- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
само за инфо в средата на екрана има нещо наречено Нови мнения
преследване ли е когато искаш да пишеш в най-"модерните" теми
Ами тя не пише във всички "модерни теми", предполагам, нито само тя up-ва тези, в които пише често
аз ползвам Бързи връзки :Д мързи ме да търся нови теми... после, като не ми харесат, си препрочитам собствените мнения, за да се насладя на леещата се от словото ми гениалност ;Д
едит: сега погледнах модерните теми: урина за коса, как да си направя омбре, би ли чукал предишния
Последно редактирано от therichbitch : 12-06-2014 на 23:16
И колко скромно е поднесена на публиката - оправя ти деня веднага
Преди малко ядох луканка за край/начало на деня, че рибата свърши на вечеря. Ако продължите да разследвате рибената афера в далечни немски земи, то може да добавя и друго, че гладен как ще разбера криминалето... :/
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
скромност, самосарказъм, кой както го разбере![]()
Трябваше да използвам друга дума, понеже помисли, че не съм те разбрал, което всъщност не е така, а просто цитираното звучи много благозвучно. Като от някоя класическа книга, където главният герой хиперболизира всичко, so +1. Време ми е да си лягам, мда.
Едно парченце портокал за финал, страхотно ухаят корите.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
не, аз за другите, следващите поколения уточних, че и те ще ме четат (утре ) :Д
На Никулден съм ял риба от консерва в планината, само това ще кажа по повод "нямах време", "не ми е приоритет"
уж 'постът му е баш по върпоса', пък се хващаш за консервата
не искам да ми се обясняваш, че не си противоречиш, просто се замисли и взимай пример от весели хора като гичито и пичозо ;д
:*
добавям картофена салата, краставица и 2 меденки за днес :д
Закуска: Плодова салата от 2 банана, 2 мандарини, киви, грейпфрут. Половин кафе.
Обяд: Миниатюрно парче шницел, сварени сладки картофи, салата с марули, краставици и репички. Дъвчащи харибо :д
Кроасан с шоколад (който не изядох вчера)
Вечеря: 2 тостчета (в ония машинки, дето ги притискат на триъгълничета) с шунка, домат, гауда + зелени маслинки. Натурален шоколад и кафе.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-07-2014 на 18:48
А аз да дойда в общежитие и да ти покажа как се готви на котлон, без да омиришеш стаята ли?
За мен празнуване на Никулден е да седна с топла риба и салата на масата. Не желая да давам 10 евро за идеята в Nordsee или в ресторант, няма да ям консерва или сандвич с пушена сьомга, нито ще пътувам до приятелка с автобус и обратно, за да готвя рибата в печка там. Обичам риба, но нямах възможност да хапна на празника. БИГ ДИЙЛ.
Какво те бърка аз дали съм яла риба, за Бога? Честно? Само на тоя въпрос ми отговори.
Разбрах, трагедия е, не уважавам празника с консерва риба, мисля си, че съм голямата работа и съм над традициите, разбира се, тва е щото съм в Германия и си вярвам, че всички са под мен. Това последното, разбира се, е в пряка връзка с неяденето на риба, разбрахме.
Да продължим напред, викам.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-07-2014 на 18:29
закуска: ментов чай с мед и две сухарчета с руска салата
обяд: мусака и салата от китайско зеле
междинно: донът ;/
вечеря: салата айсберг с риба тон, сирене и червен лук и тиквеник <3
cuz I swear, I don't care ... ;]]
з: краставица и баничка със сирене
м: веган шоколадова торта с вишни
о: кюфтета с туршия и лютениця
в: алкохол
Закуска- банан и кафе с мляко
Обяд- риба на фурна с гарнитура към нея сос от кисело мляко, настъргани краставици и чесън
Вечеря- леща и кисели краставички
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
- шейк от 200гр. фурми + 3 банана
- 1кг. ябълки с канела
- 4 кивита
- кафяв ориз със спанак , моркови , домати и маслини
- протеинов шейк със соево мляко , банани и чиа семена
Много! Повече ми харесва обаче с портокал.
От "Кукумявка" https://www.facebook.com/pages/%D0%9...11?sk=timeline
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...a116e29c8b9bec
само че беше в триъгълна форма
мм, трябва да се разходя до там някой път, мерси!
препечена филийка с кашкавал
фреш от мандарини
2 ябълки
3 постни сармички
курабийка
печени картофи със сирене
някакви сладки
2 пакета солети с подправки
малко повече от 1/2 литър прясно мляко
2 препечени филии с масло и сирене