.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

потниче от H&M има ли ги още

Извинявам се за тъпия въпрос, но предния месец когато ходих във Варна в мола видях ето това потниче.. http://www.hm.com/gb/product/99848?a...rticle=99848-G и се чудя дали все още ги има в магазина или вече са изчерпани.
    Ще ходя другата седмица до Варна / тъй като съм от малък град/ и искам да съм сигурна, че ги има или не .. и тези които са от там или поне от друг град да ми съдействат, ще бъда много благодарна

Супер фен Аватара на girl91
    Не се сещам дали съм виждала този топ по магазините. По-добре гледай българското H&M, по-вероятно е нещата от там да ги има по магазините тук - http://www.hm.com/bg/

Преди 4-5 дни ходих,не го видях.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз в магазина им в Пловдив не го видях.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    girl91, този сайт с българската му част се обновява, но не от българска страна. Демек не само "българската" секция не е преведена и има само цени, а и не е представителна за наличностите. Аз търсих 1-2 неща, които харесах от сайта в мол Сердика, не ги видях и попитах, така ми казаха.
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, не всичко, което го има в сайта го има и в магазина.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Аз ходих тези дни, но не мисля, че го видях. Аз не гледах за потници и може за това да не съм го видяла. Проблем ли е да провериш сама ?
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си