- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да направя?
здравеите! преди 4 месеца имах почти 3 годишна вразка с едно момче и в един момент всичко сварши за нас ...малко след това трагнах отново с едно мое бивше гадже и сам много щастлива с него,но в4ера ббях на сбиране на класа си и в мое клас има момче ккам което изпитвам оггромни симпатиии слабо казано и се сабрахме на у едно момче и се наложи да спим на едно легло започнахме с леки ласки и се стигна до секс ... на другия ден тои се държеше все ендо ни6то не е станало.. попринцип не сам такова момиче и незнам какво ме провокира да деиствам така 4увствам се много зле от постапката си но в са6тото време ми е гадно 4е не се интересува от мен
И аз да съм момче и аз не бих се интересувала от тебе
Първо прекратяваш 3 годишна връзка и се хващаш с друг . После на някъв купон се забиваш с 3-то момче
Е кой нормален ще се интересува от тебе
Пичът е преценил , че си лесна и се е възползвал .![]()
Еми неграмотна си, лесна си, който и да е, ще се възползва.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
тои незнае за всичко това,освен това ме свалq от 10 клас и до сега сам се дарпала
много рqзко реагирате обаркана сам и щом ми е гадно значи сажалqвам
ми не се злоби като ти се струвам тъпа не пиши
Не реагираме достатъчно рязко мен ако питаш. Зарязваш един, тръгваш с бивш, чукаш трети, не е хубава работа. Но ако искаш, браво ще ти кажа:
Браво!
=D>
- Абе, защо не работи емотиконката с ръкопляскащото човече, за още малко драма?
на всеки се случва да направи грешка
Па земи се нъочи дъ пишуш маааааа как ке те сака негръмотна
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ама не на всеки му се случва да ходи с един да го зарязва да ходи с друг и да се чука с трети . Супер малоумно е .
ти като една женена приятелка, която ми разправяше там че с некъв се видяла закарал я с колата в тях за половин час си свършили работата и си заминал и тя не следващия ден ми казваше колко гадно се чувствала ама пък колко готин бил, тъй съжалението след свършен факт е безмислено просто следващия път мислиш кво да правиш, всеки има глава на раменете с която да мисли и преценява и именно това ни различава от животните
Последно редактирано от CharovnikaOtOz : 05-08-2013 на 20:21
ами как да постъпя не е ли редно да съм искрена с момчето с което съм ?и какво да правя с ттози с които направих тази простотия?
Най-добре не му се показвай защото аз бих ти завъртяла два шамара
Но айде да не съм зла кажи му
А другият го остави момчето си е поиграло
а с това момче с което правихме секс сме адски близки и винаги сме си помагала с всичко
Според мен си направила супер. Подкрепям те напълно. С колкото повече момчета правиш секс, толкова по-яка ще ставаш.
ако ги познавах бих могъл и да те посъветвам, обаче така..., единственото което мога да ти кажа е как биха стояли нещата от моя гледна точка, което обаче не означава че и тея момчета биха реагирали по същия начин