.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    anonimzi
    Guest

Question ИСКАМ СУТИЕН!!!!!!!

Здравейте! Знам че има много теми като тази, но не мога да открия отговор на проблема си в тях!Та ето как стоят нещата:аз съм на 14 от около година нося бюстие беше голям зор докато си го взема и накрая малко потайно си го купих та хайде майка ми ги хареса и свикна с тях.Но от много време искам да сложа сутиен не че имам чак толкова голяма нужда от него , но вече всички около мен носят дори такива с размери като моите , че и по малки.Но проблема е че не мога да кажа на майка ми да ми вземе пък и сама не мога-МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВА.А освен това се притеснявам как ще реагира - да не стане нещо от сорта "Много си малка за такива неща, какво ще слагаш в него , не ти трябва носи си бюстиетата". Не знам по тяхно време на колко са слагали сутиени но аз искам сега ;D.
    Другия проблем е че майка ми ще каже че сутиена само ще ме стяга и ще ми спира растежа на гърдите - баба ми все така казва.Не знам дали е вярно - да не си остана с такива гърди защото майка ми почти няма никакви нз защо и да не остана и аз така нещо от гени или по наследство въпреки че май другите от рода си имат нз Пък и как мама има по малки цици от мен а носи а аз не
    давайте съвети плс

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Имаш 3 избора.
    1) Казваш на майка ти, че и другите ти приятелки носят и ти искаш също.
    2) Купуваш си сама. Продавачката няма да те изяде. По-опитните само като ти погледнат бюста и ще разберат кой номер носиш.
    3) Не й казваш нищо и продължаваш да си ходиш със бюстиетата.

Други начини няма. Избирай си.

anonymous929647
    Guest
    Просто избери подходящ момент и й кажи, че вече имаш нужда от сутиени. И аз се притеснявах преди месец, но мама ми беше купила сутиени и бюстиета и си седяха в чекмеджето , но един ден реших, че и аз искам и просто започнdх да си слагам и мама видя като ги слагам за пране и мисля, че се зарадва. Даже вече като сме по магазините ме пита дали ми трябва нов и така Говори с нея и, ако е строга, изчакай известно време да свикне с мисълта, че си пораснала

Какво срамно има? Всички носят бельо, а не може цял живот мама да ти пазарува.

Отиди с някоя приятелка, ако толкова се притесняваш.
    И на мен ми беше филм първият път, но всичко е в главата ти - на продавачката или ще й е безразлично, или ще ти се зарадва. Във всеки случай ще помогне, това й е работата.
    Отиди в някой хубав магазин за бельо и всичко ще мине добре.

На майка си кажи, че искаш да си вземеш един, за да видиш какво е и да си подготвена за в бъдеще + за да си го носиш с белите блузи. Не прави от мухата слон и тя няма да го направи.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мхмм.
    Значи, така стоят нещата, момичетата ги е срам да кажат на майките си, че искат сутиен, а момчетата ги е срам да кажат на бащите си, че искат да си обръснат „ девствените “ мустачки..

Хаххаха като се сетя как бях същата картинка и ме беше срам да кажа на майка ми, че искам сутиен и си купих един тайно и го криех дакато един ден не ме видя как го прибирам хаха

Не се притеснявай, няма от какво, след време ще го разбереш и ще се смееш като мен. Кажи на майка ти, пък ако не ти разбере минаваш към вариант 2 и си купуваш сама и го криеш но да се надяваме че до там чак няма да се стига.

Пълни глупости за спирането на растежа на гърдите . Аз започнах да нося сутиен на десет години - в края на четвърти клас и от тогава до сега гърдите ми си порастнаха още . Най-добре седни сериозно поговори с майка си , ако не склони- кажи че ще си купиш сама и отиди и си купи . Няма нищо срамно . Провери в интернет какви ще са ти мерките , отиди в някой магазин за бельо и поискай да пробваш някой сутиен . Накрая иска или не майка ти , вече ще е твърде късно да те спира .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не знам кое му е срамното на това да искаш сутиен. Казах на майка ми да ми вземе, после когато започнах да се ориентирам в размерите започнах да си вземам сама. Няма нищо срамно.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Майка ти да не е капут, че да ти забрани да носиш сутиен?! Имаш цица, носиш сутиен. Точка. Я, се стегни. Утре пред гадже ще ходиш по прашки. Вземи приятелка и си купи сама сутиен. Варианти всякакви.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

А сигурна ли си, че имаш нужда от сутиен? Защото като видя някое хлапе, което си е сложило сутиен, а е плоско като дъска.. е много тъжна гледка.

Ако наистина имаш нужда от сутиен, говори с майка си. Няма от какво да ти е неудобно, тя би могла да ти помогне с избора. Другият вариант е да идеш с приятелка и да си купиш сама.

