- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато стане въпрос за ядене?
Ако съм много гладен - не съм имал време да ям цял ден и на вечеря каквото ми дадат ще го изям.
Не обичам да ям нещо, в което няма месо и ми е доста трудно да стана от масата след ядене, без да съм омел някоя и друга пържола, ама не знам дали това е каприз?
В Италия ядох най-вкусната пица евър,6 евро средна,облизах си пръститеИначе и най-гадното капучино пих на центъра на Милано...
maDamn
В Италия има всякакви пици. И пухкавки, и тънки и хрупащи.
Дап. Аз в Италия лоша пица не съм яла, факт е,че ги има всякакви и е твърде вероятно да има и много гаднички,ама за щастие досега съм нацелавала само вкуснотии.
maDamn
Хаха, в центъра на Милано дадох 3* +4 евро за пица която ядох 3 дена(толкова беше голяма). А във Венеция си взех за 1.50 евро 1/4 пица парче. Не можех и още не мога да повярвам колко беше евтино във Венеция. А що паста съм изял в Италия не е истина... Като цяло само 2 вида не ми харесаха понеже бяха много тежки...
В Неаполо ядох най-гадната риба някога...
Баща ми ми разправя като беше веднъж в Рим бил много гладен и отишъл във некъв скъп ресторант да яде пица. Не говори особено много италиянски и си поръчал това което разпознал от менюто. Тесто с некво листо посредата било хахаха
^Хахахахахх, как се е набутал баща ти.
Тва като бургера ми пред двореца в Милано. Аз - гладен шестокласник, рева на майка да ми купи нещо. Влизаме в заведението, избирам там някъв бургер, бам 10 евро. Питка хляб и маруля, даже нямаше и сол...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Капучиното - вода, мялко, нещо подобно на кафе - точно 2 пръста и всичко останало -пяна. То дори нямаше вкус на кафе да кажеш , просто вода и млякобеше ужас. Иначе и бургер ядох в Милано, с изключение на питката,която беше като гумена,съставките вътре бяха добри.
maDamn
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мхм, доста съм претенциозна. Месото никак не ми е сред любимите неща, само някакви измислени салами ям, риба (не всякакви риби, пр. скумрията ми е гадна) и морски дарове - скариди, ролца от раци, хайвер. Ориз почти не докосвам, лук и чесън пък съвсем, копър също... И по грах не си падам, и по яйца, и по прясно мляко, и по карамел, и по леща, и по лапад, и по коприва...
Начинът на приготвяне също има голямо значение. Мазното и прекалено пикантното никога не са ми харесвали. Много обичам салати, ама като съм на чуждо място рядко ми допадат като изпълнение.
Последно редактирано от paradosou : 05-09-2013 на 15:03
Джоли какво се опита да цитараш
Да му посочиш грешката ли ?
ИталиАнски е,дап. Явно това се е опитала да покаже.
maDamn
Охх не са нужни подобни заяждания
Особено че аз знам че момчето не живее в БГ от доста време
Не е нужно във всяка тема да има разни граматичковчета
защото на предната страница ме убеждаваше колко бил на "ти" с културата на страната :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз тва си помислих,но майната му. Кефете се хора, аз и в Италия съм си яла спагетите с бяло саламурено сирене, сервираха го с пармезан отделно в 2 чинийки + отделно сос. Беше лекичко безсолно,ама шанс...Ако издиря и снимки ще пратя.
Обичайте манджите!
maDamn
Няма какво да се обяснявам тук пак, но има.Най-малкото демонстрира уважение към културата. Замисли се ако някой напише Балгария какво си мислиш за него.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоил ще ме извиниш за грубият тон ама е супер повърхностно мисленето ти
Граматиката и културата са две различни понятиа
Аз като съм зле с бг езика това значи ли че не уважавам българската култура ?!
Въх
Хах, спомням си ги тези места за бързо хранене и как хората се тъпкаха там. Аз реших да си седна на маса и да се наслаждавам на гледката. Бургери и сандвичи не съм ял в Италия..
В Испания ядох най-гадния сандвич. 2 питки + картофено кюфте ххахахаха
Ето за това... Смешното е, че ми правиш некви си смешни забележки за правопис докато ти самата дори не можеш да напишеш 1 израз на Български защото видиш ли по-лесно ти е на английски.
Не можеш да се заядеш с мене на нито 1 друга тема и единственото на което можеш да се заядеш е моя правопит на език който НЕ употребявам в писмената му форма. БРАВО!!! ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКАТА!!!
Първо, не съм казал, че цената определя качеството. Второ, моето ми момиче, има огромно значение къде 1 заведение се намира и съотвено неговите разходи. Ако се намира в центъра на милано ще плажа X наем тн, ако е в центъра на некво село дето никой не го е чувал ще плажа Y. Човек трябва да си избие разходите преди да почне да прави профит и това вече определя каква цена ще иска за дадено нещо.
Трето, друго нещо което не си наясно със е, че обстановката в която заведението те предпостава определя цената. Ако от типа на "ела, вземи, и марш" ще иска U на нещо, а ако е масичка и столчета с добра гледка заведението ще иска P и тн и тн и тн.
А аз пък си мислех, че това е тема за храна... Колко съм бил объркан хаха... И все пак, малко по-нагоре съм отговорил и на това. Дано този път успееш да разбереш какво ти намеквам...
ПС: Не ти ли писна да се излагаш?
Последно редактирано от Nakadah : 05-09-2013 на 16:29
Втората забележка не беше за теб, но гузен негонен бяга. Аз ли се излагам? Пропуснах първата ти малоумна забележка не защото не я забелязах или нямах отговор, а защото ми писна от спорове. Не обичам да се боря с прасета, защото в крайна сметка на прасето му харесва, а аз съм кална.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ти вече го показа в друга тема това нещо.
И не се оправдавайте за правописа си. Срамота е да не можете да пишете на родния си език. Живея и уча в чужбина, така че си спестете обяснението за практикуването.
Колко много любители на тази ужасна италианска кухня.Тук по ресторантите все съм затруднена какво да ям, почти нищо не ми допада.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добремм, бях се засилила, ама гледам Виоленза ме е изпреварила със забележката към синеочката..
Да, означава.
А като тръгнат българи, които са били някакви мижави 5-6 години в чужда страна, да ми дрънкат с акцент О.о., полудявам..
(тук никого от темата не визирам)