- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Не става въпрос толкова за количеството, колкото за качеството! Това исках да кажа.![]()
Queen of the Damned
Да знаеш, ти си първата веган, която яде шоколадови донъти.
Би ли ми казала с какво заместваш месото и млечните продукти?
http://www.foodnetwork.ca/recipes/ve...l?dishID=13385 ами не съвсем не съм първата.
Соевите хапки и соевата кайма стават във всяка "манджа" като заместител на месо и са(както месото) с високо съдържание на белтъчини и ниско на въглехидрати. Пък и вкуса им наподобява месото донякъде. Относно млечните - соево мляко ( също наподобява истинско краве мляко) , че дори е и по вкусно, по-нискокалорично и съдържа калций,има и оризово,бадемово!Алпро Соя имат най различни вкусове,видове....Също ям растително сирене и кашкавал , както и тофу.
Ем, ти точно най-вредното ядеш!
П.С. Не се заяждам!
Queen of the Damned
Всеки сам си избира как да се храни. Лично аз без месо и млечни не мога да живея.
изобщо не е така , но няма значение аз си знам за себе си .... а дори и да беше нездравословно пак нямаше да ям ГЛАВНО ЗАРАДИ ЖИВОТНИТЕ, е в крайна сметка е въпрос на личен избор
З:100 гр. черен шоколад , 250 гр. ягоди и 1 банан
Здравословно хранене .. аз такова животно не познавамДнес ще изям един голяяяяям дюнер ^^ а вие стойте тука да си броите калориите
![]()
З:тостер с шунка и кашкавал + домати отстрани.
О:салата.
В:картофена салата.)
Праскови , банан , ябълка , сурово кашу , много зелен чай
За вечеря салата домати и краставици и печени чушки.
Не, не е. Ако щеш със зехтин си намажи филията и ще е 20 пъти по-добре от маргарин, че и low-fat. Веганският начин на хранене се слави като един от най-здравословните, но само и единствено когато се базира на плодове, зеленчуци, ядки, семена, здравословни мазнини като тахан, зехтин, авокадо. Самата концепция на веганството е да даваш на тялото си всичко най-необходимо в естествения му, непреработен вариант - така, както идва от природата. Но да ядеш соеви продукти и разни сладкиши с неизяснен произход, само защото в състава си нямат животински продукти, не прави нито теб, нито вярванията ти по-вегански.
он:
вчера
ябълка, супа от червена леща, яйце с чушка, фреш, банан - нямаше кога да ям
днес
сутринта без коментар - имаше хляб и нутела
пъпеш
салата - настъргана тиквичка, краставица, Ементал, зехтин, сол
купичка супа от червена леща
оризовка х4; Ементал, домат
тахан с мед
сладолед
Последно редактирано от Jaune : 07-22-2013 на 16:39
тарталети
кисело мляко с овесени ядки
2 парчета баница
Ще дописвам.
Баничка
Айрян
Крекери с маслини
За вечеря предполагам : леща , шопска салата, филия с майонеза
кока кола
maDamn
з: две препечени филийки Вита със сирене + кръгчета краставица; 3 фурми; няколко орехови ядки; малък резен диня; голяма чаша зелен чай
о: тъпках диня
сз: два резена кашкавал
в: две пълнени чушки с киноа; 1 краставица; две квадратчета черен шоколад (73%)
по-късно ще ям малко пъпеш+зелен чай