.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на shaunaa

Малко помощ с гримирането ?

Здравейте
    Много бих искала да почна да си правя лек ежедневен грим и гледах клипчета, но не мога да разбера какви продукти си слагат и защо. По принцип рядко ми излизат големи забележими пъпки, а имам съвсем малко черни точки. Тена на лицето ми е по-тъмен, имам кафяви очи и кожата ми е нормална, и имам кръгове под очите, които не си личат много, просто зоната под очите ми е леко по-тъмна. Гледах ето този клип http://www.youtube.com/watch?v=OSSDEV_tnNw и това момиче си слага доста продукти, слага няколко пъти нещо под очите и т.н. Вкъщи нямам с кой да говоря за гримове и реших да питам вас, ако някой може да ми обясни какво си слага момичето под очите и защо, дали не може да използвам примерно само единия продукт. Първото нещо което си слага мисля, че е нещо като избелите(или поне така си го преведох) за под очите, а после май си слага коректор и има ли значение кога се слага коректора преди или след ББ крема? А преди да си сложи сенки също си слага нещо върху клепача, какво е и за какво се използва ? И ако може да ми кажете и какви сенки бих могла да използвам за моя тен и къде да ги нанеса или поне някое клипче как се нанасят ?
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо си нанася крем , по принцип винаги е хубаво,когато слагаш грим върху лицето си преди това да нанесеш кремче за лице. Слага си и околоочен крем/ различен от този за 30+/ освежаващ. След това ти сирешаваш бб крем или фдт ще сложиш, просто не прекалявай и да - коректора след бб крема.
    По принцип златисто/кафяво/по-земни и пастелни тонове биха отивали на тена ти,но слагай по малко,тъй като е ежедневен грим. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...hjjQXuTCxwK1Zw
    нащо такова ми се върти из главата.
    ако издиря подходящ клип ще ти постна.
    maDamn

Banned Мега фен
    за кръговете под очите - по-светъл коректор и после отгоре бб крем/фдт,а може и обратното,но гледай да няма рязка граница . .. преди сенките ( без да съм гледала клипа) според мен слага основа за грим - за да се задържат повече,цветовете да са по-наситени,да се обезмасли мястото,да не се събират на сгъвките .. сенки за твоя тен - продължавай да гледаш клипчета за момичета с по-тъмна кожа,начин на нанасяне също + много упражнения.. просто у вас изпробвай комбинации,слагай по различен начин ,за да разбереш кое ти отива и кое не

Град
    Beyond reality
    Извинявам се за Офтопика : Мацката от клипа ми прилича на Меги.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Извинявам се за Офтопика : Мацката от клипа ми прилича на Меги.
    Ако става дума за същата Меги, за която си мисля наистина има лека прилика
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Преди сенките, за да са по-издържливи и по-пигментирани, се слага основа за сенки. eyeshadow primer

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Ако става дума за същата Меги, за която си мисля наистина има лека прилика
    Мегибум от форума
    Иначе да- основата за сенки е хубаво нещо.
    maDamn

FuCKkK13 Не че нещо и аз съм фенка на Еминем, ама като ти видя аватара постоянно си мисля, че е момче и ми става странно като видя някакъв коментар свързан с гримирането...

Banned Мега фен
    хаха,не съм момче,не се притеснявай

Благодаря ви
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си