.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    zaekskraka
    Guest

Question Усмивка- толкова ли е важна??? Мнение, моля:)

За вас усмивката важна ли? Според вас има ли особено значение как изглеждат зъбите ви и дали имате прави и бели зъби? Моля споделете мнение.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Важна е, разбрира се. :Д И зъбите са важни.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Дааа, много са важни! Ако не са хубави развалят цялата картинка!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Важна е, но не е определящ фактор. Може да си красив и без да имаш най- белите и прави зъби.

Голям фен
    Последно редактирано от GeGaSa : 05-10-2013 на 06:22

За мен, да. Направо ме отвръщават хора със някакви мръсни, жълти, криви зъби.

Повече от фен
    Едно от най-важните неща е красивата усмивка.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Харесвам усмихнати хора и позитивни хора!
    И зъбите са важни, защото представете си едно чаровно момче или момиче и като ти се усмихне и има криви зъби, става доста неприятно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да, но малко хора имат бели зъби по рождение и аз не съм от тях. Много харесвам усмихнати хора и аз обичам да се усмихвам, но не си харесвам изобщо зъбите, не са най-жълтите, но определено не са толкова бели, колкото ми се иска, а едно избелване е към 200 лева...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Bunny ^.^ Виж мнението
    Ох. И мен :Д

Супер фен Аватара на lubovvv
    Усмивката е много важна и по-точно зъбите. Трябва да се грижите за тях.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Важна е, затова трябва и да си поддържаме зъбите.
    Humans need fantasy to be human.

LOL97
    Guest
    Да, според мен е много важна. Усмивката е първото нещо което ме впечетлява при човек.

Естествено, че човек става много по-красив когато се усмихне. Моите зъби не са от най-правите, но засега нямам възможността да ги оправя и преди доста се тормозех. С времето разбрах, че не е толкова фатално.. зависи от самото излъчване и нагласата на човек.
    Колкото до избелването - почти всеки човек има нужда, но зъболекарката ми е против, тъй като е вредно за емайла и причинява свръхчувствителност и кариеси. (което не значи, че няма да го направя - един е живота не ми се иска да го прекарам с жълти зъби )
    Мисълта ми е, че стига да са чисти и поддържани, т.е. ежегодни прегледи, не оставяш неизлекувани зъби и почистване при зъболекар на определен период от време, смятам, че няма нищо лошо да се усмихнеш, въпреки че тук-там някои непослушен зъб се е кривнал.

Моите зъби и усмивка не са от най-хубавите, но все пак е много по-добре от другите(лошите). А честно казано на повечето от тук всичките ми се направихте на много..... че усмивките ви са холивудски, а всъщност кой знае какви не са, не е заяждане но просто си споделям как реагирах на вашите постове!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Bunny ^.^ Виж мнението
    не се ли се замисляла, че някои просто така са се родили с криви зъби и може би нямат достатъчно пари, за да си ги оправят
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    Важна е усмивката, разбира се. Моята усмивка не е много хубава тъй-като зъбите ми са криви, нося шини от години но не виждам резултат ;(
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ivonkaaaa Виж мнението
    Моите зъби и усмивка не са от най-хубавите, но все пак е много по-добре от другите(лошите). А честно казано на повечето от тук всичките ми се направихте на много..... че усмивките ви са холивудски, а всъщност кой знае какви не са, не е заяждане но просто си споделям как реагирах на вашите постове!

Кой пък в темата е казал, че усмивката му е перфектна ?!

Мега фен Аватара на tori
    Усмивката е важна, естествено. Добре е да се поддържани, както казаха. Нещо кривнато не е кой знае какъв проблем. Даже може да мине и за нещо като ефект...

В интерес на истината мен са ме питали дали съм си изправяла зъбите. Казвали са ми, че имам много хубава усмивка, но при мен си е от гените. Но няма нищо по-хубаво да видиш един широко усмихнат човек с прави хубави зъби!
    Усмивката и зъбите са нещо, в което си струва да се инвестира, защото прави огромно впечатление на много хора!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на gabi_94
    Аз държа адски много на усмивката и зъбите...направо са ми фикс идея...Като малка имах много криви зъби и години наред носех апаратче, брекети..сега зъбите ми изглеждат добре и смятам, че именно в усмивката ми е чара. Когато се запознавам с някого му гледам зъбите..колкото и странно да звучи. Да, наистина когато човек няма възможност да си изправи зъбите е разбираемо, но да не ги поддържа е недопустимо. Преди не се усмихвах, подиграваха ми се за апаратчето, за брекетите, имах комплекси относно това, но сега искрено се радвам, че майка ми толкова е настоявала и се е борила.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението

Кой пък в темата е казал, че усмивката му е перфектна ?!
    Ти отговаряш на поговорката гузен негонен бяга. Кажи ми къде точно визирах точно теб и твоя пост. Просто трябва да се замислите, че малцина могат да имат хубава усмивка без намесата на каквито и да било помощи. Никой не е искал да се роди с криви зъби например, но и не всеки има парите, за да си купи брекети. Така че като си имате хубава усмивка се усмихвайте на хората до вас, радвайте се на своята усмивка, а за другите не берете грижа!

^ Не са чак толкова малко. Познавам супер много хора с много хубави естествени зъби.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Не са чак толкова малко. Познавам супер много хора с много хубави естествени зъби.
    И аз познавам адски много хора с красиви усмивки,но това е,защото компанията ми е готина и всички сме с холивудски усмивки за по 2 бона
    Айде моля!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ами тогава няма нищо по-хубаво от това да се радвате, че имате късмета, защото има хора, които нямат толкова хубави зъби!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си