Четох само мнението на автора на темата и ще изразя моето...
Уча в училище, в което се разделяме на две групи: "Красиви и глупави" и "Грозни и зубъри". Ами извинете, какви сте вие? Кажете ми какви сте? От моя клас /6-ти клас съм/ имаме две к*рвички. Сигурно 7 пъти в седмицата по 24 часа са при някой надменен и заможен чичак да ги оправя. Още 7 човека /момичета разбира се/ от класа се събират да пушат цигарки. През часа тишина не може да се чуе никога. Във всеки клас има ученик, ако мога да го нарека такъв, който трябва да се хареса на госпожата максимално с неговите простотии. Отговаря, прави се на интересен, мазохист е и съответно всяка една госпожа има симпатии към него. Със сълзи на очите пиша следното: От първи клас досега включително ми се подиграват, за това че уча, че семейството ми не е богато и не си купувам тениска за 100лв. от Терановата, а си купувам абсолютно същата, но без "марковият надпис и етикет" с една нула по-малко. Ходех по екскурзии, гонеха ме от стаята ми, хвърляха ми багажа в снега, заключваха ме по нощница в студените вечери навън, биеха ме, тормозеха ме... Никой не обръщаше внимание, никой не ме защитаваше. Викаха ми зубърка, защото имах отличен успех. Едната инициаторка на подигравките сега ми е приятелка, защото осъзна колко е грешила за мен. Сега тя е отличничка по всичко и двете си помагаме доста често
Учителките са толкова кухи и прости от една страна, че ми се повдига! Има една, сигурно няма и 30г. и всеки ден е като на модно ревю. "Иванчо, донеси ми чантата миличък!", "Сладурче, подай огледалцето малко да се видя, моля

", "Иванчо, отиди да ми вземеш една водичка, ще ти дам пари", "Мария, отиди да ми вземеш едно кафе после ще си довършиш!" и всичко това се случва по време на час! :X Силно възмутена съм, защото го виждам с очите си. Това е една от главните причини защо искам да уча извън България. Не само заради политиката на държавата, а и заради "качественото" образование, което се предлага и за начетените учителки!