- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Неприятни ситуации с продавачки ?
В училище бяхме решили да се пръскаме с водни балони. И след 1 месец директорката реши да спре водата в училище за да не може да си пълним балоните![]()
![]()
и до училище е Galaxy Tread Center и ние ходихме през голямото междучасие да ги пълним в тоалетните на Galaxy Tread Center-а някой тъпаци ги пълнеха в един от фонтаните вътре
и ги пъхахме под суитчарите и бягахме. Един ден охраната ни хвана и ни пита какво носите и ние викаме нищо. Той хвана приятелката ми за циците понеже помисли, че са водни балони
a тя беше скрила балоните в джобовете. Гаджето и като видя и ПРАС два балона в мутрата и избягахме
![]()
Да, с приятеля ми се разхождахе. Видях едни къси дънки и искам да ги пробвам и викам на продавача :
- Извинете, имате ли по-малки номера от тези ?
- ми те и тея ще ви станат - продавача
- няма да ми станат
- абе вари пробвай и ще видиш
Влизам аз да пробвам и като излизам си държа дънките, че ако ги пусна ще паднат и викам на продавача
- ето големи са
-ами дай да ги оправим на дупето - това го каза продавача и идва към мене и аз
- аа не големи са не ги искам![]()
![]()
Във един магазин има каси за самообслужване и един път отидох там и тъкмо да си тръгвам, охраната ме върна да проверят дали съм маркирала всичко.
Най-много ме дразни, като вляза в магазин за дрехи да си разглеждам и да ходят по мене и на всичкото отгоре да ме питат какво си търся ?! Ако търся нещо конкретно ще го опиша на продавача, който и да е, още преди да ме е попитал.
мноого е гадно .. веднъж гледам една тениска и продавачката идва и ми вика "харесва ли ти"
Седя си мирничко на тротоара, пия си кафето, чакам майка ми да се наговори с познатите, които беше срещнала. По едно време от магазина в страни от мен усещам доста настоятелен и втренчен поглед. В момента в който се обърнах да видя кой ме гледа така настоятелно магазинерката все едно я шибна ток, скочи от стола си в бойна готовност и се разкрещя НЕ! ВЪН С ТВА КАФЕ. ВЪН.
Манекените ти са на тротоара по дяволите какво искаш? Изобщо не съм влезнала в оскъдния ти магазин
Влизам аз в кварталния магазин, от който пазарувам всеки ден да си купя цигари и разговора протича по следния начин:
-.. и черно виктори
- Личната карта си дай.. Нещо много рано почнахте да пушите всички (Видимо ядосана)
След известно ровене из дамската чанта така желаната лична карта се връчва тържествено И с усмивка тип "натрих ли ти носа". След което получавам отговора:
- Ами да. Ето. На 20 си.
Реакцията ми
Историята е на една приятелка.
Опитвам се да си купя аз цигари от верига големи магазини. Искат ми лична карта. Рових сигурно 10 минути и накрая:
-Личната си карта не я намерих, но ще ви дам шофьорската си книжка
-Не ти искам шофьорската книжка искам ти лична карта
-Е тя книжката върши същата работа нали трябва да имаш 18 за да я изкараш
-Много те знам кога си я изкарала. Дай ми лична карта
![]()
![]()
В момента се сещам как веднъж с една приятелка сме на касата на един супермаркет и нещо се засмяхме и касиерката ни заплаши, че ще ни изгони, ако не спрем да се смеем.Веднъж пък ни изгониха от един магазин, защото сме разглеждали от 10 минути и нищо не сме купували -.-
Най-обичам продавачки, които се държат така, сякаш не си отишъл да купуваш, а да им крадеш стоката или да ти я дават даром.
