- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да оползотворя времето прекарано пред компютъра
Здравейте приятели казвам се Божидар и съм на 17год.Не знам дали поставям темата на правилното място тъй като съм нов тук.Това с което искам да се обърна към вас не е проблем , а просто търся начин да запълня времето прекарано на компютъра не в игране а в обогатяване на същността си и в същото време да е доходоносно по някакъв начин.Не е от сега факта , че понякога като искам пари на майка си ми става неудобно и съм си мислил какво ще бъде ако и аз бъда полезен вкъщи по някакъв начин да им помагам малко от малко.Искам сам да видя какво е да изкараш ,да се потрудиш за да имаш.Думите чрез които се изразявам по свой си начин не говорят за мен , в този смисъл че аз не съм мързелив , помагам вкъщи и винаги се консултирам за нещо с родителите си.Търся идеи , Аз идеи нямам засега затова се обръщам към вас приятели.Благодаря ви предварително!
Местя ти темата в подходящия раздел.
http://www.freelancer.com/
Ако можеш да пишеш на Java, перфектно, повечето проекти са такива.
Иначе има и няк'ви по-малоумни неща като да въвеждаш в бази данни, да пишеш статии и т.н.
Друг вариант е да направиш сайт и да сложиш реклами от Google: www.google.bg/adsense
За да печелиш от това обаче, трябва да намериш начин да го популяризираш.
Ако обичаш музиката, можеш да започнеш да се занимаваш с инструментали.
Провери за FL Studio. Като закоравееш, може и да започнеш да изкарваш пари от това.
Schhh! Hear the silence...
Как да оползотворя времето прекарано пред компютъра
=> влизам в chatroullete да си показвам естетическата физика