- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я впечатля
Добър вечер !![]()
Предполагам , сте разбрали г/д какво ще пиша в темата , така че карам направо..
На скоро се запознах с едно момиче във фб , тя ми прати приятелство и си писахме малко , обаче тя е много заета и не пише много .. Какво да направя,според вас, за да я впечатля и да и хвана вниманието като ми пише другия път (който се надявам са е скоро..) и да я помоля да излезем някъде. И към момичетата - къде бихте искали най - много да ви заведът на 1 среща така да го нарека .. разходка из парка или на кино или някъде другъде. Ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате малко !)
~~ Music = LIFE !! :]]
На живо не се ли виждате?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Където и да е. Каквото и да е. Импровизирай малко, освен ако не си в малък град. Тогава е трудно. Впечатли я с това какъв готин пич си.
Мадамата те ползва за да си гали егото. Котето и го гали някой друг![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Покани я на среща,сложи си тесни панталони и един голям картоф отпред в гащите и е твоя!Но запомни,сложи го отпред!![]()
Ти от къде знаеш, че е толкова заета. Може да не ѝ се занимава с теб.
И все пак ако решиш да я каниш, заведи я в някое симпатично кафенце, после ако ви потръгне разговора и нещата са ок, разходете се, изпрати я и такам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да добре.. благодаря на всички , но всичко свърши.... но все пак благодаря за отделеното време и да знам за напред !
~~ Music = LIFE !! :]]