.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС (2013)

Това е тема за всичко за кандидатстването след 7 клас през 2013 година. Тук може да напишете къде искате да кандидатствате, мнения за училищата, какъв е балът и всичко друго. Ако имате въпроси относно бала, питайте, аз ги знам за всички училища.
    Аз мисля да кандидатствам в : Ако ми е висок балът : 1 ИЕГ (164 СОУ) и 2 АЕГ
    Ако не ми е много висок : 31 СУЧЕМ , 22 СОУ , 32 СОУ
    Моля за мнеия

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    Това е тема за всичко за кандидатстването след 7 клас през 2013 година. Тук може да напишете къде искате да кандидатствате, мнения за училищата, какъв е балът и всичко друго. Ако имате въпроси относно бала, питайте, аз ги знам за всички училища.
    Аз мисля да кандидатствам в : Ако ми е висок балът : 1 ИЕГ (164 СОУ) и 2 АЕГ
    Ако не ми е много висок : 31 СУЧЕМ , 22 СОУ , 32 СОУ
    Моля за мнеия
    1. Имаш много грешки при членуването.
    2. Явно не си много наясно, балът излиза в страницата на РИО-тата с 1-вото класиране. Няма как да ГИ () знаеш за всички училища.
    3. Няма 164 СОУ, има 164 ГПИЕ.
    4. Разликата между баловете на 1 ИЕГ и 31 СУЧЕМ (примерно) е много малка.
    5. Има такава тема вече.

1. Нямам нито една грешка
    2. Имам списък с училищата и там пише баловете
    3. В 1 ИЕГ балът е 34,250 , а в 31 СУЧЕМ е 32

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    1. Нямам нито една грешка
    2. Имам списък с училищата и там пише баловете
    3. В 1 ИЕГ балът е 34,250 , а в 31 СУЧЕМ е 32
    1. Прочети си поста пак.
    2. МИНАЛАТА ГОДИНА!
    3. МИНАЛАТА ГОДИНА!

Повече от фен
    Заяждате се на дребно. Тема с подобна размяна на реплики на никого няма да е полезна. Момичето няма грешки при членуването, то и да иска, няма къде да ги допусне. Всичко на всичко 4 са членуваните думи - училищата, кандидатстването, балът и бала.

Колкото до баловете, наистина те не са ориентир за нищо. Всичко си зависи от трудността на изпитите и от представянето на випуска. Фактът, че миналата година се е влизало в 164 ГПИЕ с някакъв бал, не означава по никакъв начин, че същият този бал тази година отново ще е достатъчен за прием. Минималните баловете са по-скоро само някакъв показател за това какъв е бил интересът през съответната година от страна на седмокаласниците към съответните езикови.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 04-26-2013 на 20:57

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    1. Прочети си поста пак.
    Момичето няма нито 1 грешка при членуването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си