- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ... изолирана съм!!!
Ми просто е.Като започнат да ти се подиграват стани спокойно гледай ги в очите усмихвай се широко (това си е важно) и на тая която ти е най-противна (в случая богатото момиченце) се изплюй в милото личице : ))).След това ако тръгне да те пляска я фукни първа...дърпане на коса,драскане и такВИЗ работЕ.Мълчанието помага само ако си съгласна да бъдеш мачкана...веднъж айде 2-ри път окей ама всичко си има граница.Щом си казала на учителката и ваще пък те нищо не са направили е твой ред да действаш!
Не беше ли достатъчно иронично ;/ ? Както и да е.Едва ли можете да си представите колко опит имам с такива ситуации ,но не ви и трябва да можете.Само ще кажа ,че с мълчание няма да стане.
Разбира се, че няма да стане за теб. Изплюваш се в лицата на хора, на които даваш лицемерни усмивки, защото не можеш да си преодолееш омразата, а още по-конкретно - егото. За теб мълчанието е бягство, защото придаваш важност на хората, които те "тъпчат". Тук вече си идваме на думата, че наистина е въпрос на опит - цялостен житейски. Като го понатрупаш, ще разбереш, че нито някой те е тъпкал, нито си действала разумно. Единствено си си пропиляла времето да се плетеш в интриги, като през цялото време си имала възможност да се откъснеш от тези хора и други като тях. След време ще разбереш, че ако трябваше да плюваш в лицата всички хора, които се държат по този начин с теб, само за да си "отстоиш достойнството", щеше да умреш от дехидратация, защото живота ще те сблъска с много повече такива хора, отколкото сега си срещнала.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Така ще да бъде...Не съм психолог (момче съм да).Но когато хората са около обкръжението ти не можеш да игнорираш нещо което е 24/7,самия тормоз ти прави деня нещастен.И не ми минавай с "не им обръщай внимание".Никой не е казал ,че придавам важност на тях...Не става въпрос за егото ми и така нататък.Просто всичко си има граници : ).Пробвал съм и по 2-та начина.2 години игнорирам,и накрая просто ми кипна,разходих им се по лицата и всичко приключи.Пак казвам не съм психолог нямам специален подход към такива ситуации,уважавам мнението ти и то най-вече ако можеш да приложиш гореспоменатото "мълчание".
Драмата
Те фолк певиците така се избиват и държат като селяндурки .
момичесъссиниочи
Добре.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