- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пени*а при секс
Схемата е следната - като съм от горе или някоя друга поза всичко е точно, но сменим ли се с приятелката ми усещам нещо кофти.
Като тръгне да си го вкарва ,съответно да сяда ( да си го набива или както искате го разбирайте ) все 1 ми дърпа кожата от главичката на пениса надоло, и боли супер мн.. усещам едно такова опъване, после ме боли и трябва да си взема 2-3 дена почивка..
По принцип си е влажна, възбудена, всичко както трябва.. веднага се завъртаме, но всеки път е така..
Помагайте![]()
Не се срамувай от пениса си, не е лоша дума, пиши го като хората.
Късо гемче.
Гледай да имаш достатъчно смазка и можеш да го държиш с ръка докато влезе по-голямата част от пениса.
И като мастурбираш ли имаш същия проблем?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако е до конкретната поза, просто го карайте по бавно от начало. Може и ъгълът да не е окей.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Иди на преглед.
какво късо гемче като това се получава, когато тя е от горе ?
Понякога се получава така, че при определени пози кура* ти не се чувства добре. Възможни са два основни случая - късо гемче или нещо не правите като хората.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."