.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен

Дайте мнения за скандалът с подслушванията

Държавата се тресе от скандали вече сумати време, какво ви е мнението, какво ще се случи от тук нататъче, кой клати държавата, ясно е, че всичко, включително и протестите, които свалиха правителството са били един сценарий... кой стои зад всичко това, изобщо какви са вашите разсъждения по темата.. ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    По принцип ми е кеф да гледам сеир, но в случая е досаден и не особено забавен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Алексей Петров и Маргините посредством Иво Прокопиев ебаха майката на Бойко и Цветанов с тези компромати...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pistolet Виж мнението
    Алексей Петров и Маргините посредством Иво Прокопиев ебаха майката на Бойко и Цветанов с тези компромати...
    А кой стои зад протестите тогава ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    А кой стои зад протестите тогава ?
    Мафията. Оказа се отново, че е по-силна от държавата. Неговото идване на власт беше единствено с цел да получи имунитет и да не ходи на очна ставка срещу Сретен Йосич. Затова излови Килърите и ги вкара в пандиза. Малко преди това вкара и Алексей Петров в ареста и атакува Маргините. Последния беше Таки, който беше обявен за издирване от Европол. Таки се върна преди седмица и стрелбите почнаха наново.
    Бойко е бита карта вече, но за да му спасят кожата, ще го направят президент.

Мега фен
    Мафията. Оказа се отново, че е по-силна от държавата. Неговото идване на власт беше единствено с цел да получи имунитет и да не ходи на очна ставка срещу Сретен Йосич. Затова излови Килърите и ги вкара в пандиза. Малко преди това вкара и Алексей Петров в ареста и атакува Маргините. Последния беше Таки, който беше обявен за издирване от Европол. Таки се върна преди седмица и стрелбите почнаха наново.
    Бойко е бита карта вече, но за да му спасят кожата, ще го направят президент.
    Има логика в това което мислиш, но все пак защо и е на мафията( която е с бойко) да организира протестите?
    Бойко отдавна си разчисти сметките, с който трябва още докато беше главен секретар
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Има логика в това което мислиш, но все пак защо и е на мафията( която е с бойко) да организира протестите?
    Бойко отдавна си разчисти сметките, с който трябва още докато беше главен секретар
    Той тогава си навлече проблемите с Йосич. На техен мафиотски език това се нарича неизпълнени ангажименти. Няма прошка.
    По време на управлението си Бойко атакува всички, помисли си, че може да се справи, след като МВР и цялата държавна машина е в ръцете му. Но Алексей Петров се оказа толкова силен, че е нещо като държава в държавата. Той не дели нищо с Маргините, но в лицето на Бойко виждат общ враг и си помагат.
    Решаващо ще е изказването на Доган след 1 седмица, което ще определи изхода на всичко, както се случи точно преди 4 години, когато каза, че властта е в неговите ръце и помогна на Бойко да вземе пълно мнозинство в Парламента. Това беше договорката между двамата. Доган и Алексей Петров са в конфликт, така че до този момент Бойко и Доган бяха заедно.

Мега фен
    То сеир сеир ама държавата се разпадна направо, видя се, че нямаме нито правителство нито президент и единствената институция, която в момента крепи държавата е прокуратурата и ако се окаже, че Цацаров не се е еманципирал от герб става много страшно, аз не знам кви избори ще прави сега след няколко дни
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Аз лично смятам, че има руска намеса в цялата тая работа, мисля, че руснаците свалиха герб, обаче сценария на герб да си направят служ. правителство и след 2 месеца на изборите пак те да управляват не проработи. Никой не очакваше да се изкарат такива компромати, герб са в патова ситуация каквото и да кажат или направят всичко е против тях.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Всъщност с/у Маргините делата започнаха преди да дойде това правителство на власт, а просто при това свършиха, ясно по какъв начин
    n00bs

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цецо в дупката седи, със слушалки на уши. И слухти, слухти. Бойко там буботи, Кокинов бучи. Найденов се нещо дави, чудят се кой кого ще ги избави. Цвък насреща им обаче, готви трапове с бодли. Герб светинята голяма, оказа се бездънна яма за народните пари,изградена от лъжи - напълни се догоре и смърди. Кой виновен е не знаем, всеки другия топи, истината някога дали ще победи?

За Кенеди истината още не е излязла, макар и да станат 50 г тази година откак го няма сред живите. Така че, търпение

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    boli me fara.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    boli me fara.
    Пичока искаш да кажеш.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    същото

Добре, мацко.

anonymous895156
    Guest
    искаме станишев
    искаме първанов

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не,мерси.
    Българина ще е много прост ако избере БСП пак.
    Общо взето мафията управлява България. БСП и ДПС им помагат и са им гръб, ГЕРБ тръгна срещу тях и ето ти СРС-та, ето ти компромати, ето ти всичко..
    Колко още помия ще се излее срещу ГЕРБ не знам, но е факт, че са единството правителство, което скочи срещу мафията и ги излови..Нищо, че присъди няма..То е ясно съдебната власт е в ръцете на мафията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Не,мерси.
    Българина ще е много прост ако избере БСП пак.
    Общо взето мафията управлява България. БСП и ДПС им помагат и са им гръб, ГЕРБ тръгна срещу тях и ето ти СРС-та, ето ти компромати, ето ти всичко..
    Колко още помия ще се излее срещу ГЕРБ не знам, но е факт, че са единството правителство, което скочи срещу мафията и ги излови..Нищо, че присъди няма..То е ясно съдебната власт е в ръцете на мафията.
    Ако бях някъде извън Бг щеше да ми е смешно да чета такива работи и да ви гледам сеира ако пак герб дойдат на власт, ама за съжаления живея тук
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Когато правителството на Бойко падна, той се обажда на ген. Гоцев и го пита: "Защо ме изоставихте?"
    Генералът му казва: "И ти ни изостави" и му затваря телефона.

Град
    Niggaland
    Както би казал Нютон - от толкова ебане отзад, кура ми е в лайна. Работите са твърде дълбоки за да говорим за нещо повече от теории. А защо никой, не каза нищо за това, че ТИМ купи 89% от инвестор за 16 млн. лева ? В чийто сайт пишем
    http://www.plovdiv-online.com/koj-ka...0%B0-16-mln-lv
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Както би казал Нютон - от толкова ебане отзад кура ми е в лайна. Работите са твърде дълбоки за да говорим за нещо повече от теории. А защо никой, не каза нищо за това, че ТИМ купи 89% от инвестор за 16 млн. лева ? В чийто сайт пишем
    http://www.plovdiv-online.com/koj-ka...0%B0-16-mln-lv
    Глобала беше писал май за тва, ма аз го бях чел и в офнюс, иначето ТИМ изкупи миналата година останалите 33% държавен дял в ЧЕЗ за няква смешна сума, а само да вметна, че искаме да вземем лиценза именно на ЧЕЗ, е колко тъпи трябва да сме за да загреем за кво иде реч
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    Не му следя мненията, да не кажа, че дори ги отбягвам
    n00bs

Я ми дай линк към интервюто, което си посочил.

Мега фен
    Я ми дай линк към интервюто, което си посочил.
    Интервюто е за същия сайт, към който съм дал линк, няма видео
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си