Цитирай Първоначално написано от Kamikazeto Виж мнението
А някой замислял ли се е колко хора е убил Сталин...вероятно дори повече от Хитлер..ми не щото никой не знае, защото всичко е останало скрито покрито и Русия излиза герой от войната..еми не е така Батка..не мисля че имате правото да говорите с възхвала нито за Хитлер, нито за Сталин, но все пак тва са си ваши мнения, но моля ви не ми пробутвайте някви кьор фишеци че еди кой си е нашия спасител а другите са били нехуманни псета..еми не, всички са еднаквата помия
Едит.: Може ли да ми обясниш в какво се състои тази така наречена победа..представи си само ако войната беше минала покрай България и не бяха дошли тука комунистите в момента щяхме да сме по-добре от половината европейски съюз..нямам впредвид че ние не сме си виновни обаче ми е интересно за каква победа говориш..това не е победа, това е падение, макар и един от добрите изходи от войната..и все пак не мисля че имаш правото да говориш за това като победа..ако не ти изнася ходи гласувай за бсп и си затваряй устата
Толкова много простотии си написал бате, че даже не си струва да ги коментирам. Очевидно е че материята изобщо не ти е ясна. Добре, че си на 16, това донякъде обяснява много неща. За бсп ходи да гласуваш ти, за мен герб/бсп/сдс/дсб са еднаква помия и аз на избори ходя само, за да ги зачертая всичките, да си направя ново квадратче "Сталин" и да гласувам за него. Колкото до Европа, скоро ще се разбере точно колко добре е тя.. Още повече че до 4-5 години ЕС се разпада