- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да направя?
Мани я мелани, не я слушай, тя само такива акъли ще ти даде.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
добре
именно защото съм разумен и разбран, а по-голямата част от хората не са (и в двата пола и всякакви възрасти), и най-вероятно е да не дам добър съвет, но ок, за втория е ясно след като се държи сякаш нищо не се е случило и ти се дръж така, ако реши да започне да търси нови възможности, веднагически го отрежи с обяснението че това е било само за веднъж и никога няма как да се повтори, сега за първия там е сложното, ако е някой като мен е по-добре да не му казваш щот за мен това значи край (така си мисля поне, макар че досега не ми се е случвало), но пък тук от значение е дали ти можеш да криеш това в себе си без проблем, другия вариант е да му кажеш с оправданието че още сте в началото на връзката си или че си била ужасно пияна и не си знаела какво правиш (или нещо друго, все ще измислиш някакво оправдание жена си все пак) и да му обещаеш че това няма да се повтори никога и може и да го приеме не знам
Мацка,имаш късмет,че още не са писали"резачките"на форума,че ако и те си изкажат мнението за теб,ще сънуваш кошмари 3 дена.А иначе за мен си тъпа и НЕГРАМОТНА!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Точно така. Всеки мъж иска жена, която не става от кревата и от много секс може да бръкне в нея и да ръкопляска. И като го правиш без презерватив, още повече ще се зарадва всеки почитател на разни болести и зарази, които са безкрайно еротични, както и на многобройната ти челяд на 20 годишна възраст.
Абсолютно. Забрави да я посъветваш и да не се мие, защото е по - възбуждащо.
Мелани е трол. Ако не е, значи не се къпе и се чука с всеки. Кофти.
Ужас, ти на Български за първи път ли пишеш? То едно е да направиш една-две грешки, ама ти почти нямаш правилно написани думи.
И какво си се правила на недостъпна, попаднали на едно легло и веднага си го поела, и се опитваш да се оправдаваш, това само показва дебилното ти поведение.
Оставете я melany94, от коментарите и си личи че е поредната alexandra93, milena_pld, bloody_mary, etc.
Признай си грешката пред сегашния си приятел. А на третия не му пука за теб, искал е само секс, така че не се унижавай да го търсиш. Тъпо си постъпила, факт, ще ти е обеца на ухото, ще мислиш повечко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."