И сутиена не спира растежа на гърдите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Сутиена не спира растежа, бюстието е по-вероятно да им спре растежа хихи.
    Ама за какво ти е бе, бюстието е перфектно.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А сигурна ли си, че имаш нужда от сутиен? Защото като видя някое хлапе, което си е сложило сутиен, а е плоско като дъска.. е много тъжна гледка.

Ако наистина имаш нужда от сутиен, говори с майка си. Няма от какво да ти е неудобно, тя би могла да ти помогне с избора. Другият вариант е да идеш с приятелка и да си купиш сама.

И сутиена не спира растежа на гърдите.
    и аз мисля така.......Пък и има лапета по 5-ти и 6-ти кас, които вече носят.....Да не казвам че съм виждала и 4-ти

Цитирай Първоначално написано от simona-t Виж мнението
    и аз мисля така.......Пък и има лапета по 5-ти и 6-ти кас, които вече носят.....Да не казвам че съм виждала и 4-ти
    То в 5ти и аз носех, ама имах какво да сложа в него. А плоско момиче сложило сутиен за нищо.. е много смешна гледка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    21 век?!? Отиди и си купи сама, консултирай се с продавачката и обясни, че за първи път си купуваш сутиен, нямам нищо срамно в това, освен това майка ти какво очаква? Че ти си на 14!! Не можеш завинаги да си останеш малка! И това, че няма ли да ти пораснат е пълна глупост, най-много да ти увиснат ако не носиш сутиен...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Хаха , ох направо ми изникна картинката сякаш беше вчера - как аз тайно си купувам първия сутиен. И аз бях там някъде на 14 , да не съм била и на 15.
    Разбирам те много добре , и моята майка е същата , не се е сещала много много за разни такива мои женски нужди , пък и не сме били толкова близки че да и кажа. Абе чудя се как толкова не им идва на акъла на тези майки , момичетата им растат и това е нормално. Какъв е този стремеж да не им позволяваш да порастват , и да ги засрамваш само. Че и аз бях срамежлива , и картинката става пълна.
    Та спести си парички , отиди с приятелка в някой по-голям магазин където няма да ти вървят по петите досадни продавачки (ако те притесняват) , избирай , пробвай и си купи. Не е страшно
    Ти ако я чакаш майка ти и до 30 може да не си проносила сутиен.
    Последно редактирано от BlackWings : 05-16-2013 на 10:28

Голям фен Аватара на shaunaa
    Щом си на 14 смятам, че си достатъчно голяма, за да носиш сутиен ! Кажи на майка си и според мен ще те разбере не вярвам да е толкова консервативна.
    Вярвай в мечтите си !

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    На 12 съм и много исках бюстиета майка ми все ми викаще .. много стягаш, кво ще слагаш в тях и един ден след един клуб отидох и ис взех казах й мамо виж кво си взех и й го показха и тя нищо не каза хареса го..) същото е но за сутиен кажи й че ще си купиш пък кво аз кат си купувах и превръзки и бюстиета продавачката също е била като тебе нито ще те изяде нито ще ти се смее

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    То в 5ти и аз носех, ама имах какво да сложа в него. А плоско момиче сложило сутиен за нищо.. е много смешна гледка.
    и тея 4клас какво слагат вътре освен по дебелите но при тех няма лошо по - добре бюстиета и то з ада не прозират )

Според мен сутиена, който е най-подходящ независимо дали си по-надарена или не е Бриджитка. Обожавам го, стои красиво и не те стяга може и без презрамки да се носи.
    Имам поне 10 вида
    Подходящ е за всяко момиче.

http://www.beljoto.com/lormar-bra-iband.html

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом си могла да си вземеш бюстие - можеш да си вземеш и сутиен.
    Няма кой знае каква разлика, пък и все пак трябва да се научиш сама да си взимаш нещата, от които имаш нужда. И все пак съм на мнение, че ако говориш с нея - няма да ти каже тия неща, които си мислиш. 14 си е напълно нормална възраст.

Аз, като се позамисля, нося сутиен от 12-годишна.

първият ми сутиен го купих сама и бях 6 клас.Или кажи на майка си, или си го купи сама няма нищо странно в това

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Имаш 3 избора.
    1) Казваш на майка ти, че и другите ти приятелки носят и ти искаш също.
    2) Купуваш си сама. Продавачката няма да те изяде. По-опитните само като ти погледнат бюста и ще разберат кой номер носиш.
    3) Не й казваш нищо и продължаваш да си ходиш със бюстиетата.

Други начини няма. Избирай си.
    ахам

Голям фен Аватара на JuStElly
    Като вземете да се страхувате от майките си... тя ти е МАЙКА, ако на нея не кажеш, на кой?

Момче съм . Това е същото като първото бръснене при нас :3

beautifulxbitch
    Guest
    Това че сутиена спирал растежа на гърдите НЕ е вярно ! Аз сложих на 11 и половина, сега съм на 13 ии има ОГРОМНА разлика в размера на сутиена !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си