.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Как да я впечатля

Добър вечер !

Предполагам , сте разбрали г/д какво ще пиша в темата , така че карам направо..

На скоро се запознах с едно момиче във фб , тя ми прати приятелство и си писахме малко , обаче тя е много заета и не пише много .. Какво да направя,според вас, за да я впечатля и да и хвана вниманието като ми пише другия път (който се надявам са е скоро..) и да я помоля да излезем някъде. И към момичетата - къде бихте искали най - много да ви заведът на 1 среща така да го нарека .. разходка из парка или на кино или някъде другъде. Ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате малко ! )
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На живо не се ли виждате?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Не

Голям фен Аватара на Ospi
    Където и да е. Каквото и да е. Импровизирай малко, освен ако не си в малък град. Тогава е трудно . Впечатли я с това какъв готин пич си.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от DiDy1 Виж мнението
    Добър вечер !

Предполагам , сте разбрали г/д какво ще пиша в темата , така че карам направо..

На скоро се запознах с едно момиче във фб , тя ми прати приятелство и си писахме малко , обаче тя е много заета и не пише много .. Какво да направя,според вас, за да я впечатля и да и хвана вниманието като ми пише другия път (който се надявам са е скоро..) и да я помоля да излезем някъде. И към момичетата - къде бихте искали най - много да ви заведът на 1 среща така да го нарека .. разходка из парка или на кино или някъде другъде. Ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате малко ! )
    Или може да се праи на заета всъщност и да те игнорира , тва е по логично ,и за чии ти е момче да я впечатляваш ? самия факт че правиш планове няма да ти донесе нищо , еби и майката , ако иска тя да те търси , ако не - не и играй игричките . има и други

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мадамата те ползва за да си гали егото. Котето и го гали някой друг

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Покани я на среща,сложи си тесни панталони и един голям картоф отпред в гащите и е твоя!Но запомни,сложи го отпред!

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Или може да се праи на заета всъщност и да те игнорира , тва е по логично ,и за чии ти е момче да я впечатляваш ? самия факт че правиш планове няма да ти донесе нищо , еби и майката , ако иска тя да те търси , ако не - не и играй игричките . има и други
    Абсолютно съм съгласна, заеби я тая.

Ти от къде знаеш, че е толкова заета. Може да не ѝ се занимава с теб.

И все пак ако решиш да я каниш, заведи я в някое симпатично кафенце, после ако ви потръгне разговора и нещата са ок, разходете се, изпрати я и такам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да добре.. благодаря на всички , но всичко свърши.... но все пак благодаря за отделеното време и да знам за напред !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DiDy1 Виж мнението
    Да добре.. благодаря на всички , но всичко свърши.... но все пак благодаря за отделеното време и да знам за напред !
    ДА не ти пука! ше си намери някоя 100 пъти по-яка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си