.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Нещо за забавяне растежа на косъма?

Накратко... По раменете ми излизат косъмчета, и аз ги дърпам с пинсета, като косъма го дърпам перфектно, като накрая остава топчето (корена)... на другия ден по това време вече се вижда черен връх от това място. Перфектно да изкарам висчки черни косъмчета (30 да кажем да са) утре по същото време вече ги имам пак и то с някакви нови покрай тях. Та, има ли някакъв лек (освен лазерната епилация) да им намаля броя и да забавя растежа им? Крем или нещо друго? Кола маска едва ли ще има ефект от нея, след като с пинсета няма никакъв. Цаката е поне да им забавя растежа.

Машинка за подстригване!

Излей си едно шише киселина на раменете и няма да имаш косъмчета.
    Шегата на страна. По-ефективно забавяне на растеж на косми от кола маска няма. Стига се борете с/у природата. Няма нищо срамно или неестествено в това да имаш някакви косми. Да си гладък като бебе навсякъде е именно неестествено и хигиената няма нищо общо с това :д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    По-ефективно забавяне на растеж на косми от кола маска няма.
    Xaxa, да си чувал/а за лазерно обезкосмяване?

Повече от фен
    Каква е разликата от колата маска и пинсетата? И двете дърпат косъма по същият начин. С пинсетата го дърпам целият, с корена... Цаката е ако има нещо за забававяне на растежа, да го ползвам...

Banned Мега фен
    и все пак пробвай с кола маска.. възможно е да не ти е хубава и да ти къса космите вместо да ги дърпа

Просто действай с епилатора. Ако са 30 косъма само дори и да трябва да го правиш всяка седмица не би ти отнело повече от минута.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Никаква разлика няма и с двете при растежа им, та с епилатора дори ми излизат пъпки, че доста грубо ги дърпа.
    Значи не сте чували за крем или някакви хапчета за забавяне растежа на косъма?

Едни търсят за по-бърз разтеж на косата, други за по-бавен (WTF?), трети как да отслабнат 20кила за 3 дни, а преди малко попаднах на няква, която иска да си глади косата с ютията?! Пробвай с епилатор.

Banned Мега фен
    има кремове за забавяне на растежа,но те действат,когато космите са изкоренени

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Едни търсят за по-бърз разтеж на косата, други за по-бавен (WTF?), трети как да отслабнат 20кила за 3 дни, а преди малко попаднах на няква, която иска да си глади косата с ютията?! Пробвай с епилатор.
    странно нещо са хората :Д
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    странно нещо са хората :Д

Повече от фен
    FuCk.... И кой е този крем? И аз съм чувал за такива? Дали да го търся в аптеката или козметичен салон? Нещо не ми се влаза в козметичния и да питам за това. ;0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си