- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
така е, но е много по-малко отколкото в останалите (била, кауфланд)
Ще използвам поста ти, за да поразсъждавам.
Тъжно ми става, като ги гледам такива менюта... означава, че родителското тяло е отсъствало и не е обяснило някои много важни неща; остави, че се вижда кой е пораснал на домашно сготвено и кой - не.
И яд ме хваща, че тук сме големи хора, на някои от които явно им е все тая и не желаят да компенсират недаденото от родителя. Щото, нали... не на всички ценностите ни съвпадат с тези на семейството ни, затова в един момент неизбежно се налага наваксване/напасване.
(ясно ми е, че се случва да ядем кофти някой път, не всеки ден може да се планира, не всеки път имаме достатъчно пари за свястна храна; в случая визирам масовото явление тук.)
аз чукнах 21 и съм на 1800+ км от нашите и майка не забравя да се включи с "детенце, гледам, че са големи жеги при нас, да пиеш вода, че нали знаеш колко е важно" или да мрънка да не си забравям витамините.
и ми става мъчничко такова за хора, на които няма кой да им остави една тавичка храна или да ги научи;
и после се чувствам като идиот за всички пъти, в които съм мислела колко гадни родители имам (пубертетът не беше лек, хах).
чувствително ми е днес.
жалка си
з: половин банан; пълнозърнеста филия с босилково песто и резен домат
о: 200 мл таратор; 1 пълнена чушка с ориз; пълнозърнеста филия хляб
Закуска:кафе
Обяд:кафе, бисквити
Следобяд:пъпеш
Вечеря:лазаня
протеин
зрънчо
протеин
салам
кофа с протеин
меденка
протеинов шейк с чадърче
котка/заек със зеленчуци
за десерт ще е протеинова мелба със смирноф
котка вика :дд
2 мини банички
диня
бира
7 курабийки :с
100ml кафе, 4 и 1/2 солети, 231.3ml фреш, 3 хапки пица, 5 боцкания салата
сериозно. Твърде много счупени хора, за да предположа, че си правиш топки.
само ако сме 8-ми... март, декември..
по темата:
задушено нещо.. викам на баба ми да го поръси т'ва нещо с протеин бе, не се яде..
з: едно парче диня; филийка с песто и парче кашкавал
о: отново диня; филия със сирене
Чаша разтворимо кафе със захар, парче малинова торта
После парче торта с бисквитки Орео
За вечеря съм планирала пържен патладжан + кисело мляко с чесън и шарена сол
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
черен хляб с лютеница и сирене
мъфини
краставица със сол
витамин
студен чай
З: препечена филийка с някакво крема сирене + кафе с бадемово мляко (брех, тва е вкусно направо, не очаквах)
О: 1/2 домат + малко парче (около 150г) сьомга на тиган + филийка хляб с някакви семена
В: 1 чиния салата айсберг с маслини, кашкавал, моцарела и чери доматчета + 3-4 парчета пържено халуми
СВ: планирам да изпия един ментов чай с мед + да хапна черешки, от последните за сезона (може и кайсийки, ако не стават черешите вече)
Течности: 1,9л вода
-закуска- парче торта
-обяд: салата с риба тон, айсберг, царевица и домати + настърган пармезан
- ранна вечеря- парче торта, кенче кола
Сега се чудя дали да си направя пак салата или да си нарежа плодове