В паметта ми са се запечатали два такива пресни случая: преди около месец-два си търсех боя за коса, чакахме я въпросната дама да се появи 10 минути и като дойде, вместо да се извини за отсъствието си, стоеше като препарирана със супер намръщеното изражение на лицето. Разместихме с майка ми всичките бои и си тръгнахме. Без да купим нищо
Вторият случай беше съвсем наскоро, в един магазин за бебешки дрешки, търсехме подарък на една бебочка. Продавачката беше една лелка, да не кажа бабичка, с една очна линия или молив под очите, което я загрозяваше още повече. Предполага се, че на такива места трябва да те предразполагат да купуваш, да се чувстваш добре. А пък на нас ни стана чак неудобно да купуваме много неща, наистина все едно ще ни ги подарява... Тц, тц. Някои хора просто не са родени за подобен тип работа.
Аз пък постоянно говоря на висок тон или по-точно викам и се смея като съм в някъв супермаркетнещо ми става
Иначе като се замисля нямам неприятни ситуации с продавачки / само един път бяхме с един фр. в един супермаркет и вика глей са, отиваме на касата и гледам травестит и едвам си сдържах смеха гледам на другата страна и направо целя треперяи като излезнах се разбих да се хиля
Азис - Хоп [music]
Ей, много смешно нещо са тва травеститите, няма що.
nigga stole my bike
Днес ме разбиха .. Влизаме в един магазин с едно момче и си земам бонбонки tic-tac отивам на касата и оная ми вика
- Това ще го купувате ли ? -_-
Тия са за бой.Аз влизам преди в голяма верига магазини взимам си кола 500гр. за 1.20лв. на касата давам 10 лева на цяло и оная ми каза че не може да ми върне няма дребни а касата беше отворена имаше по 2 по 5 лева едри стотинки...Заебах коко колата и си заминах и вече от там не пазарувам изгубиха ме като клиент.
Веднъж отидох да купя хляб и тръгвам да го плащам и й събирам стотинки на дребно и оная ми изцепва отсреща, че не работят с жълти стотинки.
Или пък отивам в моля да се търся нови дънки, вземам едни и отивам в пробната, излизам да се покажа на вуйна ми( бяха ми малки)и оная идва да ми носи по-големи. Станаха ми ама не ми харесаха как стоят. Влизам пак да ги събуя и патката ми отваря най- нагло пробната и ми вика искаш ли да ти предложа нещо друго? При което аз затворих пробната демонстративно. ..
Да... Значи като бяхме на почивка с нашите (ама това преди около 4-5 години) отивам до едно близко магазинче, за да си купя сладолед. И продавачката седи и ме гледа и вика:
- Това ли ще купуваш? (а аз само 1 сладолед)
- Да.
И рестото ми беше 30 стотинки и тая лелка ми ги даде на по 6 петички... Нищо де, баща ми толкова се издразни, че на следващия ден ми каза да и ги пробутам пак![]()
Всеки път когато отида в супермаркета до нас се случва едно и също.. цените, които пише на етикетите не съответстват с реалните/не на всичко разбира се, но се случва много често/. И веднъж стоя си аз на касата с едни бланширани картофи (на етикетна цена 1.80) и оная ми ги маркира и ми вика 2.25 .. И аз и казвам най-нормално:
-Как така 2.25, на етикета пише 1.80лв. Моля ви оправете си цените, постоянно се случва (с най-нормален тон)
И тя като ме почна: "Ами аз съм пък съм само касиерка тукаа.. мога ли аз да ти знам ценитееее.." Направо ме направи на нищо :Д .. Тръшнах и картофите и си тръгнах..
До сега съм нямала проблем с продавачки дано да нямам![]()
Един път с мама се прибирахме с такси от НДК до Хиподрума (тогава там живяхме) и като пристигнахме, шофьорът и каза "13 лева ми дължите, госпожо", мама като пощуря и като взе да го нарежда "Това е чист обир, ще ви съдя..." и някакви такива![]()
^ Веднъж с мама и брат ми се возихме в такси, бяхме малки.
И мама го пита, колко ще струва, той вика "10 лева"
И тя нещо му се скара, изчака да спрем на светофар и слязохме посред пътя ;dd