.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 232

Тема: 'Сандвич'

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И да вземете да се спрете ли...
    Не мога да разбера как са ви интересни само темите, в които да се направите на велики и да се изпокарате с някого.
    Ма и нищо интересно не казвате накрая...
    Добре де аре нормално ще те , няма да псувам. Как да се държа като си изказвам мнението и някой от някъде си почва да ми се заяжда? И после още някой се обажда и то просто ми идва да се изкажа. И не разбрах на оня що нищо не му каьваш дето говори за баща ми? Слушам..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Добре де аре нормално ще те , няма да псувам. Как да се държа като си изказвам мнението и някой от някъде си почва да ми се заяжда? И после още някой се обажда и то просто ми идва да се изкажа. И не разбрах на оня що нищо не му каьваш дето говори за баща ми? Слушам..
    a е ти и твоя приятел аурис що не се взмете най-накрая ?
    И двамата се засягате и ядосване от някакви си анонимни коментатори във некав си форум еднакво :Д

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    завиден набор от мръсотийки притежаваш , признавам ти го , чак се изкефих да чета

сега искам да ми кажеш дали и така говориш в леглото или те е срам там ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си