Закуска: 3 резена бананов хляб, половин кофичка кисело мляко.
Обяд: Паста с морски дарове, цитронада, пъпеш с чия и мед.
Междинно: в момента пия кафе, после ще си забъркам смути от ягоди, боровинки, извара и кисело мляко.
Вечерята: Салата от домати, краставици, айсберг, моркови, царевица, кълнове + три малки филийки от багета с крема сирене и пуешко филе. И чаша вино. По-скоро две
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-24-2014 на 19:00
закуска - кафе, йогурт, две малки праскови
обяд - пилешки шишчета на скара /имаше чушки, лук и някакви други неща също/, таратор, две филии хляб
следобед - пъпеш
вечеря - зелена салата с краставица, царевица, репички, маслини и яйце; две редчета натурален шоколад
Закуска: Смути от ягоди, боровинки, извара и кисело мляко.
Междинно: Кафе, праскова
Обяд (такааа): Салата с айсберг, чери домати, авокадо, портокал и скариди с дресинг от мед и билки; една тортила с пилешко, боб, морковчета, някакъв сос там; скариди с ориз; панирани лукчета с чеснов сос; домашен сладолед с нуга и няколко парченца мексиканска поничка. Чаша сангрия и кафе.
Прекалено малко по-късно: 500 мл цитронада, салата със спанак, киноа, печени чушки, домати, варено яйце и горчичено-соев дресинг.
Ииии коктейл с ром.
З: банан, кафе
О: спагети с шунка
В: салата с домати, краставици и лук, 4 картофени кюфтета, няколко лъжици салата Снежанка
М: вафли Чудо и Република с фъстъци (знам, че не беше най-умното да се натъпча със сладко преди да си легна, но...)
Днес:
З: проспана
О:пилешко месо (печено, с 4 вида сирена)
Закуска: 2 резена бананов хляб, половин кофичка кисело мляко
Обяд: 2 половинки тиквички, пълнена със сирена и лук + малко кисело мляко
Междинно: Кафе, едно кюфтенце (опитвах, че да знам дали това ми се яде довечера), смути (направих си труда да отмеря нещата по-прецизно - шепа ягоди, шепа малини, 20 бадема, 50 мл вода, 5 равни с.л. извара, 4 равни с.л. кисело мляко. Определено препоръчвам бадемите да се смелят предварително. Като количество ми се получи почти две стандартни водни чаши.)
Вечеря: Половин пилешка пържола от гърди, половин - от бут, половин домат , 2 чаши бяло вино. Усещам потенциал да станат 3.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-26-2014 на 18:50