Харесвам си едно момиче от дълго време.Пишем си естествено лигави работи по скайп и т.н... но всеки път като настоявам да излизаме тя все няма време ,няма я в града,ще си ляга... знам ,че е малко срамежлива ,но какво толкова има няма да излизаме с националния отбор по самбо.Мисълта ми е там ,че няма как да и го кажа ..какво чувствам и дали и тя е там където аз.Много ми е лесно да го кажа по интернет ,но всички знаем колко сме ставаме пред клавишите Знайте ,че това не е от вчера...от доста време ..познаваме се от много малки просто сега взехме да си общуваме.Писваше ми да се опитвам да излезе с мен...и спирах да и пиша и след известно време ..тя пак ми драсваше по нещо... и айде пак на ново Разтапям се като започнем да си лафим ...въпреки че изчерпва въпросите ми с Да или НЕ Много е долно това момиче..опасна работа са! Играе си май май..човърка си егото! Въпроса е какво мислите? Сигурно сте минали и по този път и какви са били резултатите ? Как да постъпя? Не съм стигнал до там ,че да мисля само за нея ,но се топя и искам да задействам нещата,но КАК?