.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Трябва да кача килограми! ПОМОЩ?

Здравейте!
    След месец правя 17 години, доста слаба съм тежа 41кг а ръста ми е 1,60см ако може някой да ми направи хранителен режим или да ми каже с какво да се храня за да покача килограмите си. Нуждая се просто от един хранителен режим за насока, защото не разбирам много от това кое да си избера за закуска обед или вечеря. Ще бъда много благодарна ако някой се отзове на молбата ми ;33 .. а и пропуснах един факт понякога ям наистина по много но баща ми и майка ми на моите години също са били доста клечести- ген си е .. има ли как да се преборя с това или?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Принципно ако приемаш повече въглехидрати като цяло, се качват килограми. Лошото е, че като ги увеличиш, а не тренираш, може да ти навреди на здравето. Така че ако искаш реален съвет, обърни се към квалифициран диетолог.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Лошото е, че като ги увеличиш, а не тренираш, може да ти навреди на здравето.
    Ко речи?
    Хранителесен режим ме съмнява някой да седне специално за тебе да ти направи, понеже отнема време, а и дори да е така 7 дена в седмицата само това ли ще ядеш? Ако си сериозна, сядаш и търсиш колко калории трябва да приемаш ( недей се притеснява толкова много колко белтъчини, въглехидрати, мазнини като %) и добавяш 200-500 отгоре. Още по-лесния вариант е просто да ядеш повече и да използваш огледалото като ориентир. Ядеш колкото мислиш,че е необходимо и ако не качиш нищо за една седмица, ядеш повече следващата седмица. Не е няква наука, почни и да правиш няква физическа дейност.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Рекох, че майка ми, примерно, не трябва да прекалява с въглехидратите, защото това й създава проблеми с кръвното, примерно.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Прави силови упражнения вместо да се тъпчеш със храни богати на въглехидрати.
    I was born to be somebody!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си