.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    mariamagdalena95
    Guest

i otnovo edin vupros svurzan sus seksa

pravihme seks s priqtelq mi estestveno s kondom v kraq vidqhme che kondoma ne e spukan no den sled poloviq akt zapochnah da poluchavam bolki v korema ako moje nqkoi da mi kaje dali tova e normalno zashtoto vmomenta se paniram mnogo .... :/

Честито ще ставаш майка

mariamagdalena95
    Guest
    no kak sled kato go pravihme s prezervativ i toi ne se e puknal

Супер фен
    Трол... :Д
    А ако случайно не си - http://www.teenproblem.net/forum/sho...83%D1%80%D0%B0
    Чети. :Д

В тоя живот всичко е възможно . По добре мислете име на бебето

@Чери . Не е задължително да е трол има много сексуални неграмотници напоследък .

За първи път ли ви беше? Ако да, най-вероятно просто изпадаш в паника. Иначе корем може да те боли по ред причини: ако ще ти идва, ако си яла нещо развалено, ако си пипнала някой вирус и се разболяваш, от стрес, газове... Не ми се вярва да е заради секса, а при бременност симптомите не се появяват още на втория ден.
    Все пак дай малко повече инфо: от колко време правиш секс, противозачатъчни вземаш ли, къде точно те боли, само те боли, или ти се гади...?

mariamagdalena95
    Guest
    seksualno aktivna sum ot pochti mesec tova mi e za 3-4 put korema zapochna da me boli na sledvashtiq den ne ne mi se gadi nqmashe "petno" nishto svurzano shte mi idva chak kum kraq na meseca :/ poprincip sum golqma panika i mnogo me e strah

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    В тоя живот всичко е възможно . По добре мислете име на бебето

@Чери . Не е задължително да е трол има много сексуални неграмотници напоследък .
    Просто искам да вярвам, че е трол ... иначе много жалко за нея.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна !
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си