.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Баловете през социализма

Добър ден на всички,

моля ви за помощ, трябва ми спешно информация за абитуренските балове през социализма .. в интернет намерих информация само в един сайт, но беше само 2 абзаца и не ми върши никаква работа, защото трябва да е много обемна. Ходих и до градската библиотека съответно в моя град, но също нямаше източници ..

Извинявам се, ако темата е в неправилен раздел.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Само ми кажи, решили сте да възпроизведете подобно нещо или просто се интересуваш?

Ако искаш да видиш, гледай края на филма Момчето си отива, там точно това е показано.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Ами информацията, която събера и оформя трябва да я представя като доклад или презентация в училище.

От това, което са ми разказвали нашите, не е било много по - различно от сега - скъпи за времето си коли, официални костюми, музика, парти цяла вечер. Просто на техните не е имало в такова количество пиянски изцепки и е било малко по - културно.

ами ако можеш да ми дадеш и някакви насоки или не знам и аз ..Значи мисля да описвам сегашните балове, защото не са били много по различни от времето на социализма, но и да отбелязвам и разлики между тях. Но само се опасявам, че няма да бъда твърде изчерпателен, като се има впредвид, че трябва да говоря 30-40 минути относно тази тема

Еми сравни тези сега с тези тогава, питай вашите и напиши съчинение, в което да разказваш история от тогава и история от сега.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Девическите гимназии са били отделно от момчешките
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си