- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Студентски град - сексуалното огнище?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Била съм само 1 път и тоя 1 път ми стига
Дразни ме този дивашки шум и тая мизерия
Моят двугодишен престой в студентски град мина в Строежа, Маската, Тукан. През всичките сесии съм учил там и не съм лудвал от шумове. В прословутите чалготеки съм стъпил 2-3 пъти. Движил съм в компания, в която не е било важно каква кола караш, колко пари хвърляш за алкохол и с кого си се сбил снощи след напиване. Разврат има, ако го търсиш.
Така че, както на всяко друго място, си зависи от теб в каква среда ще живееш. Но Студентски град предлага и двете крайности. Просто се говори само за едната.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
общежитиятаааа, ах тия общежития, колко ли тайни пазят стените им![]()
квото и да си говорим, ясно е що отиваш в студентски град.. и за тия, които 'търсят', и за тия които 'предлагат'.
а и нема кво да се цупиме, в щатските кампуси да не би да е по-добре? всички им глупави комедии свързани с учащи се развиват в такива - и там се натряскват постоянно, и там само оргии са им в главата - както казах всички комедии дето сме гледали го описват идеално това.
Яката работа, Вчера "Стоежа" спечелиха футболното първенство между клубовете в студентски град![]()
A някой май много знае законите от 10 до 6 трябвало да се пази тишина![]()
![]()
Направо пръскаш, пантерке. Пенсионерка ли се чувстваш вече или бебешок? Да разбирам ли че си саможивец и не обичаш да общуваш с хора, а може би за теб тези хора са много под твоето ниво. Всички хора са ни нужни в един даден момент, дали са глупаци, дали са от нашето обкръжение или не... Като искаш НБУ, защо трябва да живееш на 15км от него и всеки ден да пътуващ 1h. Хващаш си един апартамент под наем пред НБУ, ще си живуркаш сама, няма да ти вдигат шум и ще си учиш по цял ден. И накрая отиваш на изпит, тези които не знаят как изглежда учебника изкарват 5ца, а ти 4ка понеже си скъсала задника от четене
![]()
И каква е тази специалност която само НБУ предлага?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
А то никой не се цупи. Не може обаче в цел студентски град да няма място където да не е отворено заведение. Пред очите ми ликвидираха не едно място за игра на тенис на маса или нещо подобно за да изникне на негово място дискотека. Всяко удобно за застрояване място особено в "центъра" се застроява и то с кафе, бар или като цяло нещо от което ще "падат пари" Не може в ремонтираните студентски блокове да са унищожени т.н. читални, а в старите блокове те да се ползват за купони. Не може да отварят огромен бар/кафе до входната врата на общежитие. Не трябва в радиус от 200м да има 7 дискотеки и те все обградени от общежития. Не може на манджата да се разхождат мишки и плъхове, гълъбите да ядат от месото закачено за дюнери и после тая храна да се предлага на студентите и да няма абсолютно никакъв санитарен контрол. А вечер, просто не прилича на място където се очаква да е бъдещата интелигенция на държавата. Просто които не е живял, не знае за какво става въпрос. За едно е право Чачо обаче, ако си отишъл да учиш ще го направиш, ако си отишъл да пиеш също няма да ти е проблем.
Като цяло с музиката по стаите се свиква и не ти прави впечатление. Иначе дава едно такова странно усещане престоя в студ. град. После навсякъде по другите квартали ти се струва умряло и заспало.
Последно редактирано от draid : 04-29-2013 на 09:13
В Студентски е кофти поради простата причина , че няма хубави и спокойни места за разходка. Иначе дискотеките стават![]()
Оо, дори няма един свестен по тези дискотеки, или задръстени студенти, или дъртаци с/без пари, дето нищо никъде не им връзва.
Просто, чалготеките ( мегаденс, плейхаус, котън, плаза ) са много много зле.
В Строежа има проблясъци, и музиката + алкохола са хубави.
В общежитията е тъжно, алергична съм към тях, защото 5г. съм била и ми е било супер тъпо, никаква свобода, и пълно с идиоти.
Общо взето, трудно се оцелява там.
И едно не мога да разбера, от къде тези студенти взимат пари и могат да харчат всяка вечер ( или хайде, 3-4 вечери в месеца ) по ~50 лв за пиене, + през деня храна + пари за други неща.
Когато ме издържаха родителите ми, имах по 30-50лв за храна през седмицата.
На всичкото отгоре алкохолът или е фалшив, или аз съм луда, то и на центъра ( джим бийм, тифани ) какви гадости съм пила. Бушмилса от магазина няма нищо общо с този по чалготеките.
Та, изобщо не знам как хората съществуват в студентски и ходят на тези пошли места, и се обличат по този начин, не се ли замислят, че след време ще трябва да се издържат сами и т.н.
