- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без връзка
Изобщо нямах предвид теб, просто използвах цитата, за да развия мисълта ми. Който трябва, ще го прочете и разбере.
И още нещо - това кой с кого се чука и при какви обстоятелства си е изцяло личен проблем, който не засяга никой друг, освен участващите (колкото и да им е тъжно на сульо и пульо).
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-18-2013 на 09:58
Welcome to the Jungle...
Вие като имате връзка с някого, чакате да го заобичате, че да се изчукате ли?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Емм връзката не е задължителна важни са привличането и чувствата .
И на мен не ми е грозно да си го поискам нито пък виждам нещо срамно по-скоро не бих си го поискала от всеки .
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами ето например: добро момче, готин на външен вид, държи се мило, дава ми това от което се нуждая, повече не искам да го опознавам. Достатъчно ми е, а и виждам, че той няма нищо против. Все едно си чисто в началото на една ''връзка'', просто до там. Не ме интересуват приятелите ти, не ми се ходи на театър с теб и не искам да знам повече от това, което до сега знам. Не разбирам какво е толкова сложното.
(#) ...thats a cookie...
Отиваш при него и му прошепваш в ухото "Искам да ме изчукаш" след което пускаш умивка 36 карата и ти е в кърпа вързан!
1. Мъжете страшно се възбуждат от тази фраза
2. На него му е ясно, че искаш точно секс, а не нещо друго.
или
Усъвършенстваш си боди ленгуиджа, така че той да те разбере, без да му казваш каквото и да е. Важното е да не бъдеш много агресивна. Действай леко и небрежно лежерно.