.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    Друго момиче проявява интерес към мен, не мога да кажа, че не ми допада, излизаме с нея, тя е весело и усмихнато момиче, но нещо липсва. Липсва това чувство преди да я видя, когато сърцето ми бие по-бързо. Това го няма. Има го само с моето момиче.
    Не се занимавай с нея, замрази всичко докато е в зародиш. Дори да не се е увлякла, дори още само да си й приятен и да й е любопитно да ти разгадае характера. Не знам колко е умна, обаче със сигурност усеща, че е един вид заместител, а това никой не го заслужава. Втълпил си си, че искаш бившата и че тя е единствена и докато нещо не те изтръгне от това ти убеждение, няма да си годен за връзка.
    Последно редактирано от paradosou : 12-12-2013 на 13:51

Супер фен
    Искам да се събудя една сутрин и да не помня, колко щастлив бях с нея и как силно я прегръщах, искам само слънцето да грее, небето да е синьо, душата ми да е свободна, да знам, че тя е щастлива и усмивката и е още там, дори и да не е за мен, да си лягам уморен, да не чувствам нищо, освен хармония. Имах рожден ден и си пожелавам това. Но я обичам още, сърцето ми бие по-силно, когато се сетя за нея. Трябва ми време, било то да си я върна, било то да я изпратя завинаги.

Благодаря.

Я се стегни и стига си циврил. Тя очевидно е направила избора си, няма смисъл да продължаваш да тичаш след нея и да си правиш някакви илюзии, че пак ще се върне при теб. Дори да го направи, ти трябва наистина да си много зле, за да се хванеш пак с нея. Колкото и да е прекрасна в твоите очи, колко пъти трябва да се изгаври с теб и да те зареже, за да разбереш, че нещата няма да станат. Миналото е минало, то не може да се върне, а понякога и не трябва. Знам, че е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но определено не е невъзможно. Дай си време и се опитай да я забравиш. Не сравнявай бъдещите си приятелки с нея и не я търси във всяко следващо момиче, все някога ще намериш някоя, която ще те прави щастлив.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    paradosou е права. Втълпил си си, че единствено с твоето "момиче" можеш да изпиташ такова щастие. В действителност има поне дузина момичета там, които биха могли да ти завъртят главата, да те накарат да почувстваш нещо, което не си почувствал досега, само и единствено ако им позволиш.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да бе. И представяш ли си да бяхте заживяли заедно, евентуално да се бяхте оженили и накрая да хване да те зареже. По готино ли щеше да ти е. Вземи се съвземи и осъзнай веднъж за винаги,че не е единствената на света. Сърцето добре си го включил, но включи малко и ума и някога може и да си щастлив
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    И искам само слънцето да грее, небето да е синьо,
    То това е факти без да го искаш.Мацката е те е разигравала и те е зарязала при първия шанс,а ти я опяваш все едно е богиня.Стегни се,пич.Небето е синьо,слънцето грее,20 градуса е ,а е февруари.Екстра е всичко.Не прави редовната грешка да се ядосваш че нещо не е станало и да пропускаш нещо,което може да се гради по-лесно с някоя друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си