- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Закуска : Две препечени филийки с маргарин , шунка и домати ; кафе
3 филии с нутела и кафе с мляко и захар![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Поне като правите нещо го правете като хората ... а не колкото да казвате че го правите .
1 Протеинов шейк
2 3 Филий пълнозърнест хляб с пастет от съомга и зеленчуци
3 Шепа ядки
4 Терин с гъби,съомга скариди, зеленчуци
5 Салата от рукола,репички,цвекло, и яйца
6 Суфле с риба тон,сметана и спанак ,салата от репички и моркови и рукола
закуска - проспана
обяд - три препечени филии с масло, сирене, шунка и домат
сайдер carling darling
вечеря - ще са пилешки гърди на фурна и салата от домати и краставици
вероятно още едно сайдерче
хубав ли е?
синеочке, всеки си знае сам за себе си
това, че на теб не ти изнася, не значи, че е неправилно
и на мен може да не ми харесва някакво твое влечение, но какво ме бърка, каквото искаш си прави
аз не съм привърженик на налудничавите и крайни глупости в йогата и за мен "като хората" е дотам, докъде не се стига до тях
допада ми физическата полза за тялото и дишането
обаче примерно от някакво "омммм" да ми зачуроликат птички в главата, ми се вижда смахнато, ама на който му харесва, ок
жалко :д
вода с лимонов сок
йога
диня
царевица
панирана риба в салата с домати, краставица, печена чушка, копър, магданоз, сол, зехтин, балсамов оцет
разгряване, колело, клекове, стълбички, лицеви, коремни и разтягане
чушка с ориз, морков
бяло вино
'Омммм' създава много приятна вибрация, когато си запушиш ушите, и ми харесва да я усещам.
мъжка порция ориз със зеленчуци с натрошено сирене вътре
3 филии с нутела за закуска, а през нощта 100 гр млечен шоколад за енергия
кафе с мляко и захар
обяд- бутче, няколко лъжици таратор, питка
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Нищо особено не е, студено компотче. Somersby-то е по-добро. Ама трябваше да го пробвам, затова вчера изпих две. :Д
закуска - кафе
обяд - скумрия на скара, салата от домати и краставици
galaxy Права си като цяло но хората занимаващи се сериозно с йога обръщат голямо внимание на тези неща .И далеч не са глупост това че аз и ти не ги разбираме не значи че са глупости .
1 Протеинов шейк
2 Кокосова палачинка с малинов крем
3 Шепа стафиди
4 Пълнозърнест пай с разни зеленчуци
5 Шейк от киви,праскова,манго,рукола , лъжичка сироп от агаве ,и мака
6 Салата от нахут,чушки и ядки
7 170 гр извара и шепа орехи
Последно редактирано от babity : 08-23-2014 на 17:39
вода с лим сок
йога
банан
салата (домати, краставица, магданоз, копър, зехтин, балсамико, сол) и със сестра ми направихме гъбите с ябълка и вино по рецептата от майката на Jaune, ама бяха отвратителни, направо ми се погажда като се сетя, обичам странни ястия, ама чак пък толкоз и така ги зарязахме и в крайна сметка ядохме от на майка ни вчерашните чушки с ориз, с кис мляко тоз път ги ядох :д
бтв гъбите, докато са само панирани са супер, ама после с тоя сос - ужаст, тя сестра ми викаше да не ги слагам всичките в соса, ама аз си викам, че ще ги правя, както са си по рецептата и сгреших, ама ко да се прави
мартини, джин с тоник, пържени картофки със сирене, съмърсби и шоколад с лешници и стафиди ахахахах
просто се съгласи, че съм права и хич не ми умувай и разпъвай
пак дрънкаш празни приказки или по-скоро не можа да се изразиш
няма но, хората са с различни разбирания и толкова
но това не значи, че някое от тез разбирания е грешно
аз ги разбирам и въпреки това за мен са глупости, просто не ми дреме
като им изнася, да си го правят
в крайна сметка явно си съгласна с мен, ама просто реши да се направиш на интересна
2 порции картофена яхния
мноооооого кафе
54645455466544458 зелени ябълки
четвърт купичка пилешка супа
и не знам откъде го вадя тоя апетит, дееееба!
Последно редактирано от babity : 08-24-2014 на 14:47
Закуска- 2 тостер филии с нутела, кафе с мляко и захар
Обяд- пържени патладжани с 300 гр кисело мляко с чесън и сол, 2 тостерни филии
мн ми се доядоха филийки с нутела от твойте постове
ще взема да си купя
Видях я на промоция и не устоях. 1 кг, в стъклен буркан![]()
ах, напомня ми на дните, когато моите момчета ми купуваха буркани с нутела и в даскало за закуска ядях с лъжица
2 варени яйца с шарена сол
диня
студено мляко с какао
после супичка с фиде само ии още диня