Добре, вижте, от месец ходя на фитнес и не ям много, а единственото нещо, което се променя е да дебелея? На 15 съм, 168 висока и тежа 70.1 кг. Писна ми да гледам всички с хубави тела, а аз като някоя топка, нищо, че съм висока. Паласките ми са огромни, корема също.
Понеделник, сряда и петък ходя на фитнес и всяка вечер се разхождам на някъде или играя с топка.
Началото на лято 2012 тежах 51 килограма. Отидох си на село. Края на лятото бях 65 килограма. След зимата станах 67 и сега когато почнах да спортувам 70.......... Защо ;(
Не ям бял хляб, движа се много, не пия газирано, не ям снаксове и каквито и да се сетите глупости. На ден си хапвам сладък десерт и това е единсвтвеното вредно нещо, за цял ден. НАИСТИНА ТРЕНИРАМ МНОГО, А В ЗАМЯНА КОРЕМА И ПАЛАСКИТЕ СТАВАТ ПО-ГОЛЕМИ И КАНТАРА ПОКАЗВА ПОВЕЧЕ КИЛОГРАМИ. Разбирам, че за месец не мога да си върна килограмите, но поне 2-3 килограма трябваше да стопя. Усещам как почва всичко това да ми влияе на психиката. Започвам да си мисля, че няма смисъл и от спортуването... мисля да спирам така и така си дебелея защо да се потя?! Започвам да си губя волята и това е нещо, от което много ме беше страх да не се случи, но ето наПОМОООООООООООООООООООООО ООЩ........
Не моооооооооооожем да ти помогнеееееееееееееееем!!!! !!!!!!
Queen of the Damned
^Не Искаш или Не Можеш
Напиши какво ядеш, и какви упражнения правиш във фитнеса. И стига ги гледа тея килограми, те не са критерий за това, как изглеждаш.
Консултирала ли си се с лекар?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първо и най-важно - не се панирай така!
Второ - мускулите тежат повече от да ги наречем сланинките.
Трето по-добре поискай съвет в някой форум за фитнес, примерно. По форумите всички се изживяват като експерти по всичко, та е много важно къде ще попиташ.
Много е гадно да искаш да свалиш едни 2-3 килца, колкото да си знаеш, че не удряш 70, да се стараеш, пък дори да качваш.
Просто не се вторачвай толкова във цифрите, само на 15 си, а и от фитнеса все има някакъв положителен ефект - дори в момента да не мислиш така.
И нещо много важно, което май често се пропуска - тялото ти има нужда и от мазнини! Специално на твоята възраст е добре да се хапва от всичко. В разумни количества.
пс говоря като човек, който е имал проблем като твоя. На 15-16, ако помня добре, бях в подобна ситуация. Зор и пот, с идеята да сваля 1-2-3 килца, пък то взех, че качих толкова - беше велика драма!![]()
Та не се шашкай - пробвала си, не е проработила както е било планирано - нищо страшно.
Последно редактирано от BlackMeow : 04-25-2013 на 11:50
Das Feuer liebt mich
Мамка му тая тема е сериозна
И сериозни килца завидни за истински шопар
Според мен взимай фат бърнър , и то яко, и без тва ще се мре някога тъй че . Взимай и Л-карнитин , абе квато химия намериш пробвай , няма кво да губиш![]()
Човече, на 15 години съм за какви химии ми говориш. И благодаря за ''комплиментите'' сега вече се сринах от всякъде като се замисля колко ли хора мислят като теб. Не помагаш особено, иначе благодаря на другите![]()
http://jenite.bg/pictures/733662_590_435.jpg
Тялото ми е като на първата снимка, само гърдите са ми по-малки, но иначе е същото. Като прочетохте 70кг си помислихте, че съм доста по-зле изглеждаща. Някой ми казват, че килограмите не ми личат чак толкова много заради височината ми.
