.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 235 от общо 235
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не обичам: лук, чесън, всякакви треви (магданоз/копър/целина), репи, маслини, чушки, гъби, тиквички, моркови, карфиол
    Че те не останаха зеленчуци

Аз капитулирах веднъж на някакъв курбан?! Беше най-отвратителната гледка в целия ми живот. :Д Също и заек. Не кусвам. Прекарала съм прекалено много време около тея твари живички, че да ги ям. Сърце не ми дава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Също и заек. Не кусвам. Прекарала съм прекалено много време около тея твари живички, че да ги ям. Сърце не ми дава.
    Същата съм. Вкъщи има ембарго над заешкото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ммммммм заешко...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно. И аз съм изненадана от наивното твърдение на Виоленца.
    Ако се говори само или предимно на чужд език, няма и да усетиш как ще започнеш да заместваш някои български думи с чуждици, как ще използваш по-прости граматични конструкции и т.н.
    Приятелка, която живее от 6-7 години в Англия, спореше с техните дали се казва "обувам си шапката" или "обличам/слагам си шапката", твърдеше, че е първото.
    Може би единственият вариант е ако живееш от малък там и родителите ти са достатъчно глупави да не ти говорят на родния език. Или пък ако си отишъл вече на годинки като асоциален сирак в чужбина.
    Ама примадонки дето ми заминали на по 18-20 години и след първата-втората да ми се обясняват как си забравяли родния език, моля ви се. Фасони пълни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Роден език не може да се забрави, това си го избийте от главите.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ама примадонки дето ми заминали на по 18-20 години и след първата-втората да ми се обясняват как си забравяли родния език, моля ви се. Фасони пълни.
    Точно това имах предвид.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Синеочке, не е било лично насочено към теб, просто исках да споделя. Иначе това "не помня как беше думата на български" + силен чужд акцент е чиста проба придаване на важност + щипка избиване на комплекси. Как по-успелите българи, които от години живеят в чужбина, не забравят български, а някакъв си там 16-годишен вирнал си носа ще ми говори на развален български. Къде се намираш ти, може би?

иди го обясни на хората, които работят в курортите и мислят едновременно на поне 4-5 езика :Д

Иначе, може ли по темата вече? Калпазанке, аз пък съм обратното. Като ходя на гости почти винаги си изяждам безропотно това, което ми е сервирано от уважение, само някой друг път се е случвало да не се престраша да си го причиня това.
    Да, на мен много ми е смешна тази от Денсинг старс - Галена, има ужасен акцент, звучи надуто и смешно...

Sel94
    Guest
    Е майка ми готви по мой вкус,винаги пита какво аз искам иначе не обичам чесън,от месата само пилешко и свинско ям,шкембе чорба мразя,дробчета,сърчица,вси ки морски деликатеси и храни не ям
    Иначе ако става въпрос кой ги приготвя съм много капризна!Само като видя едно ядене как изглежда и знам дали ще го ям или не.Абе от мама си е най-най

Един познат каза: "Когато си наистина гладен, няма значение какво ядеш."
    Аз не обичам гъби, миш-маш и разни екзотични морски дарове. Всичко друго - ям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си