- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Маняшка анкета за истината (влизай на свой риск)
С маняшки интерес следя твоят профил по цял ден,нямам търпение за новото включване, лек
Следя с голям интерес,но само когато попадна случайно, лек
Оправи ми настроението когато бях много тъжен/а и не на кеф , благодаря ти искрено
Смачка враговете ми психически, врагът на моят враг е мой приятел
Споделяме много еднакви мнения и интереси и с радост бих се запознал с лека батка като теб
Преди да те има , форумът беше място изпълнено с тъга , мъка и раздори.Сега се чувствам удома
Само BS (Зоната на здрача, мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилнo да си безсмъртен)
Дразниш ме много защото си мой враг и те искам мъртъв и обесен на табелата на Бургас
Дразниш ме щото момичетата вече не ми се кефят, появи се ти (новата батка) и сега получих комплекс
След време ще те поопозная и няма да те мраза толкова , най вероятно все още съм в заблуда.........
ей митко що ъпваш мемоарите на носферату толкова ли ти пълнеше с любов дупарата
тоя точно се махна и вие му ъпвате темите
дано да се върне
''тоя'' не е девствените ти съученици шматки , затова се обръщай подобаващо с уважение иначе ще получиш което си заслужиш![]()
и да уточня не съм се махнал , по скоро ме принудихаслед бана ми по аипи се налага да влизам през педесехиляди проксита (аипито ми е статично и не се сменя като на късметлиите с БТК и други модеми)
влизам за първи път от май месец , понеже нямам време да търся проксита повечето не стават или са мноо бавни
![]()
между другото много е лесно да си водиш монолог и да нападнеш някои които не може да се защити , въпроса е когато може да ти отвърне с кроше в мутрата (аналог да отговоря с агресивен пост) , тогава какво ще се случи ?![]()
![]()
![]()
Ще ви сера от горе роби
Твое е само това, което си изял и изпил!
здравеи и на тебе приятелю , пропуснал ли съм доста през тея няколко месеца или не чак толкова![]()
Нищо интересно, без теб на форума му липсваше колорит.
Welcome to the Jungle...
Затова се върнах , стана ми жал за младежите които имат еднообразно и натоварващо ежедневие , знам как е , бил съм там![]()
или както обичам да казвам , Boredom is the deadliest poison.не си ли съгласен