- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте мнения за скандалът с подслушванията
Държавата се тресе от скандали вече сумати време, какво ви е мнението, какво ще се случи от тук нататъче, кой клати държавата, ясно е, че всичко, включително и протестите, които свалиха правителството са били един сценарий... кой стои зад всичко това, изобщо какви са вашите разсъждения по темата.. ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
По принцип ми е кеф да гледам сеир, но в случая е досаден и не особено забавен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Алексей Петров и Маргините посредством Иво Прокопиев ебаха майката на Бойко и Цветанов с тези компромати...
Мафията. Оказа се отново, че е по-силна от държавата. Неговото идване на власт беше единствено с цел да получи имунитет и да не ходи на очна ставка срещу Сретен Йосич. Затова излови Килърите и ги вкара в пандиза. Малко преди това вкара и Алексей Петров в ареста и атакува Маргините. Последния беше Таки, който беше обявен за издирване от Европол. Таки се върна преди седмица и стрелбите почнаха наново.
Бойко е бита карта вече, но за да му спасят кожата, ще го направят президент.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Той тогава си навлече проблемите с Йосич. На техен мафиотски език това се нарича неизпълнени ангажименти. Няма прошка.
По време на управлението си Бойко атакува всички, помисли си, че може да се справи, след като МВР и цялата държавна машина е в ръцете му. Но Алексей Петров се оказа толкова силен, че е нещо като държава в държавата. Той не дели нищо с Маргините, но в лицето на Бойко виждат общ враг и си помагат.
Решаващо ще е изказването на Доган след 1 седмица, което ще определи изхода на всичко, както се случи точно преди 4 години, когато каза, че властта е в неговите ръце и помогна на Бойко да вземе пълно мнозинство в Парламента. Това беше договорката между двамата. Доган и Алексей Петров са в конфликт, така че до този момент Бойко и Доган бяха заедно.
То сеир сеир ама държавата се разпадна направо, видя се, че нямаме нито правителство нито президент и единствената институция, която в момента крепи държавата е прокуратурата и ако се окаже, че Цацаров не се е еманципирал от герб става много страшно, аз не знам кви избори ще прави сега след няколко дни
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз лично смятам, че има руска намеса в цялата тая работа, мисля, че руснаците свалиха герб, обаче сценария на герб да си направят служ. правителство и след 2 месеца на изборите пак те да управляват не проработи. Никой не очакваше да се изкарат такива компромати, герб са в патова ситуация каквото и да кажат или направят всичко е против тях.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Всъщност с/у Маргините делата започнаха преди да дойде това правителство на власт, а просто при това свършиха, ясно по какъв начин![]()
n00bs
Цецо в дупката седи, със слушалки на уши. И слухти, слухти. Бойко там буботи, Кокинов бучи. Найденов се нещо дави, чудят се кой кого ще ги избави. Цвък насреща им обаче, готви трапове с бодли. Герб светинята голяма, оказа се бездънна яма за народните пари,изградена от лъжи - напълни се догоре и смърди. Кой виновен е не знаем, всеки другия топи, истината някога дали ще победи?
За Кенеди истината още не е излязла, макар и да станат 50 г тази година откак го няма сред живите. Така че, търпение![]()
искаме станишев
искаме първанов
Не,мерси.
Българина ще е много прост ако избере БСП пак.
Общо взето мафията управлява България. БСП и ДПС им помагат и са им гръб, ГЕРБ тръгна срещу тях и ето ти СРС-та, ето ти компромати, ето ти всичко..
Колко още помия ще се излее срещу ГЕРБ не знам, но е факт, че са единството правителство, което скочи срещу мафията и ги излови..Нищо, че присъди няма..То е ясно съдебната власт е в ръцете на мафията.
Когато правителството на Бойко падна, той се обажда на ген. Гоцев и го пита: "Защо ме изоставихте?"
Генералът му казва: "И ти ни изостави" и му затваря телефона.![]()
Както би казал Нютон - от толкова ебане отзад, кура ми е в лайна. Работите са твърде дълбоки за да говорим за нещо повече от теории. А защо никой, не каза нищо за това, че ТИМ купи 89% от инвестор за 16 млн. лева ? В чийто сайт пишем
http://www.plovdiv-online.com/koj-ka...0%B0-16-mln-lv
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е
Не му следя мненията, да не кажа, че дори ги отбягвам![]()
n00bs