.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Във всички истории има по малко украса нали знаеш Знаят какво е реално, само хората които са живели там.
    E аз не живея там, но по една или друга причина имам доста чести ходения в тая посока на града. Доста е пресилена цялата легенда, както каза и ти

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ако го прочетe баща ми това - чао СУ!
    Много сте черногледи бе.Аз съм на мнение,че ако ще в циганската махала да живея, пак ще уча, защото искам. Тия ''дребни'' кусури ще ги преживея някак.
    Все едно до сега не сме се сблъсквали с наркомани,пияници и пагубно влияние.Ако искаш си забождай иглата и умирай. Дреме ми на мен за другите...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    АМи ако си непукист, не е толкова трудно сигурно
    И аз имам колежки от провинцията, които си учат бая, явно намират начини .

Мега фен Аватара на draid
    Истината е само една. Ако си човек на място, ще си правиш това което искаш и ще си учиш. Може често да ти пречи някаква музика от съседите или някоя дискотека под прозореца, но ако искаш да учиш ще правиш това. Ако искаш да пиеш ще обикаляш и ще пиеш ден и нощ. Като цяло студ. град просто е място което дава възможност за различно прекарване, това е.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    бих добавила 'изпитание на волята'
    Факт е, че ако си сериозен, ще си гониш интереса, но аз лично като ми бучат с ремонти по никое време в блока, ходя да се разправям :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Колко съм чел се вижда във форума. 2 години откарах във Студентски град и си ми беше идеално. Даже пак бих се върнал там. Беше си ми спокойно, удобно и приятно. Пък когато съм искал да стана част от енергичния живот, съм си купонясвал. Имаше си съвсем нормални условия за живот.

И тва е абсурд, че получаваш подобие на образование и живот после. Почти всичките ми познати, че може да се каже и аз донякъде, се хванахме на доста доволна работа и си живеем перфектно на собствени начала. За себе си мога да кажа, че го дължа изцяло на образованието ми в университета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Ако го прочетe баща ми това - чао СУ!
    Много сте черногледи бе.Аз съм на мнение,че ако ще в циганската махала да живея, пак ще уча, защото искам. Тия ''дребни'' кусури ще ги преживея някак.
    Все едно до сега не сме се сблъсквали с наркомани,пияници и пагубно влияние.Ако искаш си забождай иглата и умирай. Дреме ми на мен за другите...
    Ама след часовете сред такова влияние се прибираш вкъщи и всичко е 6, нали? А там живееш сред такива.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама след часовете сред такова влияние се прибираш вкъщи и всичко е 6, нали? А там живееш сред такива.
    Айде, айде прекалявате вече. Студентски град не е пълен с наркомани, убийци и изнасилвачи...

Айде, айде прекалявате вече. Студентски град не е пълен с наркомани, убийци и изнасилвачи...
    Прав си, пълен е с неграмотни курви, които после работят за евреите

anonymous708973
    Guest
    Тя каза с наркомани, пияници и пагубно влияние.
    С вторите две е пълно, сигурна съм, че и от първите не липсват, но не са ми по никакъв начин в кръга с познати.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз харесвам наркоманите... :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз харесвам наркоманите... :Д
    Тру дат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Че къде няма наркоманаСС бе, я се огледайте и бащите, и майките ви също, ахах

Град
    София
    Реално с нек'ви "наркомани" имам много повече какво да си кажа, отколкото с разни роби на системата, които се смятат за нормални и в същото време различни, живеят в някъв филм, а не се виждат отстрани какви мишки са.
    Да ви серем на филмите, на животите, на мечтите... вие живеете, защото не сте умрели физически, ама иначе сте мъртви и празни отвътре.
    И на стереотипите да ви серем също така...