Във фитнеса съм 10 минути на кростренажор-а, после почивка 5 минути, в които правя по 30 коремни преси. И така три пъти. Всичко това в рамките на 30-40 минути като понякога не правя почивка. След това 10 минути на пътеката за бягане, след кратка почивка още 10 минути, след още малка кратка почивка още 10 минути.
Един вид 30 минути на кростренажора и 30 минути на пътеката и 50, 60 коремни преси на 2-3 серийки.
Това правя във фитнеса.
Мисля да започна да си слагам фолио. Чувам, че топяло по-бързо мазнините
Всеки ден пия сок от грейпфрут, заменихме подправки и т.н. с диетична сол, д. оцет и д. олио.
Искам да отида на диетолог или нещо подобно, но първо трябва да говоря с майка ми, а тя ще откаже, пък и не ми се говори по тази тема с нея, не искам...
Юни месец ще ходя на сватба и искам поне мъничко да сваля коремчето
Добре де, какво ядеш, не разбрахме?
А тренировката ти е трагична. Вкарай силови упражнения, също и такива със собствено тегло.
Какво значи д. оцет и д. олио? Диетични ли? Или домашни? Малко ми стана интересно какво ще да е това диетично или домашно олио?
ай хубу сори, гледай сега, когато гладуваш си забавяш метаболизма, влизаш в енергиен дефицит, организма ти започва да коригира процеси от тялото ти като се опитва всячески да ти запази теглото, стигаш до един момент наричащ се сет поинт откъдето по надолу няма да слезеш много дълго време.ако употребяваш неправилни диети ще започнеш да си губиш мускулите тъй като те изразходват повече енергия,мазното не употребява нищо. после инсулина може да ти падне,оттам да почне организма ти да отслабва костите за да се снабдява с нужните вещества,мноо е сложна тая тема и при всеки е индивудиално трябва да видиш коя диета работи и не чувстваш умора.
Първо. Примерното ми меню е
За закуска. Преди училище сандвич с ръжен хляб с шунка, кашкавал и понякога краставици или домати
За обед пазарувам от магазина, тъй като нашите са на работа. Купувам си пилешко по принцип (имам предвид пилешки пържоли от филе и такива по-малко калорични) + сок от Грейпфрут винаги !
За вечеря нещо готвено (печено) или ям супи с една или две филийки ръжен хляб и доматена салата със малко сирене. Сока от грейпфрут също участва.
Сока от грейпфрут сама си го цедя с една машинка и са ми казвали да го разреждам с вода, но аз слагам кубчета лед.
Второ. Ами диетични. Не знам как да ти ги обесня. Под диетично олио имах предвид - зехтин обърках сеНа солта пише ''Йодирана трапезна сол", а на оцета пише, че е балсамиран. И казват, че са полезни.
![]()
И аз бях така. Дай време н организма си да се адаптира към отслабването. Пиеш ли вода? Тя помага мазнините да се изкарат от организма много лесно /това вероятно е най-добрия съвет, който съм получавала./ Продължавай да спортуваш, не гледай кантара, а сантиметъра.. Нормално е да натрупваш мускулна маса, но тя замества мазнините. /На обем мазнините са по-големи, а тежат еднакво с мускулите./ Яж много зеленчуци. Преди тренировка и след това хапвай стабилно, а след 18 спирай въглехидратите. Откажи се от яденето на простотии, съдържащи захари вечерно време. Разпредели си храната на малки порции - хубаво е да се яде често и по малко. Ако се сетя за друго ще пиша
С всичко това свалих 5кг минимум /като имаш предвид, че от фитнеса се качва мускулна маса/, но не беше лесно и в никакъв случай бързоРаботата е да си постоянна, а не да си кажеш не мога и да изядеш 1 дюнер
![]()
Последно редактирано от portokalka1994 : 04-26-2013 на 13:45
Окей хора, само хайде да не си говорим глупости. Мускулите замествали мазнините, бла-бла - вие прочетохте ли какви са ѝ тренировките - единствено и само кардио. И, с това, големите мускули дето ще ги направи.
Аз не искам да правя мускули, аз искам да отслабна за това и правя само кардио![]()