- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой смартфон да избера?
как може да сравняваш ace 2 и iphoneхахахаахаха
и S 2 да е все тая
аз съм за айфона
Не си спомням да съм казал: "препоръчайте ми нещо с Windows или iOS".Казал съм андроид.Почти всички казват, които са ползвали андроид, че тя е най - добрата OS.Познавам хора, които са ползвали и други операционни системи и казват, че андроида е най - добър.Така, че, пишете по темата, не да ми говорите тука - Windows е върха и да ми хвалите другите OS.Е, вече знам, че който и да купя от двата, ще е добър избор.Те са почти еднакви, както каза и някой от по - нагоре.Като дизайн и двата ми харесват.Така, темата вече не ми е нужна, който иска да я използва...
И iOS и Windows Phone са ебахти простотиите. Като iOS не чак толкова. Ама Айфона продължава да не струва. Хубавото на iOS е, че е изключително опростена и за това и голяма част от хората си я купуват - не искат сложнотията на Андроида. С Андроида можеш да правиш къде къде повече работи. И хората, който си купуват Айфони, понеже им трябва прост смартфон, си ги купуват, понеже им трябва прост смартфон, а не понеже са най-доброто на пазара. Като цяло колкото пъти съм спорил с Епъл фенчета, единствения им аргумент срещу галакси с3 (защото до сега все с него го сравняваха) е, че Айфона е с по-удобна ОС и, че е от алуминий. Което реално наистина са +ве, но тези +ве не заслужават цена от 600-700 лева нагоре. Да не говорим, че след излизането на HTC One и Galaxy S4, iPhone 5 го закопаха в некоя бездънна мина. Откъдето и да се погледне.
Когато и да тръгна да споря с някое Епъл фенче, никога не ми изкарват свестни аргументи. Чувал съм даже, че от Епъл били гении, че са успяли на толкова слаб хардуер да подкарат без проблеми тежката iOS 6. Което да, може би наистина е добре. Поне докато не пуснеш някое малко по-тежко приложение и не му умре коня. И то става въпрос за телефон за 1300-1500 лева, че и нагоре, когато излезе. Виж, ако беше 600-700 лева друго щеше да се говори.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Абсолютно си прав човек. Впрочем в България цените са 2-3 пъти по-високи отколкото в чужбина.
аз искам да попитам (ако има някъде тема се извинявам предварително , но не мога да намеря специално за този телефон) какво мислите за HTC BUTTERFLY X920D?! спрях се на него, та се чудя дали си заслужава парите или има и по добър избор на пазара в момента?! Благодаря