- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато стане въпрос за ядене?
Въпросът е ясен. Вие сте!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Зависи какво разбираш под "капризен". Нещата, които не ям, се броят на пръстите на едната ми ръка, не съм от тези, които не ядат някакви напълно нормални неща като чушки, гъби, лук и т.н.
Стане ли въпрос за начина на приготвяне, вида на храната, миризмата, съставките - много!
Определено!
Нещо като не ми хареса на външен вид,миризма и продуктите ,категорично отказвам да ям![]()
Например мразя агнешко (puke) Не понасям миризмата муМайка каза ,че след години ще почна да ям ама ... Да видим.
Авторе ,ами ти?
АГНЕШКО с розмарин и печени картофи <3
ОМГ, обожавам Великден!
обичам пълнен заек с кайма
телешко от т.нар. луда крава
риба с мляко
риба с яйца
мляко с плодове
пилешко месо с мляко
плодове със зеленчуци
мед с растителни масла
месо, риба, хляб, картофи
маслини с мляко
сирене с мляко
хапнете си
Последно редактирано от dimitar., : 04-28-2013 на 09:56
Авторът е сравнително капризен. Например магданоз и копър не се допуска в нищо!!!!!!!! Магданозът се допуска в минимални количества (на манджа само), а от копър бягам като дявол от тамян. Дроб сърма също отбягвам, понеже веднъж ми стана лошо от нея. Броколи и карфиол са. Патладжани също не долюбвам много-много, както и тиквички, но ако са сготвени правилно, може да ги ям. Общо взето е това. Нашите са вдигнали ръце от мен, но на мен грам не ми дреме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
НЕ ... нещата,които наистина не ям и не обичам са супер малко
Преди не бях, сега съм ! ама сравнение с другите около мен не съм ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами..ще кажа нещата, които не обичам, пък ще се види. ;д
1. Дроб сърма.
2. Дробчета.
3. Всякакви карантии
4. Боб. ( ям го, но..)
5. Заешко
6. Магданоз
7. Мерудия
8. Чесън
9. Броколи, патладжани.
Нещата, които впоследствие се научих да ям са :
Муската, панирана коприва, таратор, леща, тиквички, майонеза и друго не се сещам.
Не, не много. Не ям мяслини от малка. Просто са ужасни. Тиквички също не ям. Патладжан само пържен. Мразя аромата на агнешкото, не обичам и дроб, но ям. Жълтък също не ям. И май е това.
Малко са нещата, които ям и са все вредни.
Много съм капризна.
Агнешко, дреболии, пилешко, банани, чушки, патладжани, маслини, броколи, заешко, боб, леща, повечето супи...
Манджи разни също не обичам. Ориз, освен ако не е със зеленчуци варен и после запържен на тиган (зеленчуците да са само моркови и грах) също не ям.
Ох, няма угодия..
Да. Месо почти не ям и трябва да е много добре приготвено дори да се наканя да опитам.
Чужди кухни не признавам и изобщо не отразявам някакви буламачи приготвени по изчанчен начин. Единствено италианската кухня мога да я приема.
Казват, че като стана студенка ще се науча да ям всичко. Да видим пък! xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
да
мразя:
*патладжани
*гъби
*тиквички
*пъпеш
*агнешко,телешко,заешко (абе от месото ям само пилешко и свинско :Д)
*всички морски деликатеси без риба
*броколи
*супи
*дроб сърма
*наденици
*кренвирши не обичам много - много
*чили
*картофи (освен в мусака и на салата, както и пържени)
*червени чушки
*вишни
*сливи
*шкембе чорба
*спагети
*дробчета
*домати (тях много ги обичам, но само като са от село, в софия не искам да им коментирам вкуса, това се отнася горе - долу и за краставиците)
*лук
*чесън
*яйца (тях мога да ги понасям, но не ги харесвам)
*извара
*мухлясало сирене
*кашкавал на дупки
*моркови (горе - долу)
и много, много, много други .. :Д
нещо много дълъг стана списъка май ... :Д
Последно редактирано от sweetycherry33 : 04-28-2013 на 21:24
Хаяши, по-екзотични неща не хапваш ли предвид влечението към Азия?
Аз днес открих, че мога и сурово цвекло да ям, ако е готино подправено. Като нищо утре ще си спретна една салата.
Да, много. И що се отнася до нещо готвено - то трябва да е направено по определен начин, в случая - мама, баба, тате да са го сготвили или аз...Ако ям някъде другаде (на гости ако съм примерно), слабо възможно е да ми хареса. Мразя варените зеленчуци в манджите, копър само в таратор, иначе - не. Винаги си поръчвам салати без магданоз и печени чушки, защото не обичам. Супи също не ям. Като цяло и манджи не ям. Доматен сос също мразя в пица, освен ако не е супер малко сложено. Всякакви салами трябва да са много тънко нарязани, защото като видя някой да яде филия със салам нарязан на дебело ми се повръща. И като цяло обичам почти всичко да ми е нарязано на ситно. И шкембето ми е страшно гнусно, не мога да повярвам, че толкова хора го обичат и ядат с кеф..гррр. (само бульона мога да ям)
Последно редактирано от Goddess : 04-28-2013 на 23:36
По-капризен човек от себе си, аз не познавам.Веднъж само се занимавах да изброявам пред една позната какво не ям и тя ме попита "А въобще нещо ядеш ли или си на фотосинтеза?".
Опитвам се да 'прояждам' повече неща, но трудно свиквам с нови вкусове.
За това пък съм достатъчно креативна, за да мога да си приготвя нещата, които ям, по най-различни начини.
И спря да се върти за миг земята..
Леле ужас, много сте капризни младите бе и все жените....
Последните 2-3 години ям когато огладнея, тогава ми се яде всичко, та може да се каже, че и минималните капризи, които имах, са се изпарили.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не обичам много тукашната кухня.
Капризна съм защото не ям пърежено и мазно а сладко освен сладолед просто мразя .
Не съм капризна, ям почти всичко. Единствено не ям твърде мазното и пържените неща. Отблъскват ме, не че не мога да ги изям.
Не ми допада смесването на солено и сладко при готвене. Или нещо от сорта на ориз с доматиИначе ям почти всичко.
Изключително капризна и злояда съм. Нещата, които ям, мога да ги изброя на половин страничка малък формат.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."