.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    The Protocols of the Elders of Zion

Ще препоръчам на автора на тази тема да прочете тази книжка и да види как всичко ,което е написано за евреите там , сега е факт. Няма да е зле ,преди да хвърля безцелни обвинения по адрес на българските младежи , да прочете някои неща. В 21век всички сме роби , но си мислим ,че сме свободни . Това е разликата от света ,който е бил до 1945та година. Победителят пише историята и по тази причина много от информацията е неверна , но въпреки всичко има неща ,които не са скрити! С риск да прозвуча банално , евреите са виновни за всички ,а мюсюлманите са заплаха за обществото и исляма трябва да бъде елиминиран от този свят. Това не е истинска религия и не може да бъде толерирана в 21ви век. Навсякъде гледам черни лица ,лъжливи еврейски езици ,които ни засипват с погрешна информация , хора опозорени и обзети от еврейската алчност , хора ,които реално няма за какво да живеят освен да се дрогират и да се стрелят по гетата ( визирам чернокожите хора и някои бели прихванали тази зараза от тях). Абе накратко казано : честита демокрация , честит Ви 9ти май , честита победа на цялата измет ,която унищожава света в момента!

Само да добавя ,че настръхвам при мисълта ,че даже има и хора , които се противопоставят на религията и обикновено това са същите боклуци като тези ,които изредих по-горе!

Трудно ,но наложително е да се живее без наркотици , алкохол и цигари . По-скоро наркотиците са това което ме притеснява масово се използват а те са средство за контрол над масите... Но българската младеж се пробужда!
    ХАХАХАХАХАХАХ
    нали се сещаш, че тази глупост с евреите е измислица на хитлер?
    Пич
    пий хапчетата

Четох само мнението на автора на темата и ще изразя моето...
    Уча в училище, в което се разделяме на две групи: "Красиви и глупави" и "Грозни и зубъри". Ами извинете, какви сте вие? Кажете ми какви сте? От моя клас /6-ти клас съм/ имаме две к*рвички. Сигурно 7 пъти в седмицата по 24 часа са при някой надменен и заможен чичак да ги оправя. Още 7 човека /момичета разбира се/ от класа се събират да пушат цигарки. През часа тишина не може да се чуе никога. Във всеки клас има ученик, ако мога да го нарека такъв, който трябва да се хареса на госпожата максимално с неговите простотии. Отговаря, прави се на интересен, мазохист е и съответно всяка една госпожа има симпатии към него. Със сълзи на очите пиша следното: От първи клас досега включително ми се подиграват, за това че уча, че семейството ми не е богато и не си купувам тениска за 100лв. от Терановата, а си купувам абсолютно същата, но без "марковият надпис и етикет" с една нула по-малко. Ходех по екскурзии, гонеха ме от стаята ми, хвърляха ми багажа в снега, заключваха ме по нощница в студените вечери навън, биеха ме, тормозеха ме... Никой не обръщаше внимание, никой не ме защитаваше. Викаха ми зубърка, защото имах отличен успех. Едната инициаторка на подигравките сега ми е приятелка, защото осъзна колко е грешила за мен. Сега тя е отличничка по всичко и двете си помагаме доста често
    Учителките са толкова кухи и прости от една страна, че ми се повдига! Има една, сигурно няма и 30г. и всеки ден е като на модно ревю. "Иванчо, донеси ми чантата миличък!", "Сладурче, подай огледалцето малко да се видя, моля ", "Иванчо, отиди да ми вземеш една водичка, ще ти дам пари", "Мария, отиди да ми вземеш едно кафе после ще си довършиш!" и всичко това се случва по време на час! :X Силно възмутена съм, защото го виждам с очите си. Това е една от главните причини защо искам да уча извън България. Не само заради политиката на държавата, а и заради "качественото" образование, което се предлага и за начетените учителки!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Четох само мнението на автора на темата и ще изразя моето...
    Уча в училище, в което се разделяме на две групи: "Красиви и глупави" и "Грозни и зубъри". Ами извинете, какви сте вие? Кажете ми какви сте? От моя клас /6-ти клас съм/ имаме две к*рвички. Сигурно 7 пъти в седмицата по 24 часа са при някой надменен и заможен чичак да ги оправя. Още 7 човека /момичета разбира се/ от класа се събират да пушат цигарки. През часа тишина не може да се чуе никога. Във всеки клас има ученик, ако мога да го нарека такъв, който трябва да се хареса на госпожата максимално с неговите простотии. Отговаря, прави се на интересен, мазохист е и съответно всяка една госпожа има симпатии към него. Със сълзи на очите пиша следното: От първи клас досега включително ми се подиграват, за това че уча, че семейството ми не е богато и не си купувам тениска за 100лв. от Терановата, а си купувам абсолютно същата, но без "марковият надпис и етикет" с една нула по-малко. Ходех по екскурзии, гонеха ме от стаята ми, хвърляха ми багажа в снега, заключваха ме по нощница в студените вечери навън, биеха ме, тормозеха ме... Никой не обръщаше внимание, никой не ме защитаваше. Викаха ми зубърка, защото имах отличен успех. Едната инициаторка на подигравките сега ми е приятелка, защото осъзна колко е грешила за мен. Сега тя е отличничка по всичко и двете си помагаме доста често
    Учителките са толкова кухи и прости от една страна, че ми се повдига! Има една, сигурно няма и 30г. и всеки ден е като на модно ревю. "Иванчо, донеси ми чантата миличък!", "Сладурче, подай огледалцето малко да се видя, моля ", "Иванчо, отиди да ми вземеш една водичка, ще ти дам пари", "Мария, отиди да ми вземеш едно кафе после ще си довършиш!" и всичко това се случва по време на час! :X Силно възмутена съм, защото го виждам с очите си. Това е една от главните причини защо искам да уча извън България. Не само заради политиката на държавата, а и заради "качественото" образование, което се предлага и за начетените учителки!
    В квартално училище си - затова (предполагам, нищо чудно и да не си в такова). Аз съм в природо-математическа гимназия с прием след 4 клас (в момента съм седми) и такива глупости няма. Десет пълни отличника сме за първия срок, винаги сме с призови места по състезанията, само двама-трима са зле. При нас кифлите са едни деградирали момичета (викаме им "трите грации"), просто защото са ни смешни. Едната си направи татуировка и има приятел на 25 години.
    Много е важно да попаднете в хубава среда, 5-7 клас специално. И не толкова заради оценките, колкото за конкурентната среда и свестните хора (тук е мн субективно)
    Последно редактирано от dimitar., : 05-10-2013 на 13:22

Повече от фен
    И най-ситната цедка, разбирай наличието на селекция, не е гаранция за качеството на средата.

На майната си.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си