтира без рецепта от аптеката?
Проблема ми е,че от скоро имам сериозна приятелка и доста се притснявам като тръгнем да правим секс,искам да задържа ерекцията си , принципно си имам перфектна,докато ми духа е на 100% , но като тръгна да и го вкарвам ( с кондом ) и ми спада тъй като и тя е доста тесна и с опитите ми и ми спада.. пък и аз се притеснявам доста,имал съм и други с които не ми е , но следващия път не искам да се изложа , искам да пробвам някой стимулант за ерекция 1 път колкото да добия малко самочувствие . Бихте ли ми предложили някое хапче което мога да си взема без рецепта от аптеката , или дали мога да се сдобия с Левтира без рецепта?
Моля без тъпи коментари,наистина ми е тежко,защото я обичам.
Не знам какво е това левитра, но виаграта едно време мисля, че беше без рецепта. То не ти трябва рецепта за това. Отиди до аптеката и питай, така е най-лесно.
При всички положения не е препоръчително ако си на малка възраст.
Знам,на 20 съм,просто искам за 1 път за да добия самочувствие както казах,страх ме е, да не се изложа и следващия път не за друго.Знам,че като стане 1 път следващите ще са си наред,знам си възможностите,просто съм много притснен защото я харесвам адски много.Просто за информация питам .
Аз не съм наясно с тези стимуланти, НО и няма да позволя много много да ти дават съвети с 'медикаменти', защото това се забранява от правилата и никога не знаеш всъщност кой какво те съветва и какви са точно тези медикаменти. За това най-добре да попиташ в аптеката, те ще знаят най-добре ..или личен лекар или нещо от сорта.
О на лекар абсурд,няма смисъл,аз и така си мисля,че ще се оправя,но все пак,ако някой е ползвал Левитра или нещо друго което е БЕЗ рецепта,да каже.Ще му бъда благодарен)