.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Onlyifyourun
    Guest

Приятелите ме изоставиха..

Ще почна така.Имам 2ма приятели и преди време се запознах с 1 друго момче и това момче ми стана много добър приятел но след това се скарахме за момиче..после уж се оправихме но след това този "Г" така да го нареча се сприятели с 2мата ми приятели и те ме зарязаха заради него защото той и беше наговорил някви глупости и сега имат на него повече доверие от колкото на мен..и ще предпочетат него пред мен, а с тези 2 момчета се познавам от 15 години и бяхме супер добри приятели и викнах този "Г" и ми провали приятелството.И сега квото да кажа ме нападат и аз излизам виновен както винаги...не знам к'во да правя вече ся уж съм приятел с тях ама "Г" този само ги настройва срещу мен и миналият път му се получи и ме за***ха..не знам какво да правя..квото кажа и този "Г" е там винаги слушат него и аз винаги съм виновен щом той каже..направо ще се гръмна, не мога да издържа повече така, писва ми...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако бяха свестни, щяха да попитат и теб защо така той говори против теб. Нямаше да вярват сляпо на непознат. При това за приятел, когото познават от 15 години.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ако бяха свестни, щяха да попитат и теб защо така той говори против теб. Нямаше да вярват сляпо на непознат. При това за приятел, когото познават от 15 години.
    Няма какво друго да добавя

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си