Не знам, на тяхно място щях да съм нещастна :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еее ама вие всички се изказахте ееедна идея твърде крайно. Само с мнението на Chacho съм съгласна. Аз също съм от тези хора, които не обичат шума, не са много по дискотеките и бях в София,за да уча, а не да се правя на трудна за рисуване всяка вечер....просто беше голяма помощ за родителите ми да живея на общежитие, вместо да ми дават по 300 лв. за квартира. И какво ....за 4 години не умрях там, даже няма от какво реално да се оплача (освен от омразното ми 280). Купони са се правили, музиката е гърмяла от време на време, леглата отгоре са скърцали не един път....никога не съм отишла да се оплача или да викам полиция.....никога не ми е било трудно да си уча преди изпит и си завърших като пич. Даже по едно време като останах сама в стаята се радвах като от някъде се чуваше музика....много пъти ми се е оправяло настроението даже. Тааа истината е,че е такова каквото си го направиш....ако ти си направиш кочина в стаята, твой си проблем, ако излизаш всеки или през ден на дивата чалготека и после са те скъсали на 3 от 5 изпита...пак твой проблем. Като ви дразни лудницата и кифлите с полите, които не им покриват задника....ми не ходете по такива места бе хора. Аз се радвам,че си изкарах и 4те години там и така помогнах на родителите ми поне малко....щото 20лв наем В София си е далавера каквото и да си говорим.
Да, има си положителни страни, искам и аз да дъня парното на 5 и да плащам по 100 лв на сезон, а не по 2 бона, ама нейсе
Аз съм за първа година в Студентски. Общежитието, в което се намирам е семейно, когато се нанесох стаята ми изглеждаше много добре, а сега като си я пригодихме със съквартирантката за нас двете ни е просто перфектно. Всеки който ни е идвал на гости казва, че е уютно и много приятно. Шум не се вдига, което бих искала да се промени и от време на време да чувам, че има и други млади хора около мен. Чалготеките и на мен не ми харесват, но са на нивото на всички чалготеки в страната ни като цяло. Строежа е едно прекрасно заведение, има още няколко такива в Студентски град.
Коментарът относно "селяните" и "провинцията" само показва колко ниска е културата ви ..
Относно секса и "оргиите" пък.. (нямам думи). Изобщо не знам кой ви е казал подобни неща.. Явно съсловието ви се състои от най-низши индивиди, каквито дори и случайно да съм подминала.. със сигурност не са много в Студентски.
И аз мисля, че всичко си е каквото си го направиш. Не съм в София, но и аз живея в един т.нар. Студентски град и смятам, че при нас е малко по-зле, от гледна точка на това, че сме като едно затворено общество (и как не, при положение, че сме 4 блока на голия кър) и масово запоите са по стаите, защото няма пари за повече. Обикновено е доста шумно вечер - домашнярка на корем, постоянно рушат нещо, я стъкла ще трошат, я асансьора ще го отнесе... Простаци има навсякъде. Като изключим един определен индивид, който винаги крещеше след мен (и половината женско съсловие), че съм курва и т'ва, че е хвърлял стол по мен (абсолютно безпричинно, разбира се, ние никога не сме се познавали), си живея доста спокойно. Съквартирантите ми са няк'ви тихи и в апартамента е айляк, което смятам и да поддържам до края на пребиваването си там.
Аз съм ходила там на заведение, но беше изключително спокойно. Само за част от секундата на един светофар се чуха гръмките ритми на чалгата от някъде.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Студентска гад да се запали, да се изгори, напалм, отрова за мишки и цианид!
Или минимум да се вдигне 30-метров зид, по който да тече ток.
Освен това Ж.Желев, който отмени софийското жителство да пукне, да му пукнат дечицата, семейството, всичко което обича и му е мило.
А разни мьекообразни сополи, ако си мислят, че ще ми плюят на града, защото са събирали цяла седмица и са яли хляб с лютеница и пастет, за да могат да "слязат на центъра, на дискотека" и си мислят, че са си на село и някой ще се съобразява с тях, ами не са познали, ще ядат бой и ще има забий ми ножа.
Никакви аванти!
София, нашият град - вашата столица!
Кой' не е от София, последния влак тръгва в 4 и 15...
и не се връщайте повече!!! :*
силно включване Корлеоне![]()
иначе написаното в подписа ми доста добре описва ситуацията в Щутгард.![]()
Welcome to the Jungle...
Малко поизбих комплекси...но иначе съм съгласен със себе си![]()
И безсрамно прав за доста от нещата.
Welcome to the Jungle...
^ Мхм, факт..
Не може всеки да е роден в Сф, но трябва да се предоставя възможност само на хора, които могат да допринесат нещо за държавата, имат някакъв потенциал, готови са да го направят, а не на такива, които само пият, да заемат излишно място и да рушат (допълнително), каквито са 70% от студентите.