Мега фен Аватара на machoka
    фък оф на наркоманите и секва друга мърша. по един камък за шията и всички в дунава. малко са ни проблемите, та и баласт да влачим на вратовете. к0р за тях.

anonymous708973
    Guest
    Имало Студентски град в Мюнхен :Д
    Пари давам да го видя!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тя каза с наркомани, пияници и пагубно влияние.
    С вторите две е пълно, сигурна съм, че и от първите не липсват, но не са ми по никакъв начин в кръга с познати.
    Ами,ако трябва да бъда честна, аз съм израснала сред алкохол и тормоз, и не ми дреме особено от това. Не съм живяла в розов свят,изпълнен с розови еднорози и понита.
    Справям се сама, а всеки самостоятелно си избира дали да му пречат гореспоменатите индивиди,дали да бъде като тях или да не им обръща внимание.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на bEbsI
    От много време я гледам тая тема и все отлагах да дам отговор.
    Защото всичко ,което е описано тук ме ядосва,изнервя и не е моята обстановка. Живея в Студентски град .. дайте да видим 3 - та година. И си е място като място - не е гето,не е локва,не е пълно само с отрепки. Намерих супер готини хора ,приятелски отношения,готвихме манджи за чието съдържание не съм подозирала , че може да стане супер вкусно,ходила съм на "купони" със една бира на масата и фъстъци и въпреки това е било страхотно заради хората имала съм 2 лева в джоба и винаги се е намирала някоя приятелка,която да ми даде , имала съм и 200 ,но не съм ги разпилявала в поредната чалготека ,а в хубави емоции . Учили сме до сълзи , смели сме се пак до сълзи. Да секса е неминуема част от Студентски град - но всъщност къде точно има място,където секса не заема важна част - той си е половината връзка за мен. Преди всички да започнем да работим / един семестър мина и всички започнахме след 1-вия / беше весело ,имахме по - сплотени отношения..сега всеки учи,работи,малко гаджета или приятелки и се прибира и спи. Нямаме много свободно време ,а и вече свикнахме да бързаме и пак да бързаме .. за всичко.
    Никога през цялото това време не съжалих ,че живея в Студентски и че съм студентка в него.Защото аз съм студентка - не съм отишла да си вея полата и нашите да ме издържат. И сега преди държавния ,въпреки че си мислех че няма да ми липсва ... ми липсва и по - скоро наивните емоции и хората . И приятелките .. повечето вече си тръгнаха по своя път - едната даже се омъжи и пак си живее в Студентски със половинката си. Та от всичките ми разхвърляни мисли искам да кажа,че е много нечестно цялото това обрисуване и замаскиране на положителните емоции. Има си предимства и недостатъци ,преди всичко е хубаво когато попаднеш на хора - особено когато имат какво да ти дадат в замяна..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Прекарал съм твърде много години в студентски град (като гледам двойно повече от теб) и мога да ти кажа, че това НЕ е студентски кампус, какъвто трябва да е. Приятните емоции нямат нищо общо с това какво трябва да бъде това място и какво е в момента.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Това не е студентски кампус - това дори не е имитация на такъв. Пълна пародия е ,както и половината хора,които живеят в него. Нямат пари за такси - но в клуб 35 е пълно,както и в Плаза,Млаза и така нататък. Пенка от Долно Maлино идва в Студентски град да се изчука с половината общежитие и ако може да си намери някой така да се грижи за нея и да и дава парички .. пък техните ще пращат лютеница и кисели краставички.
    Видяла съм и двете страни на Студентски град. Правиш си нещата както ти намериш за добре,средата не те променя. Може да се учи,може да се пие,може да се ходи по курволяк. Въпрос на избор е. Никъде не отрекох колко скапан е Студентски - ще ми липсват определени хора и определени неща ,но не е най-лошото място на света.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Реално с нек'ви "наркомани" имам много повече какво да си кажа, отколкото с разни роби на системата, които се смятат за нормални и в същото време различни, живеят в някъв филм, а не се виждат отстрани какви мишки са.
    Да ви серем на филмите, на животите, на мечтите... вие живеете, защото не сте умрели физически, ама иначе сте мъртви и празни отвътре.
    И на стереотипите да ви серем също така...
    Е тва е мнение,поклон..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Е тва е мнение,поклон..
    Един ден може да има мои портрете из комуните...

ПС- Никой не ме убеди защо Щутгарт не трябва да бъде сринат и изгорен!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    фък оф на наркоманите и секва друга мърша. по един камък за шията и всички в дунава. малко са ни проблемите, та и баласт да влачим на вратовете. к0р за тях.
    Съгласен съм, стига да влагаш същия смисъл в думата "наркоман", какъвто и аз...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    То тия дет' се пишат не баш наркомани, са по-зле и от истинските такива, може само да си говорите, че не сте.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    ВЪПРОС!!!

Колко от "критикуващите" "бардака" в С.Г. всъщност са правили секс там с момиче, което им харесва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си